• blogginnlegg
    2
  • kommentarer
    8
  • visninger
    851

RIBS i mai.

IvarS

373 visninger

Okser har også ribben. Siden fryseren hadde dette tilgjengelig var ikke valget vanskelig.

 

2016-05-10 09.14.48.jpg

Rett under kiloen før trimming. 

 

2016-05-10 09.28.07.jpg

 

Trimmet og delt opp med to og to ben etter råd fra min vanlige kunnskapsbrønn Amazingribs.com.

 

2016-05-10 09.44.44.jpg

Ferdig krydret med Big Bad Beef Rub.

 

 

Ventetiden tilbringes med å lage tilbehør. Prøver med Bestemors Texas-bønner, søtpotet og mais idag:

2016-05-10 14.11.56.jpg

 

Røyken kommer fra plomme. 

2016-05-10 14.30.02.jpg

Ventebilde.:wsmsmile:   20 grader igjen og bare en time til middag...:wacko: Jaja, kan guffe opp temperaturen noe nå mot slutten.

 

2016-05-10 16.31.54.jpg

 

Det ordnet seg greit med å guffe opp temperaturen et par ti-talls grader. Men kjernetemperaturen ble 90 i stedet for 95 grader. 

 

2016-05-10 16.36.35.jpg

SGodt fornøyd og det smakte fortreffelig! Neste gang skal jeg ikke være like raus med rub, ble litt sterk bark.

 

2016-05-10 17.23.00.jpg

Når en er vandt med ribben av lam og gris får en litt sånn Flintstones-følelse av dette. Godt at jeg har mer i fryseren :smileys-barbecue-393921:

 


7 personer liker dette


3 kommentarer


det ser godt ut! 
Hvordan ble bønnene? godt tilbehør til grillmaten er alltid interessant! 

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Ser snadder ut. Er vel det som kalles short ribs det der? Da jeg bodde i Korea, fikk jeg tak i amerikanske okse back ribs. Ser ut nesten som back ribs av svin. Var skikkelig bra. Irriterende at disse ikke er i handelen i Norge :( Kanskje vi skulle lage en kampanje eller gå til sivil ulydighet helt til vi har det i hyllene? :D

 

1.jpg

 

18.jpg

 

 

2 personer liker dette

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå