All Activity

This stream auto-updates   

  1. Earlier
  2. Rotisserie til Big Joe, fra Usa for ca. 2200,- inkl frakt (Bruker en 100kr`s spennings omformer)
  3. Beklager sent svar. Her blir kylling grillet indirekte til den er klar, ingen innpakking nødvendig
  4. Var på tide med nytt termometer: Thermapen 4 Fra kitchentime.no for 822,- inkl. frakt
  5. Det er stor aktivitet og kunnskap på Amazingribs.com Forumet her er nærmest brakk.. Velkommen forresten @Steinarlofnes
  6. Det er stor aktivitet og kunnskap på Amazingribs.com Forumet her er nærmest brakk.. Velkommen forresten @VegardLofnes
  7. Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking». Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt. Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket. Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!
  8. Hei Vi er to brødre som i mange år har elsket matlaging og spesielt grilling. Vi har hatt flere gøye prosjekter med grilling av store stykker kjøtt over åpen flamme. Så bygget vi oss en svær smoker (røykboks) der vi lagde vår første brisket. Det var stor suksess! Vi er helt i startgropen, men er blitt hektet på smoking. Vi må lage brisket igjen.. og alle de andre klassikerne. Men det er søren ikke lett å få tak i de rette kjøttstykkene her i Norge. Så mens jeg googlet rundt fant jeg dette forumet. Endelig noen i fedrelandet som forstår hva vi snakker om.
  9. Velkommen @Marius Dessverre så er dette forumet ganske dødt.. og de henviser videre til sin FjaseBok side.. Men du har et godt utgangspunkt med de to grillen dine.. Kjetil
  10. God kveld! En liten presentasjon av meg som er ny på forumet. Jeg er 26 år og er voldsomt intressert i grill og grilling. Grillene mine for tiden er 1stk weber 57cm master touch. Dette er min favoritt å jeg bruker den mye til "low snd slow" åsså har jeg weber q2000 for de dagene det må gå litt fortere Jeg er aktiv på Instagram under navnet: seland_bbq
  11. Hei, alle! Registrerte meg her idag i jakten på en god støpejernsform på 57 cm diameter /rund til min Weber Master Touch 57. Innviet den 17. mai og resultatet ble perfekt. Jevn og fin varme over det hele og lett og forutsigbar å jobbe med :-) Kullgrill er min greie men ser at gass og andre typer kan være kjekt i sine sammenhenger. Noen som har tips om ren 57 cm støpejernsrist til min weber? Har også vurdert GBS risten med mulighet for innsats av 30 cm Ø indre grillrist. Tips mottas med takk : )
  12. Hei, hvordan får dere best resultat på kyllinglår med kull/briketter ?? Pakker dere den inn ? Eller bare i aluform og direkte eller indirekte varme ? Eller bare rett over varmen ? Fant ut at den sku være ferdig ved rundt 66grader, men syns den så fortsatt veldig rå/rosa ut der den lå på grillen. Så æ lot den ligge litt ekstra, pluss at den hvilte i 10min. Har en 57 kulegrill. (Landmann) Venter spent...
  13. Kjøpt meg Slow.n Sear 2,0
  14. -Snubar støpejerns halvmåne fra Kamado Joe -Weber kombinert rib rack/stek holder -Weber style rustfri grillplate + Weber forkle og weber termometer. Alt fra Amazon.com
  15. Hei og velkommen i "klubben"
  16. Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse. Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" Men tilbake til spørsmålet ditt : Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd)
  17. Det er ingen her... .alt skjer på faceook.. https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ har laget en del brisket, bruker ikke mer en 10-12 timer på 110 grader..
  18. Flott forum. noen som har grillet brisket i vinter? starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.
  19. Hei Ny bruker av Kamado kullgrill etter en år rekke med gassgriller fra Weber har jeg nå gått til anskaffelse av en Kamado grill i tillegg til Weberen
  20. Hva har vi kjøpt av griller, gadgets, utstyr osv i den siste tiden? Idag var vi litt rundt og fartet og jeg fikk med meg følgende: Weber sine "potetspikrer" Noen pakker weber hvite tennbriketter En grillspade som var på salg på Kitch'n Fant også ut at Lefdal fører det nye premium grillkullet til Weber, jeg stakk av med det de hadde på lager samt noen sekker av det nye hurtigkullet. Kona handlet noen slike spesialgafler til maiskolber. Ikke at det er en gadget, men siden det skal grilles så det må nevnes. Fikk med meg et par kilo Black Angus indrefilet og entrecote fra Meny på tampen av dagen.
  1. Load more activity