Sign in to follow this  
Followers 0
  • entry
    1
  • comments
    11
  • views
    3,355

Nattnakke:)

Sign in to follow this  
Followers 0
Amblec

1,762 views


Etter en lang og arbeidssom vinter, uten mye tid til grill, er nå endelig våren i anmarsj og grillen har tittet frem. Vært på slakterbesøk og har skumle planer for helgenatta.

Nakken er ferdig rubbet og ligger vacumpakket i kjøleskapet, klar for en kosestund med wsm'en. Følg med for updates utover helgen .

Christian

blogentry-39-0-43972400-1362731539_thumb

 

Klokka er nå 23:05 og nakken har ligget på i ca. et kvarter.

Noen stemningsbilder så langt.

blogentry-39-0-35749100-1362781522_thumb

 

blogentry-39-0-83227400-1362781572_thumb

 

Lørdags morgen og -10 grader

blogentry-39-0-01606000-1362946344_thumb

litt lav temperatur i WSM men jeg lar den stå. Kjernetemp kryper litt oppover og stopper opp.

Lar den stå litt og ser at WSM kryper mere nedover.

Tenker jeg da skal stake litt i brikettene men finner da ut at alt bare er mel :(

( Nye Weberbriketter laget av kokos)

Brikettene holdt ikke like lenge som de gode gamle fant jeg ut :)

Nytt rør fyrt opp og vi var tilbake på track:)

kjerne ned til 60 men straks oppe igjen.

Tok den på 96 og lot den hvile i tre timer før riving.blogentry-39-0-89697300-1362946272_thumb

blogentry-39-0-14046300-1362946316_thumb

blogentry-39-0-20218900-1362946390_thumb

ble nydelig lørdagskos:)blogentry-39-0-59426000-1362946441_thumb

Søndag kom og jeg fikk pakket resten av kjøttet. (det gikk med litt senere på dagen ) :)blogentry-39-0-74554800-1362946512_thumb

Enjoy:)

Christian


4 people like this
Sign in to follow this  
Followers 0


11 Comments


Hei, fint å se deg igjen :)

Nakke.., enig med Julius, pøs på med bilder!!

:)

Arild

1 person likes this

Share this comment


Link to comment

Gleder meg virkelig til å se oppdateringene på dette utover helgen :D

1 person likes this

Share this comment


Link to comment

Takker og bukker.

Er tilbake og nå nærmer våren seg med stormskritt og masse godgrilling.

Veldig bra og være tilbake:)

Christian

Share this comment


Link to comment

Vakumpakke PP og varme i vannbad er nok ikke så dumt.

Varme revet PP i stekeovn fungerer ikke helt bra, har lett for å bli tørr.

Så det må testes. takk for iden :)

Share this comment


Link to comment

PP ble pakket for lagring denne gang så jeg kom aldri så langt at jeg fikk varmet den i posen (prøve neste gang) :) god ide. Jeg vet at det vil funke:)

PP ble varmet i combidampovn med en liten smørklatt:) ble veldig bra:) I vanlig stekeovn blir den for tørr , helt enig med deg der.

Christian

Share this comment


Link to comment

Ser du trenger sånne !

De er praktiske til å flytte store kjøttstykker også.

http://www.amazon.com/Bear-Paw-Meat-Handler-Forks/dp/B003IWI66W/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1363019855&sr=1-1-catcorr&keywords=bear+paws

Share this comment


Link to comment

Ser du trenger sånne !

De er praktiske til å flytte store kjøttstykker også.

http://www.amazon.com/Bear-Paw-Meat-Handler-Forks/dp/B003IWI66W/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1363019855&sr=1-1-catcorr&keywords=bear+paws

Sånne har jeg! Vet ikke helt hvorfor, men kule er di!! :)

Share this comment


Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now