• blogginnlegg
    22
  • kommentarer
    144
  • visninger
    19 197

Om denne bloggen

Blogginnlegg i bloggen

ReneR

Helårs grillplass..

Bomsterbed er oppskrytt, bedre med en grillplass. 

Litt graving må till

IMG_0252.thumb.JPG.494412fcb3c74d603b535

Legging av betongheller

DSC_0033.thumb.JPG.d93052a0eb2a31debe0ff

Ferdigress, platstakk og rekkverk er på plass

DSC_0009_1.thumb.JPG.ecaaa3bf64fffb19f15

Skodder med pleksiglass er godt å ha vinterstid.

DSC_0013_1.thumb.JPG.23fc0cada8da3736b39

DSC_0011_1.thumb.JPG.80581488132fede0532

Ganglys.

DSC_0014_1.thumb.JPG.f3cf3c013497a64183f

Arbeidslys

DSC_0017_1.thumb.JPG.ad4ffaf21c15b446761

DSC_0016_2.thumb.JPG.686dc37b347746c3816

Gleder meg til å flytte inn og grille hele vinteren uten å måtte tenke på været. 

 

ReneR

Ribberull...

Har hatt denne i hode en stund nå var det på tide å sette planen ut i live.

En stk ribbe. beines ut og fjerning av svor

blogentry-28-0-40112600-1430066878_thumbblogentry-28-0-64070100-1430066881_thumbblogentry-28-0-15317800-1430066886_thumb

Fylles med salsa og eple samt salt og peper.

blogentry-28-0-28634900-1430066884_thumb

Rubb må til og ut på klomse.

blogentry-28-0-40841400-1430067003_thumb

blogentry-28-0-34069500-1430067146_thumb

Ventebilde

blogentry-28-0-46320300-1430067036_thumb

Snart middag.

blogentry-28-0-52732100-1430067070_thumb

Søt paprika i røykboksen.

blogentry-28-0-29946100-1430067111_thumb

Endelig var den uthvilt og klar for skjæring.

blogentry-28-0-94631800-1430067280_thumbblogentry-28-0-13765600-1430067277_thumb

Middag !

blogentry-28-0-46045900-1430067282_thumb

ReneR

Historien om Klose og meg

Etter å ha hatt lyst på en "ekte" smoker i lengere tid fant jeg en på finn.no

Den er 10 år gammel og av merke Klose.

blogentry-28-0-15820600-1410977214_thumbblogentry-28-0-51647600-1411037029_thumb

blogentry-28-0-19411400-1410977266_thumbblogentry-28-0-29344500-1410977215_thumb

Den sto plassert på et lager i Mandal bare 332 km fra meg.

og med den nette vekt a 350 kg måtte jeg bestille transport og kjøpte den usett.

Endelig kom dagen da den fant veien hjem.

blogentry-28-0-86327500-1410977506_thumb

Da da den har stått lagret og ikke blitt brukt på lenge, måtte fyre i den noen ganger før jeg kunne lage mat i den,

blogentry-28-0-03017900-1410977684_thumbblogentry-28-0-23654400-1410977685_thumb

Etter en runde med stålbørste og et par fyrings runder er "patinaen" på plass.

og den er klar for en første testrunde, det ble PP og brisket, og ventekylling i fyrboksen

blogentry-28-0-88676600-1410977900_thumb blogentry-28-0-65997300-1410978016_thumb

På tur til sandblåseren.

blogentry-28-0-30818200-1410978107_thumb

Når den kom hjem igjen var det bare å sette igang å få smurt den inn med ovnsverte, da vi skulle dra på ferie 3 dager senere ble det litt hektisk. Med god hjelp fra kone og barn fikk vi det til, rakk også å få smurt den inn med olje og få fyrt den opp et par ganger før vi dro.

Den ble litt mer metallisk en jeg hadde håpet.

blogentry-28-0-50531800-1410978356_thumb blogentry-28-0-84154200-1410978353_thumb

Tok med bordettil blikkenslageren og fikk han til å knekke en syrefast plate til den.

Håndtak som fungerer til oppheng og som kroker på begge sider ble det også.

blogentry-28-0-26786300-1410978477_thumb

Etter 3 uker i Spania med smokeren konstant på hjernen og tungen "familen min ble nok litt lei alt smoker pratet" så fikk den en runde til med ovnsverte, noe mørkere ble den.

