All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Siste uke
 2. ser det er lenge siden annonsen ble lagt ut, vurderer du fremdeles å selge grillen?
 3. Q3200, helt enig med Renè...
 4. ingen tvil.. kjøp 3200, det er den beste grillen i den prisklassen.
 5. Hei!vi skal kjøpe gassgrill for første gang.har funnet 2 stk som vi liker.står mellom Weber q3200 eller spirit 310.hva anbefaler dere?
 6. Tidligere
 7. Anbefaler å prøve den.. Du vil ikke bli skuffet.
 8. Kjempebra video! Har kun varmrøyket laks og ørret. Kanskje jeg skulle prøve det der.
 9. Enig med Rene. Bedre enn enhver gassgrill. Denne kunne jeg faktisk tenkt meg selv Trenger kanskje en liten vask, og mulig nye rister!?
 10. Hva med denne. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99265772
 11. Heisann! Vi er en familie på 5 som trenger litt grillflate når vi griller. har hatt noen forskjellige og har nå Invite 4+1, men ikke helt happy med varmespredningen og flaten kunne vært hakket større. Tenkt på Weber Genesis 2 serien til rundt 10.000,- Eller ville dere anbefalt noe annet?
 12. Skjønte det etter litt lesing på nett. Tenker jeg bestiller BBQRS Delight pellets hos Grillhouse.se fremover, kan få levert på hytten, så kan jeg ta med litt brisket hjem i samme slengen En del av Trager pelletsene er ren eik kun tilsatt aromastoffer. Unødvendig når man kan få ren lønn eller hickory til samme pris.
 13. Nei, jeg ville KUN brukt pellets som er beregnet til formålet...
 14. Takker, sykt fornøyd foreløpig! Sjekket på Jernia, men de hadde ikke, kanskje noe de tar inn spesielt pp butikkene som selger Trager etc... Kan man bruke vanlig energipellets til direkte grilling etc, eller er de tilsatt noe som ikke egner seg? Har tilgang på et par tonn, så kunne vært fint å ha en sekk stående som backup.
 15. Ah... Memphis ville jeg også hatt dersom jeg skulle ha pellets! Gratulerer! Jernia har ja. Ellers finnes det noen lokale rundt forbi som har slikt også. Smart Fritid ville jeg tro, Seljord Varme.... Må bare leite litt blant spesialforretningene så finner du det nok
 16. Jernia har.
 17. Ble nylig den lykkelige eier av en Memphis Pro, og tenkte kjøpe litt pellets å ha "på lager". Vet at BBQShop har, men litt upraktisk ift åpningstider og trafikk, lurte derfor på om det er noen andre steder de selger det? Greit å ha backup i tilfelle.. Første ladning med ribs kom fra Sverige i går, elgentrecote ligger på nå, og blir nok en bestilling hos Maximat neste uke
 18. Solgt
 19. Der var det faktisk en del bra ja. Takk for tipset
 20. Kom over denne siden.. Ser bra ut.. https://hankstruebbq.se/
 21. Takk for tips! Betviler ikke at en Broil King ville vært et godt valg, men nå er Bluegaz Z-1 bestilt, krysser fingrene for at vi ikke vil angre. :-)
 22. Kona er ikke dum! Vis henne denne ..... er nok perfekt! https://www.bauhaus.no/broil-king-gassgrill-m-4-brennere-crown-cart-430.html?nosto=new-nosto-productpage-right-column
 23. Fine og fristende bilder, ble sulten. Blir nok å bestille en Baron eller Bluegaz Z-1 i løpet av kvelden, du har ikke hørt noe om den? Ser den har kommet godt utav en test i 2016. Fikk et innspill fra min kone at 340 blir gjerne i minste laget, med 4 unger har ho gjerne et poeng. Hmm..skal ikke være lett.
 24. Baron og Crown er ganske like. Mener Baron er noe bedre. Tykkere lokk bla. Men begge er bra. Støpejernsgryte er tunge og gir meget godt resultat. Syns mange av de jernene som følger med Weber er dårlige i prisklassen under 7-8.000. Du kan jo bare sjekke bildene jeg la ut da grillen var ny på side 1 og 2 i denne tråden, så får du se hvordan grillingen gikknde første gangene! Ved nærmere research ser jeg at den serien som het Crown er borte og den serien som heter Baron heter nå Baron og Crown. De ser ganske så like ut på bildene. Forskjellen er at min Baron 340 har sidebrenner. Det har ikke Crown. Mener også at en selger hos Plantasjen snakket om navnebyttet på seriene. Uansett. Crown, Baron.. Begge er gode!
 25. Hei Thomas! Tenker størrelse som din Broil King Baron 340 er stor nok for meg også. Godt mulig at jeg bare bør slå til å bestille en 340 til 6999,- hos Bauhaus. Skal ikke være lett å bestemme seg alltid, mye å velge mellom der ute. Ser plantasjen selger Broil KIng Crown 430 til 5999,-, har du kjennskap til den?
 26. Hei Tormod, Hvor stor grill ønsker du? Det fins mange gode griller. Men etter å ha sammenlignet fatterns Weber (som er veldig bra) med min egen Broil King ville jeg helt klart anbefale sistnevnte. Man får mer for pengene. Og resultatet på grillingen har jeg null å utsette på. Min Broil King Baron 340 er stor nok for meg. Tre brennere pluss plate ved siden av. Jeg fikk den råbillig i 2014. Koster mer nå. Denne er ikie så verst heller, om du ønsker en litt større grill: https://www.bauhaus.no/varemerker/broil-king/broil-king-gassgrill-m-4-brennere-crown-490.html Tormod, Les deg også opp her. Du finner fort ut at du får mer heavy duty utstyr med din Broil King enn feks Weber. http://www.broilkingbbq.com/EU/Nordic/Norway/index.html Av andre merker anbefaler jeg Napoleon. Anbefales av mange amerikanske nettsider. Men Broil King får du lettere utstyr til i Norge.
 27. Mange gode tips her. Skal og investere i min første gassgrill. Hadde forsåvidt bestemt meg for Bluegaz Z-1, men etter å lest såpass mye positivt om Broil King har jeg blitt litt i stuss. Noen som har noen gode tips? tenker å bruke maks 8000,- men kan jeg få en god grill som er rimeligere er jo det fint.
 1. Last mer aktivitet