• entries
    22
  • comments
    144
  • views
    20,590

Ribberull...

ReneR

1,296 views

Har hatt denne i hode en stund nå var det på tide å sette planen ut i live.

En stk ribbe. beines ut og fjerning av svor

blogentry-28-0-40112600-1430066878_thumbblogentry-28-0-64070100-1430066881_thumbblogentry-28-0-15317800-1430066886_thumb

Fylles med salsa og eple samt salt og peper.

blogentry-28-0-28634900-1430066884_thumb

Rubb må til og ut på klomse.

blogentry-28-0-40841400-1430067003_thumb

blogentry-28-0-34069500-1430067146_thumb

Ventebilde

blogentry-28-0-46320300-1430067036_thumb

Snart middag.

blogentry-28-0-52732100-1430067070_thumb

Søt paprika i røykboksen.

blogentry-28-0-29946100-1430067111_thumb

Endelig var den uthvilt og klar for skjæring.

blogentry-28-0-94631800-1430067280_thumbblogentry-28-0-13765600-1430067277_thumb

Middag !

blogentry-28-0-46045900-1430067282_thumb


7 people like this


5 Comments


Dette var jo storslagent! Hvordan ble dette, fornøyd? Så ut som mye mat også :) Eikeveden har fått bein å gå på ser jeg også. Setter det grei røyksmak? :)

Share this comment


Link to comment

Det bel veldig godt, og når jeg fyrer med eik blir det kun en mild røyksmak, 

Og ja, det er mye mat. har middag et par dager når vi bare er 4 

Share this comment


Link to comment

På en sånn rull kan man vel beholde svoren? 

Jo da på den kan du beholde deler av svoren der den vender ut. Men vi tar den av for vi liker kryddersmak mer en svor. Det skal ikke smale juleribbe. 

Ville heller stekt svoren sprø for seg selv og hatt den ved siden av som snacks. 

1 person likes this

Share this comment


Link to comment

Griller en del ribbe, men da uten å rulle den. Min favoritt er asiatisk stil med soyasaus, honning, chili, risedikk, ingefær og annet som er tilgjengelig. Ribbe er fantastisk for low and slow. Med asiatisk blir det uten svor. 

2 people like this

Share this comment


Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now