Litt dekor måtte den også få.

Etter litt tegning, laserskjæring og kromming fikk denne sett dagens lys

blogentry-28-0-84140900-1411038191_thumb

Termometer nye klistremerker og Longhorn i krom var bestilt fra fabrikken i USA før vi dro på ferie.

Først klarte leverandøren dems å sende termometeret til feil kunde så de måtte sende på nytt. :unsure:

Så etter ca 3 uker fikk de endelig sendt varene videre til meg, men da klarte de og sende det til Bjørn Tore på kløfta. :wacko:

Etter ca 6 uker kunne jeg hente det, en liten kjøretur på snaue 150km.

Når jeg var og hentet fikk jeg med meg en kopp kaffe, sjokolade, en hyggelig prat og snakebox.

Snakebox

blogentry-28-0-92802200-1410979291_thumb

Etter litt bruk syntes jeg det var litt for stor temperaturforskjell i røyk kammeret.

siden jeg har 2 piper tenkte jeg at den kunne få laget meg en "reverse flow tuning box" på dårlig norsk.

blogentry-28-0-32942600-1411037943_thumb

Etter noen justeringer og "kopp" målinger ble temperaturdifferansen på kun 3 grader :)

blogentry-28-0-23799300-1411038388_thumb

Etter noen ukers bruk, så jeg at den ikke likte den råe nattelufta og brune flekker dukket opp.

Arg... :angry: ovnsverte fungerer ikke ! Tok kontakt med leverandøren av ovsverten og spurte hva som måtte gjøres før den nå kunne lakkes. Vask den med hvitsprit, var svaret jeg fikk.

Hvitsprit ble kjøpt inn i store mengder, T-trøyer ble klippet opp til kluter. her skulle det vaskes.

Etter 2 dager med vasking var den fortsatt ikke ren og det satt mye sverte igjen i porene. hmmm hva gjør vi nå.

Avtalte tid for en ny runde med sandblåsing og fikk de til å lakkere den med det samme.

Etter noen dagers venting, var den endelig hjemme igjen.

blogentry-28-0-03597800-1411038899_thumb

Trekket som fulgte med var fult av hull og helt utbrukt, så nytt trekk måtte den ha.

blogentry-28-0-41431100-1411056456_thumb

Nå vil jeg ikke fikse mer på smokeren, kun lage mat og nyte den.

The end... "får jeg håpe"

ReneR

I dag besøkte vi Texas Barbecue Cafe som åpnet dørene den 16. mai. 2014

Etter å ha fulgt med på Facebook side deres en stund var vi veldig spente på maten. Siden jeg er av det tålmodige slaget, gikk det hele to dager fra åpning til vår familie tok kjøreturen til Stabekk, og det store spørsmålet var jo om de kunne innfri våre forventninger.

blogentry-28-0-58663300-1400444093_thumb

Parkering-skiltet

Noen bilder av inventaret. Det var en varm dag så alle satt ute.

blogentry-28-0-22227800-1400443181_thumb

blogentry-28-0-23763000-1400443182_thumb

blogentry-28-0-17139700-1400443183_thumb

Så var det på tide å bestille maten, menyen er ikke så stor men alt ser jo godt ut.. De har pulled pork, spare ribs og brisket på menyen. Kylling og kalkun sto også på menyen, men det hadde de ikke i dag. Man kan få bønner, coleslaw og en potetsalat ved siden av maten.

blogentry-28-0-80228600-1400443986_thumb

Både eier og betjening var meget hyggelige, og de har en genuin interesse for BBQ. noe som gjenspeiler seg i maten.

blogentry-28-0-22823500-1400443179_thumb

Men vi ventet på maten måtte jeg ta en titt på "kjøkkenet" (vi spurte om vi fikk lov til å se altså!)

blogentry-28-0-74461400-1400443177_thumb

Etter noen få minutter kom maten. Dette var rett og slett fast food!

blogentry-28-0-19763300-1400443176_thumb

Vi kjøpte et par sample platters, sånn at vi kunne smake på litt av hvert.

Maten levde opp til forventningene. Ribs, Brisket og PP smakte som det skulle. Tilbehøret var også veldig godt. Til og med nevøen min som var meget skeptisk da han skjønte at måtte velge mellom "kjøtt" eller "kjøtt" spiste seg god og mett.

