All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Tidligere
 2. Hei Dette er gode griller som kan brukes til mye. Hovedforskjellen mellom de du nevner er formen. Den ene rund og den andre oval. Det er en smaksak hva man foretrekker, men jeg liker runde bedt. Har du også sjekket ut Kamado Joe? Jeg hadde kjøpt en slik dersom jeg skulle handlet i dag. Alle disse er kullfyrte, vet ikke hvordan resultatet blir om man bruker ved dessverre.
 3. Har noen erfaring med Big Green Egg XL, evt. Primo Oval XL, eller vet noe om forskjellen på disse modellene? Og er det noen som kan si litt om evt. fordeler/ulemper i forhold til ordinære kullgriller? Og til sist, jeg har sett Andreas Viestad snakke varmt om bruk av ved i stedet for kull - det skulle jeg gjerne testet ut. Er det noen som vet om disse keramiske ovnene har plass for ved?
 4. Hei Velkommen skal du være. Flott grill og super mat du har der gitt! Husk at du også finner oss på Facebook. Det er mere aktivitet der for tiden...
 5. Da den gamle grillen jeg kjøpte på europris for 79,90 ble kassert av fruen, etter fire år i trofast tjeneste, ble den gjort en investering i skikkelig grill. Grilling er lidenskap og hobby for livet. Jeg griller hver anledning jeg får, av fruen. Det blir jo da mye forskjellig som går på grillen, det elsker jeg. Er bosatt på Karmøy, Rogaland. Er ikke velsignet med så mye oppholdsvær som mange andre, til gjengjeld har vi alltid gode klær. 25 år gammel, sjømann og elsker grilling og alt som hører med. Sent fra min SM-G965F via Tapatalk
 6. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 7. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 8. Nei egentlig ikke. Det har vært den innvendige keramikken, men den er jo forbedret på den nye kj.
 9. Stemmer, er en Big Joe 2. Takk for tipset med Grakka. Har bare såvidt fått den i hus så håper det er en stunn til jeg trenger å bytte noe. Er det noe som kan kalles "slitedeler" på en Big Joe?
 10. Velkommen. Er det en Big Joe 2 du har kjøpt deg? Har hatt en Big Joe tidligere jeg også. Nå har jeg kun en Joe Jr igjen. Knallgode griller, og fantastiske garantiordninger. Dersom du får behov for garantien, ta kontakt med Grakka direkte. Det er mye mer smidig enn å gå via forhandler i Norge. Grakka sender direkte med DHL/TNT til din adresse, nye deler på 3-7 dager. Forhandler venter helst på at de skal ha andre varer fra Grakka, også må de sende det videre til deg etter de har fått det. -Og da vil de helst ha betalt for frakten i Norge. Nye deler på 1-2mnd er min erfaring.
 11. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 12. Hei, så flott å finne et forum for grillere! Har har hatt en Ø47cm Weber kulegrill som jeg har hatt mye glede av, men fant ut at jeg ville utvide og gikk nettop til innkjøp av en Kamado Joe, Big Joe. Jeg fikk inntrykk av at kamado-griller var allsidige og høvelig god til det meste. Jeg så behovet for å kunne grille større stykker, samt få stor nok grillflate til å kunne grille tilbehør sammens med hovedingrediensen. Kommer sikkert med flere spørsmål etter hvert.
 13. Er det burgerene fra danish prime?
 14. Ja den tube smokeren er beregnet til pellets, skal gi opptil 4 timer med røyk. Jeg la den over brenneren jeg brukte og da ble det ca 2 timer med ganske bra røyk! Kan vel brukes på røykere og kullgrill til å gi mer røyk når det trengs også. Og man kan kaldrøyke.
 15. Ånei. Så det var pellets der, men du bruker det kanskje til å lage røyk med?
 16. Ingen vifte
 17. Åssen flisvifte har du? Treager?
 18. Tube smoker, masse pellets og to traeger rubs. (Tror de er gode) Hvis ikke så er det veldig fine bokser å ha egen rub på!
 19. Hei, På Maximat på Svinesund selger de jo store pakker med burgere. Men, med disse burgerne så sliter jeg med fettbrann i grillen... Gjorde det med forrige grillen jeg hadde og har akkurat kjøpt meg ny grill og det samme skjer. Fettet fra disse burgerne tar fyr... Ikke store flammer med det brenner... Er det noen måte å forhindre dette på??
 20. Fint å dele gode tilbud. Coop obs har denne uken tilbud på rå spareribs, 100kr/kg. Det er det billigste jeg har sett spareribs i norge, tror ikke disse har vært fryst. Ser ut som fine stykker i god kvalitet! Dette tilbudet gjelder i Trondheim og steinkjer tror jeg. Men vanlig pris på disse er 120kr/kg, forøvrig fortsatt mye billigere og bedre kvalitet en ferskvaredisker på meny, bunnpris, mega osv..
 21. Ja den var veldig lik, tror du har helt rett Da får jeg begynne å lete etter forhandlere Takk skal du ha!
 22. Tror kanskje det er en Innova grill av ett eller annet slag? Veldig mange fellestrekke med denne, selv om den ikke er helt lik eller... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122164373
 23. Jeg solgte min q3000 når jeg kjøpte spirit II, den ble solgt på dagen for 2000kr selv om den var 6 år gammel, det var flere som ville kjøpe den. Den har vært mye brukt og stått ute året rundt (under trekk), men etter en skikkelig rengjøring så den veldig bra ut, ingen deler som var i nærheten av å være utslitt. Hadde jeg sandblåst støpejernsristen hadde den sett helt ny ut (støpejernsrist uten emalje). Så kudos til weber og q serien!
 24. Gratulerer med ny grill! Sikkert noen som steiler fullstendig av denne kommentaren men jeg synes den er stødigere enn genesis II, kanskje ikke så rart når genesis har 4 hjul mot 2 på spirit. Det var litt montering ja, et helt arbeid bare å pakke ut alt. Jeg hadde nylig en større rengjøring av grillen, den er veldig grei å rengjøre. Kjøpte plastskrapen som er til q modellene, den er veldig praktisk. Jeg har også hatt langtids steking 9 timer på 110 grader, den holder temperaturen veldig bra og det er veldig lett å gjøre små temperaturjusteringer. En annen ting jeg liker veldig godt er opphenget til flasken, og de store hjulene. Det gjør det veldig enkelt å flytte på grillen.
 25. Sorry. Da får du forsøke å se på nettet om du finner en som ligner.
 1. Last mer aktivitet