Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    4
  • comments
    8
  • views
    2,020

Geit take two!

NilsH

693 views

Da var det klart for del to av geiteskrotten. Nå var det låret som skulle til pers. Var ikke det største låret i historien men hadde virkelig troen alikevel.

56ed8e5c92fa4_2015-10-1716.10.45.thumb.j

I likhet med første del av geita var dette like ukjent så jeg gikk i grunnen for en noenlunde safe måte å tilberede på. Salt, pepper og et par hvitløksfedd var det som ble brukt som krydder.

56ed8ec7eb9d6_2015-10-1716.10.52.thumb.j

Ble lagt på grillen på ca 130 grader. Må innrømme at bloggen ikke er helt up to date så er litt usikker på hvor lenge det lå på før det var ferdig. Tok det når deg så brukbart ut, rett og slett. Hadde ikke noe termometer med kjernetemperatur. Min erfaring (som er noe tynn) med geit  tilsier at litt høy temperatur i kjøttet ikke skader i det hele tatt. Kjøttet forblir saftig selv om tempen går opp mot 90 grader.

56ed90f256c06_2015-10-1718.46.57.thumb.j

Sånn så det ut da det var "ferdig". Ikke det kjøttet som gjør seg best på bildet men for min del betyr ikke det all verden.

56ed91887c13b_2015-10-1718.56.04.thumb.j

Dette var sånn røfflig det som var av kjøtt på låret. Var litt til men det gjorde seg om mulig enda dårligere visuelt.

56ed92294d817_2015-10-1718.58.04.thumb.j

Ble servert med hjemmelager potetstappe, blomkål, gulrøtter, rosenkål og noe som skulle være soppsaus men ble mer en soppstuing. Nok en gang viser det seg at dette er noe jeg vil ha mer av. Utrolig saftig og godt. Nå har jeg prøvd geit ved to anledninger og med vidt forskjellig tilbehør og det viser seg at begge deler funker veldig bra. Thumbs up for goat!!!!!!!

 

 

 

 


4 people like this


0 Comments


There are no comments to display.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now