Hamburgerbrødet var hjemmelaget og det beste jeg noen gang har smakt.

"min datter fikk med seg 4 to go "

En god matopplevelse - og et hyggelig sted med vennlig betjening. Håper virkelig at de lykkes!!

Alt i alt får de terningkast 6

blogentry-28-0-27350200-1400443890_thumb

Hilsen Grill og kull... + 3 små hjelpere.

ReneR

KoseSliders...

blog-0540992001398618664.jpgStarter eksprimentet med å renskjære noen svinekjaker

Så en runde med din favoritt rub. og dijonsennep.

blogentry-28-0-77553100-1398606792_thumb

Klare for grillen

blogentry-28-0-77540200-1398607662_thumb

Det lukter eple..

blogentry-28-0-39908500-1398611272_thumb

Etter ca 2 timer påføres bbq saus og smør så pakkes de inn i aluminiumfolie

blogentry-28-0-43746100-1398614035_thumb

Må ikke glemme å "vanne" kokken....

Åpning

blogentry-28-0-61790600-1398616281_thumb

Pensling i en times tid...

Resultatet... .

blogentry-28-0-46515600-1398618520_thumb

Og det ble meget godt...

ReneR

Kosegris

Jeg har fått litt dilla på svinekjaker, kjøpte 8kg rett før jul og endelig fikk jeg prøvd de på grillen.

blogentry-28-0-81911100-1395512003_thumb

Ferdig trimmet svinekjake

blogentry-28-0-11698500-1395511933_thumb

Fylt med eple

blogentry-28-0-20913500-1395511935_thumb

Rullet i bacon og krydret med pepper.

blogentry-28-0-28094100-1395511937_thumb

4 timer på indirekte varme og litt glase mot slutten

blogentry-28-0-11739500-1395511939_thumb

Servert med hasselbakt potet, mais og rødvinssaus.

hmmm det smakte nam nam....

ReneR

Bønnegryte

Pintobønner, kidneybønner,hvitebønner i tomatsaus, flesk, pølser og diverse krydder

blogentry-28-0-37596700-1393174963_thumb

Røyking av flesk med epleflis.

blogentry-28-0-67813600-1393174967_thumb

blogentry-28-0-47806200-1393174970_thumb blogentry-28-0-48462900-1393174972_thumb

Resultatet

blogentry-28-0-05206100-1393174977_thumb

Trur det falt i smak, jeg synes det ble meget godt.

blogentry-28-0-02173400-1393174979_thumb

ReneR

blog-0337366001388338862.jpgKrydret med chili, løkpulver, hvitløkpulver, salt og pepper,

blogentry-28-0-99246400-1388338645_thumb

Smakstilsettingen.

blogentry-28-0-33795600-1388338649_thumb

Ut på OT på indirekte varme og røyking.

blogentry-28-0-60281000-1388338651_thumb

Glassering.

blogentry-28-0-14239600-1388338653_thumb

Yummy.. dette ble godt.

Men det ble en liten diskusjon her i huset om de skulle røykes neste gang eller ikke.

blogentry-28-0-21395600-1388338655_thumb

ReneR

Ribbe på WSM

blog-0079609001384121246.jpgI helgen har jeg grillet ribbe på wsm.

Startet med å rute svoren, rubbe med godt med svinerub og injisere med eplejuice.

blogentry-28-0-42298000-1384120897_thumb

blogentry-28-0-62158100-1384121046_thumb

Så tok jeg med det hele ut og la det på wsm'en

blogentry-28-0-11331800-1384120976_thumb

Lot det ligge nærmere 3 t på 120grader, før jeg løftet det over på performeren for å gi det noen omganger med glaze - valgte å bruke Webers bbq saus til det.

blogentry-28-0-30434800-1384120987_thumb

Resultatet ble meget godt . Og nei - det er ikke samme bilde som fruens - men vi har jo samme tilbehør.

Hasselback poteter og bønnestuing med bacon og 2 ulike typer bønner som tilbehør.

blogentry-28-0-23744100-1384120995_thumb

Skal love vi ble mette!

ReneR

Bacon Loff "Doggy style"

Fant noen franske pølsebrød i brødskoffen

så jeg fikk en ide. De kan jo fylles og grilles.

Fant frem 50/50 kjøttdeig av svin og storfe.

Stekte så lett litt løk og backonterninger.

