Fyr her!

Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    7
  • comments
    28
  • views
    3,865

Perfeksjon!

McBBQ

1,052 views

blog-0964021001396284957.jpgNoen ganger blir det ikke feil med entrecote grillet til perfeksjon!

Entrecote på 421 gram grillet til perfekt kjernetemperatur på 61 grader servert med sopp og løk i fløtesaus gjør dagen perfekt.

Starter med å varme grillen til ca 300 grader og legge biffene på direkte varme i to minutter på hver side før de tas av grillen for å hvile i fire minutter så de kan komme seg etter en hard økt på risten.

Biffene legges på indirekte varme til kjernetemperaturen når 59 grader før de igjen taes av grillen for hvile, kjernetemperaturen vil da stige til 61 grader og for meg kan det ikke bli bedre.

Mange vil ikke ha biff hvis det ikke er indrefilèt eller til nød ytrefilèt, men det er ikke smak i disse stykkene, takke meg til den beste smaksopplevelsen entrecote med flott marmorering.

Noen vil til og med ha biffene gjennomstekte..... (forstå det den som kan!) :D


4 people like this


8 Comments


Skikkelig bra dette. Og er helt enig i det du skriver om indre/ytrefilet. En skikkelig entrecote er det lite som slår!

Selv liker jeg kjøttet best ved ca 55 grader, men det viktigste er at det ikke er gjennomstekt.

Share this comment


Link to comment

Helt klart! Denne biffen kunne jeg faktisk spist med skje, den var så mør.... Svært få gjennomstekte biffer som er så møre.

Share this comment


Link to comment

Prøv hel entrecote på grillen en gang. Med en enkel rub (jeg brukte Fette Sau sin) og røyk. Helt fantastisk.

1 person likes this

Share this comment


Link to comment

Har grillet mye hel entrecote, men det blir for mye nå for tiden siden vi bare er to personer 

Share this comment


Link to comment

Har grillet mye hel entrecote, men det blir for mye nå for tiden siden vi bare er to personer 

 

Ikke noe problem med litt hel entrecote til overs. Fin-fin som roast beef dagen etter :-)

Share this comment


Link to comment

Det blir fortsatt for mye, men ser ikke bort i fra at det blir helgrillet entrecote ved neste familiesamling, det eller grillet havabbor...

Share this comment


Link to comment

Alle med litt vett vet at entrecote gir mye bedre biffer enn intdrefilet :D

1 person likes this

Share this comment


Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now