All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Yesterday
 2. Klokt valg! Q serien virker som bedre griller i mine øyne. Det er vel egentlig samme grillen, men 3200 er en litt mer pimpet utgave. Så spørs det om du syntes det er verdt 500kr. De lager like god mat tror jeg.
 3. Skal kjøpe ny grill å tenkte weber pga kvalitet. Så litt på nye Genesis 2 med 3 brennere, men etter å ha sjekket litt på nett ser det ut til at Q serien gir bra valuta for penga? Q3000 går for 5500,- samt finnes over alt, Q3200 går for 6000,- samt at jeg må lete etter en plass som selger disse i området. Så spørsmålet er vel om man bare skal gå for den Q3000?
 4. Tidligere
 5. Ville prøve å lage beef jerky i offsetsmokeren min, da jeg så Arild lagde det for en tid tilbake. Ble ikke så aller verst men lå nok litt lenge og så skal jeg bruke litt mindre chiliflak neste gang! Lå drøyt 4 timer i eikerøk men ble ikke helt askebeger. Men litt mildere røksmak vil nok ikke skade. Og så ble en del av bitene litt sprøe istedenfor seige. Vil prøve dette igjen senere en gang med noen justeringer. Mulig jeg prøver de i WSMen og. Vi lyt sjå. Legger ved et bilde av "kjøpe-jerky" for sammenligning. Kjøpte 500g med skivet "Harrykjøtt" i Sverige. Flatbiff etter det jeg kunne google meg til. Marinerte i dette over natten: 1 tbsp red chili flakes 1 tbsp onion powder 1 tbsp garlic powder 1 tbsp paprika 1 tbsp ground black pepper 1/2 cup soy sauce 1/2 cup teriaki sauce 1/4 cup Worchestershire sauce 1/4 cup Brown sugar 1/4 cup maple sirup
 6. feil posting(kan slettes av mod.)
 7. Har også sansen for Mallmann, skal bestille Mallmann on fire. Fint lesestoff mellom grillingen
 8. Digger Mallmann. Secven fires er meget bra. Anbefaler også Mallmann on fire
 9. jeg har en av de minste av de billige, og den har klart seg fint gjennom vinteren.
 10. ahaa. var på den villmarksmessa i dag, og der hadde de den kamado joe grillen. og han karen sa at de billige sånn som den fra jula , sprakk med en gang på vintern. syns jo det hørtes litt merkelig ut da. men klart han skal jo selge sinne produkt.
 11. De jeg har sett som har kjøpt fra jula eller badebutikk 1 har vært fornøyd, ikke hørt noe negativt enda. kvaliteten på jula og badebutikk 1 er nok ganske lik, Skulle jeg ha kjøpt min første kamado i dag hadde jeg nok kjøpt den største fra badebutikk 1 og tenk at holder den i 5 år så er det greit. så kan men heller kjøpe en dyrere om man liker kamado men har man råd så kjøper man den man vil ha med en gang, selv er jeg veldig glad i min Primo oval XL.
 12. er det noen her som har erfaring med denne grillen? ser etter en kamado grill. hatt weber og mange andre i flere år nå, men nå er det på tide og kjøpe noe som er bedre og mer holdbart. jula har også en til ca 5-6 tusen, noen som har noe erfaring om disse grillene? eller må man opp i 12000-15000 kr for en bra kamado grill? http://www.badebutikk1.no/produkter/kamado-keramiske-griller/kamado-kullgrill/ https://www.jula.no/catalog/hage/utemiljo/griller-og-ildsteder/kullgriller/keramisk-kullgrill-004270/
 13. Hei. Jeg kjøpte min Ofyr 100 på Boligmessa nå for kort stund siden og har fått bygd ferdig utekjøkkene rundt denne. Så i går ble det testet for første gang og må si meg veldig fornøyd med både resultatet og hvor enkelt det var å bruke Ofyren.
 14. Baconstuffet svinefilet idag..
 15. Prøvde dette: Weber trekull 5kg Merket med opphav fra EU Første bildet er noken kull biter som eg plukket ut, men jevnt over bra størrelse og lite støv (i den posen eg hadde ihvertfall)
 16. Ja, var fin på brødskiva den der
 17. Den der så fin ut!
 18. Kald røykt laks
 19. Noen "nye" tilkomster av kulltyper som er å anbefale? Har brukt endel Weber steakhouse kull, men finner lite av det på nett/butikker. Muligens på vei ut? Ellers så har det blitt brukt endel Premium restaurant kull som nevnt over her i tråden (synest førovrig dette har inneholdt vesentlig mindre biter i og masse støv en tidligere)
 20. Nedskjæring av brisket fra skrott For spesielt interesserte kansje Ikkje så vanlig i Norge, fikk spørsmål hva eg skulle bruke dette til når eg bestillte dette ved nærmeste slakter for litt siden. Dei brukte dette hovedsaklig til karbonadedeig forøvrig, evt. bog stykker m/bein.
 21. Gratulerer med dagen.

  1. olela

   olela

   Takk takk :D

    

 22. Velkommen til grillet.no
 23. En slakter burde vite hva picanha er.. Jeg har dessverre ikke prøvd det selv ennå.. Ser din lokasjon er Moss, stikk innom Ertnes kjøtt, de vet nok..
 24. Hei Er det noen her som har prøvd seg på Picanha og eventuelt vet hvordan man lettest forklarer en slakter hva det er?
 25. Velkommen! Berre å måke av snøen og fyre opp!
 26. Velkommen skal du være! Håper du finner oss på facebook også. For tiden skjer det nok noe mer der
 27. Hei, savner å grille og kom over denne fine siden. Ser ut til å være en side for likesinnede som meg som liker livets grillgleder. Har en XL green egg som jeg er utrolig fornøyd med. Legger ved et par bilder, det ene fra i sommer og ja, dessverre slik det ser ut ute for øyeblikket.
 1. Last mer aktivitet