Hakket opp et halvt eple og blandet inn med en halv ss med svinerubb og litt bbq saus.

Så ble pølsebrødene smurt innvendig med bbq saus og fylt.

Så ble det fletting av bacon.

Fant også denne i butikken som jeg hadde lyst til å prøve.

blogentry-28-0-31069100-1351444939_thumb

Noen bilder

blogentry-28-0-20024000-1351444969_thumb

blogentry-28-0-75395400-1351444978_thumb

ReneR

Beef ribs runde 2

Denne gangen delte vi de opp før de gikk på WSM'en

Smurt inn med Rema1000 sin beef rub og worcestershire sauce

blogentry-28-0-56245900-1350238940_thumb

Etter fire og en halv time på 110grader så de slik ut.

blogentry-28-0-56245900-1350238940_thumb

Røyker med kirsebærtre.

blogentry-28-0-45358100-1350239019_thumb

Servert med hasselbakte poteter, mais og rødvinssaus.

blogentry-28-0-47484000-1350239064_thumb

Resultatet ble bedre denne gangen.

ReneR

Kull Gastronaut

Etter et hyggelig besøk av Yetiman når han leverte en sekk med kull for testing.

Måtte vi sette Biff på menyen.

Sekken

blogentry-28-0-97289100-1349632440_thumb

Store fine biter.

blogentry-28-0-54412600-1349632474_thumb

blogentry-28-0-89671400-1349632505_thumb

På med biffene og maisen, Risten til Q300 måtte til pers. Kan ikke ha biff uten striper.

blogentry-28-0-15974300-1349632557_thumb

Kidza ville ha Babyback så wsm måtte også i gang

blogentry-28-0-33041000-1349632611_thumb

Røyket med egne kirsebær chunks.

blogentry-28-0-57314200-1349632680_thumb

Min nye grillplass !

blogentry-28-0-91158900-1349632725_thumb

Resultatet.

Da jeg fyrte opp kullet og kjente lukten, fikk jeg et stort glis.

Det luktet veldig godt.

Kullet satt pgså en god smak på kjøttet og maisen.

Kullsmaken kjentes best på maisen.

Kullet ga også meget god varme.

blogentry-28-0-70675500-1349632753_thumb

The End.

blogentry-28-0-54263400-1349632975_thumb

ReneR

Down Under Beef Short Ribs

Fikk tak i noen kilo Australske short ribs så det måtte prøves.

Dama i kjøttdisken ble lettere sjokkert når vi tok med alle de 24 kg de hadde fått inn.

God med krydder skal det være.

blogentry-28-0-91138000-1348940909_thumb

Fikk en liten overraskelse i posen med Shunks .

En liten stålbitt..

blogentry-28-0-32708000-1348941014_thumb

Kjøttet har krympet godt inn på beina og på tide å kjekke temperaturen.

blogentry-28-0-57170700-1348941107_thumb

Hviletid !

blogentry-28-0-44285600-1348941181_thumb

Huff jeg er mett i magen min.. Det ble store stykker.

Mørt og veldig godt.

blogentry-28-0-14035200-1348941216_thumb

ReneR

Lammeskank med rødvin

I dag ble det lagd lammeskank.

Jeg fjernet skinnet/hinnene og det meste av fettet på 4 skanker og gned de inn med olivenolje og krydder.

La de så på aluminiumfolie for å røyke de en times tid med pecan for at de skulle få en mild røyksmak.

Så fjernet jeg vannpannen fra WSM'en og økte temperaturen til 150 grader,

fylte folien med en halv kopp rødvin og en halv kopp oksebuljong + en kvast rosmarin, og tettet folien helt. Jeg lot det stå i nesten 4 timer.

blogentry-28-0-41529300-1347209979_thumb

Det ble servert med potetstappe på høvelig vis.

blogentry-28-0-29289800-1347210009_thumb

ReneR

Etter en regnfull natt.

blogentry-28-0-99712100-1345977470_thumb

Var tiden inne for å forsøke seg på en Brisket.

blogentry-28-0-89702800-1345977012_thumb

Vi gnidde den inn kvelden før med dijonsennep, worcestershire sauce og denne krydderblandingen.

http://www.grillet.n...brisket-rub-r21

blogentry-28-0-20198900-1345977127_thumb

Kjøttet har stått kadlt med krydderblandingen i ca 10 timer før det legges på smokeren,

sammen med 3 store pecan chunks.

blogentry-28-0-76441500-1345977257_thumb

Så var det tid for å lage mop/dynkesaus, som skal smøres på hver time.

http://www.grillet.n...p-dynkesaus-r22

blogentry-28-0-14786200-1345977400_thumb

blogentry-28-0-50349400-1345977424_thumb

Litt tilbehør må vi jo også ha.

