All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Tidligere
 2. Hei Velkommen og gratulerer med ny grill. Skulle jeg hatt pelletsgrill hadde det blitt Memphis på meg også. En helt annen grill enn de andre som flest kjøper. Å putte en svinenakke på blir vel aldri feil?
 3. @yetiman har pelletsgrill, kanskje han har tips?
 4. Hei jeg har akkurat kjøpt meg en Memphis Advantage Plus Smoker og prøver den for første gang nå, tar gjerne i mot tips....har Short Ribs fra Anni's i den nå...
 5. Ser ut til at det dabber av her på grillet.no?!

  1. yetiman

   yetiman

   ja...... 

   Vår egen Facbook-side må vel ta skylden for det!

   har du noen ideer ift. hva som skal til for å få opp aktiviteten?

    

   Henning

  2. 84mm

   84mm

   Tja må jo være å skrivi i forumet det da.. :-) 

   Jeg bruker ikke fjaseboka så det er ikke et alternativ for meg.

   Kjetil

  3. yetiman

   yetiman

   Det var jo med Facebook at aktiviteten her forsvant.....

   Skal denne siden fortsette å leve, så må vi nok dreie aktiviteten vekk fra FB, og brukerne må finne det bryet verdt å legge turen innom her for å sjekke om noe nytt har skjedd.

    

   Lager brukerne blogginnlegg her, så blir det jo søkbare aktiviteter som man enkelt kan finne tilbake til, på FB blir går det bare over i historien.

    

   Henning

 6. Lars Simensen har bodd en stund i Brasil, og er vel det nærmeste - eller hva @Grillpjokken ? Henning
 7. Jeg har nettopp prøvd produkter fra www.limaselections.no, utrolig godt. Noen som kan mye om sør amerikansk grill?
 8. Dere kan prøve www.limaselections.no.. Jeg har kjøpt en del Rosa Andes krydder og salt fra de.. helt konge!
 9. Vi har kjøpte weber q 3200 da den fortsatt het q320, så det begynner å bli noen år siden. Jeg tipper 6, men det kan også være 7.. VI har vært veldig fornøyd med den, og selv om bestanden av griller har.. eh.. skal vi si at den har økt "noe" på de årene, så er gassgrillen fortsatt veldig kjekk å ha. Den er enkel å rengjøre - ingen skarpe kanter innvendig hvor det kan samle seg fett - det er et stort pluss i mine øyne. Nå er vi på trekk nr 3 til den (nei, nr 4, det var et trekk som ble borte en natt det var skikkelig møkkavær- så et tips er å dra en stropp eller strikk eller no rundt grillen med trekket på.. klok av skade, kan man sikkert si) Grillristen ble etter hvert utslitt, så vi kjøpte ny i fjor. Grillen er fortsatt like god
 10. Fortsatt Q3200 som er å anbefale i mine øyne. Spirit serien til Weber er ikke noe spesielt å trakte etter i mine øyne. Da er det andre merker som lager tilsvarende griller bedre... Men for all del, Spirit er helt sikkert en OK grill det også. Men i alle fall ikke mitt førstevalg i denne kategorien/prisklassen.
 11. Tenker da på spirit e310 orginal og ikke klassisk
 12. ser det er lenge siden annonsen ble lagt ut, vurderer du fremdeles å selge grillen?
 13. Q3200, helt enig med Renè...
 14. ingen tvil.. kjøp 3200, det er den beste grillen i den prisklassen.
 15. Hei!vi skal kjøpe gassgrill for første gang.har funnet 2 stk som vi liker.står mellom Weber q3200 eller spirit 310.hva anbefaler dere?
 16. Anbefaler å prøve den.. Du vil ikke bli skuffet.
 17. Kjempebra video! Har kun varmrøyket laks og ørret. Kanskje jeg skulle prøve det der.
 18. Enig med Rene. Bedre enn enhver gassgrill. Denne kunne jeg faktisk tenkt meg selv Trenger kanskje en liten vask, og mulig nye rister!?
 19. Hva med denne. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99265772
 20. Heisann! Vi er en familie på 5 som trenger litt grillflate når vi griller. har hatt noen forskjellige og har nå Invite 4+1, men ikke helt happy med varmespredningen og flaten kunne vært hakket større. Tenkt på Weber Genesis 2 serien til rundt 10.000,- Eller ville dere anbefalt noe annet?
 21. Skjønte det etter litt lesing på nett. Tenker jeg bestiller BBQRS Delight pellets hos Grillhouse.se fremover, kan få levert på hytten, så kan jeg ta med litt brisket hjem i samme slengen En del av Trager pelletsene er ren eik kun tilsatt aromastoffer. Unødvendig når man kan få ren lønn eller hickory til samme pris.
 22. Nei, jeg ville KUN brukt pellets som er beregnet til formålet...
 23. Takker, sykt fornøyd foreløpig! Sjekket på Jernia, men de hadde ikke, kanskje noe de tar inn spesielt pp butikkene som selger Trager etc... Kan man bruke vanlig energipellets til direkte grilling etc, eller er de tilsatt noe som ikke egner seg? Har tilgang på et par tonn, så kunne vært fint å ha en sekk stående som backup.
 24. Ah... Memphis ville jeg også hatt dersom jeg skulle ha pellets! Gratulerer! Jernia har ja. Ellers finnes det noen lokale rundt forbi som har slikt også. Smart Fritid ville jeg tro, Seljord Varme.... Må bare leite litt blant spesialforretningene så finner du det nok
 25. Jernia har.
 26. Ble nylig den lykkelige eier av en Memphis Pro, og tenkte kjøpe litt pellets å ha "på lager". Vet at BBQShop har, men litt upraktisk ift åpningstider og trafikk, lurte derfor på om det er noen andre steder de selger det? Greit å ha backup i tilfelle.. Første ladning med ribs kom fra Sverige i går, elgentrecote ligger på nå, og blir nok en bestilling hos Maximat neste uke
 1. Last mer aktivitet