• entries
    22
  • comments
    144
  • views
    20,590

Down Under Beef Short Ribs II

Sign in to follow this  
Followers 0
ReneR

1,352 views

Beef ribs runde 2

Denne gangen delte vi de opp før de gikk på WSM'en

Smurt inn med Rema1000 sin beef rub og worcestershire sauce

blogentry-28-0-56245900-1350238940_thumb

Etter fire og en halv time på 110grader så de slik ut.

blogentry-28-0-56245900-1350238940_thumb

Røyker med kirsebærtre.

blogentry-28-0-45358100-1350239019_thumb

Servert med hasselbakte poteter, mais og rødvinssaus.

blogentry-28-0-47484000-1350239064_thumb

Resultatet ble bedre denne gangen.


3 people like this
Sign in to follow this  
Followers 0


12 Comments


Dette ser virkelig godt ut ja. Tror jeg må få tak i meg noe slik kjøtt etterhvert jeg også :D

Share this comment


Link to comment

Nydelig - skal prøve til helgen jeg...

Ble det noen vesentlig forskjell på hele eller delte?

Henning

Share this comment


Link to comment

Nydelig - skal prøve til helgen jeg...

Ble det noen vesentlig forskjell på hele eller delte?

Henning

Ja de ble mørere. og mere fett smeltet bort.

Share this comment


Link to comment

Hva hvis du hadde latt de ligge lengre....?

Ser ut som om du brukte mye røyk....?

Henning

Share this comment


Link to comment

Hva hvis du hadde latt de ligge lengre....?

Ser ut som om du brukte mye røyk....?

Henning

Det er et ganske stort kjøttstykke som du skal få varmen gjenom, hadde jeg latt de ligge lengere i et stykke er jeg redd den hadde blitt tørr på kantene.

Det ble litt mere røyk en beregnet. De kubbene med kirsebær jeg la på var ikke ordenlig tørre og de varte veldig lenge, etter ca 2 timmer måtte jeg fjerne de.

Men et ble ikke for mye røyksmak da kirsebærtre gir en ganske mild røyksmak

Share this comment


Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now