Bakt potet fylt med kryddersmør av røkt paprika, kajennepepper, hvitløspulver og litt sitron.

blogentry-28-0-49870700-1345989366_thumb

Bønnestuing med bacon:

Steker baconet lett i panne først.

Blander alt sammen og legger på noen filser pecan.

Legger på lokket så de får en lett røyskmak.

Så skal de stå 1 - 1 1/2 times tid på medium varme.

1 pk bacon

Deles i 4 og stekes lett.

1/2 kp bbq saus

2 bokser tomatbønnerbønner

1/4 kp molases / mørk sirup

1 dl kjøttbuljong

2 ss brunt sukker

2 ss Svinerub

blogentry-28-0-96329900-1345993661_thumb

blogentry-28-0-49254700-1345993672_thumb

Da var kjøttet nåd 88 grader,

Pakker det inn i alufolie, legger den tilbake på smokeren, Og stenger alle ventiler så den kommer ned på ca 70 grader. Der skal den ligge en times tid.

blogentry-28-0-06281000-1345994780_thumb

blogentry-28-0-94440500-1345994892_thumb

Endelig var alt klart til å gå på bordet.

Nabokatta har fulgt med i hele dag.

blogentry-28-0-27205800-1346000604_thumb

Kjøttet.

blogentry-28-0-88369400-1346000662_thumb

Det smakte meget bra.

Vi synes det var et godt førsteforsøk, Var litt uheldig med krydringen i i bønnestuingen,

jeg tok 4 skjeer med krydder i stede for 2. Så den ble litt sterk. :rolleyes:

blogentry-28-0-24747800-1346000832_thumb

ReneR

blog-0834879001344799793.jpgI helgen har vi hatt rene grillweekend-marathonet.

Vi startet på onsdag med "lomo adobado", marinert svinefilet i tynne skiver. Veldig godt, og enkel "etter jobben grilling" tilberedt på Q300 gassgrillen.

blogentry-28-0-51038500-1344796160_thumbblogentry-28-0-87670700-1344796186_thumb

På torsdag fortsatte "festen" med rester fra gårdagen, og i tillegg hadde vi noe så enkelt (og godt!) som sommerkoteletter med honningssaus. I dag tok jeg også rub på en svinenakke, som skal til pers i helga.

Fredag, og festen fortsetter - med en ny vending "lomo adobado". Vi var ikke helt fornøyd med marinaden på det første forsøket, så krydringen ble justert noe, med et langt bedre resultat! Fruen var litt redd for at det skulle bli for lite mat (det dukker stadig opp nye gjester til grillmiddag!), så hun rubbet og grillet spare ribs (det er faktisk helt sant at hun grillet dem. Helt på egen hånd. Ingen koking.) og noen tykke skiver med ribbe.

På fredag kveld fyrte jeg opp wsm'en for aller første gang - hurra! Det var ganske utfordrende å holde temperaturen jevn, så det ble om ikke lite søvn den natta, så ble det mange turer ut for å se til wsm'en. Svinenakken ble lagt på kl 22, og når klokka var 11 neste morgen holdt den 90 grader. Steken ble så pakket inn etter alle kunstens regler og lagt i kjølebag noen timer. Vi skulle jo ikke spise riktig enda!

Min kone stekte langtidshevet grytebrød a'la Amazonas - det ble saftig og godt! (og litt brent, hehe)

blogentry-28-0-20918000-1344800637_thumb

Når kvelden og gjestene kom, hadde jeg planlagt 3 grillretter -

først øl og chili marinert biff kebab a'la Barbeque Pit boys

Det er litt spicey, og falt i smak (vel, ungene fikk noen kylling grillspyd, så de var også fornøyde)

blogentry-28-0-66058300-1344798769_thumb

Så var det endelig tid for svinenakken som var umulig å skjære i skiver, så det ble pulled pork!

blogentry-28-0-63272100-1344798820_thumb

At gjestene var fornøyd, var det liten tvil om. Det største komplimentet for maten var når en av dem forsynte seg med en liten klype kjøtt som "dessert", bare for å få litt til.

Desserten ble s'mores - til ungenes store glede! Bilder av seansen har vi desverre ikke.. men for de som evt ikke vet hva det er, så består det av kjeks, sjokolade og marsmallows varmet i grillen til sjokoleden er smeltet og marsmallowsen er seig - se illustrasjonsbilde

blogentry-28-0-43985800-1344799144_thumb

Søndag - og siste dag i marathonet. Nå har vi hatt gjester hver eneste dag siden torsdag - og i dag var min søster og hennes barn på plass, og min mamma. I dag serverte vi litt av hvert! Det ble jo en del rester i går, så de kom på bordet, sammen med carolina honeys baby backsog en ølboks kylling. Begge deler ble stekt på wsm'en og ribsa ble glasert på grillen.

blogentry-28-0-52467500-1344799395_thumb

blogentry-28-0-36560900-1344799560_thumb

Vi skulle gjerne spist ute, men desverre er det en del veps som plager vettet av oss.. Denne måtte bøte med livet mens den koset seg med litt grillmat.

blogentry-28-0-98384200-1344799514_thumb

Og - for å vise at dette var en sosial happening - her er noen av de fornøyde gjestene våre!

blogentry-28-0-40486700-1344799737_thumbblogentry-28-0-62503700-1344799772_thumb

ReneR

Jeg tyvstarta litt.. :rolleyes:

Flatbanket svin

fylt med ost, vårløk og krydder

Rullet i bacon

Gnidd inn med rubb og penslet med bbq saus.

post-28-0-68045600-1340900658_thumb.jpg

Lettrøkt med epleflis

post-28-0-88947000-1340900716_thumb.jpg

Spises i pølsebrød og svelgs ned med en eller to san miguel "andre øl merker fungerer også bra"

post-28-0-88421800-1340900832_thumb.jpg

ReneR

Svinenakken har ligget i kjøleskapet med rub i 24 timer.

La på et lag med Dijon sennep så på rist over et vannbad med rødløk og et par fed hvitløk.

I røykboksen har jeg epleflis.

blogentry-28-0-39363200-1341734319_thumb

Et par timer senere og fargen begynner å bli bra

Legger på en ny røykpose og fyller eplejuce i formen.

blogentry-28-0-06678900-1341741021_thumb

Etter 5 timmer og mange øsinger var det på tide med en ny røykpakke.

blogentry-28-0-24902800-1341748721_thumb

Mange øsinger og etter 8 timer var den nådd riktig temratur.

blogentry-28-0-52104100-1341757561_thumb

La den alufolie med en skvett eplejuce. for så og la den hvile i kjølebaggen en time eller to.

blogentry-28-0-84638600-1341757645_thumb

Sånn ble resultatet, mørt og godt.

Sausen er laget av stekeskyen med mel jevning.

blogentry-28-0-27742400-1341763010_thumb

blogentry-28-0-29561100-1341763021_thumb

:P

Den ble laget med veldig enkelt utstyr:

Gassgrill

Alufolie

Røykflis

Ilfast form

Rist

Steke termometer

ReneR

Min WSM har ikke kommet enda, så jeg måtte grille på min gamle trofaste gassgrill.

Vi bestilte Baby back ribs fra Meny. de ble litt tykkere en de skal være.

Siden jeg brukte gassgrillen så la jeg på en røykpose med mesquite treflis

blogentry-28-0-01358900-1341680656_thumb

Mens beina lå på grillen laget vi sausen/glaseringen, vi bruker litt mindre eddik enn i denne oppskriften

http://www.grillet.no/page/oppskrifter.html/_/sauser/carolina-honey-bbq-sauce-r13

blogentry-28-0-00521600-1341680802_thumb

Coleslaw hører også til!

blogentry-28-0-25640100-1341680912_thumb

Så var det tid for pensling, 4 lag på hver side med ca 2 min mellom hver pensling og snuing.

blogentry-28-0-70448500-1341681332_thumb

blogentry-28-0-39231000-1341680989_thumb

Mange lag og god karamelisering

blogentry-28-0-67155100-1341681046_thumb

Dette ble meget godt og ikke så langt fra orginalen, slik vi har fått det servert på Tony Roma's.

blogentry-28-0-14308500-1341681172_thumb