All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Yesterday
 2. Siste uke
 3. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
 4. Tidligere
 5. vanskelig å se hva du gjør feil uten bilder. spør også på https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ det er der vi er ...
 6. Hei, håper jeg kan få litt hjelp her med et problem jeg har med min Kamado Joe Big. Jeg sliter med å få skikkelig varme på grillen! Har tidligere grillet på en Weber Ø47 med briketter og da hadde jeg ikke sjans å holde handa nær grillrista, mens på kamadoen kan jeg holde handa nesten nede på rista. Sliter med å få en skikkelig "searing" på grillen og det blir mer som en komfyr. Jeg har grillet sikkert i overkant av 10-12 ganger, men har sålangt ikke fått mer enn 200 grader på termometeret. Da snakker jeg om det som er i lokket på grillen. Jeg har brukt Gastronaut grillkull, både med store biter og med mindre biter. Jeg har typisk fylt opp et opptenningsrør med kull (standard rør fra weber), men også brukt mer kull og tennbriketter. Bruker altid firebox divider og fyller opp ene siden. Jeg har spjelet helt oppe både i topp og bunn. Noen som har tips til hva jeg bør tenke på for å få skikkelig varme på kullet? Trenger jeg mer kull?
 7. Hei Er det mulig å få fatt i sånt i Norge, har søkt litt rundt men klarer ikke å finne. Noen erfaringer med dette utstyret?
 8. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
 9. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
 10. Aaron Franklins bbq bok Fra engelsk ebay, 200-ish riksdaler inkl. frakt.
 11. Hei Dette er gode griller som kan brukes til mye. Hovedforskjellen mellom de du nevner er formen. Den ene rund og den andre oval. Det er en smaksak hva man foretrekker, men jeg liker runde bedt. Har du også sjekket ut Kamado Joe? Jeg hadde kjøpt en slik dersom jeg skulle handlet i dag. Alle disse er kullfyrte, vet ikke hvordan resultatet blir om man bruker ved dessverre.
 12. Har noen erfaring med Big Green Egg XL, evt. Primo Oval XL, eller vet noe om forskjellen på disse modellene? Og er det noen som kan si litt om evt. fordeler/ulemper i forhold til ordinære kullgriller? Og til sist, jeg har sett Andreas Viestad snakke varmt om bruk av ved i stedet for kull - det skulle jeg gjerne testet ut. Er det noen som vet om disse keramiske ovnene har plass for ved?
 13. Hei Velkommen skal du være. Flott grill og super mat du har der gitt! Husk at du også finner oss på Facebook. Det er mere aktivitet der for tiden...
 14. Da den gamle grillen jeg kjøpte på europris for 79,90 ble kassert av fruen, etter fire år i trofast tjeneste, ble den gjort en investering i skikkelig grill. Grilling er lidenskap og hobby for livet. Jeg griller hver anledning jeg får, av fruen. Det blir jo da mye forskjellig som går på grillen, det elsker jeg. Er bosatt på Karmøy, Rogaland. Er ikke velsignet med så mye oppholdsvær som mange andre, til gjengjeld har vi alltid gode klær. 25 år gammel, sjømann og elsker grilling og alt som hører med. Sent fra min SM-G965F via Tapatalk
 15. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 16. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 17. Nei egentlig ikke. Det har vært den innvendige keramikken, men den er jo forbedret på den nye kj.
 18. Stemmer, er en Big Joe 2. Takk for tipset med Grakka. Har bare såvidt fått den i hus så håper det er en stunn til jeg trenger å bytte noe. Er det noe som kan kalles "slitedeler" på en Big Joe?
 19. Velkommen. Er det en Big Joe 2 du har kjøpt deg? Har hatt en Big Joe tidligere jeg også. Nå har jeg kun en Joe Jr igjen. Knallgode griller, og fantastiske garantiordninger. Dersom du får behov for garantien, ta kontakt med Grakka direkte. Det er mye mer smidig enn å gå via forhandler i Norge. Grakka sender direkte med DHL/TNT til din adresse, nye deler på 3-7 dager. Forhandler venter helst på at de skal ha andre varer fra Grakka, også må de sende det videre til deg etter de har fått det. -Og da vil de helst ha betalt for frakten i Norge. Nye deler på 1-2mnd er min erfaring.
 20. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 21. Hei, så flott å finne et forum for grillere! Har har hatt en Ø47cm Weber kulegrill som jeg har hatt mye glede av, men fant ut at jeg ville utvide og gikk nettop til innkjøp av en Kamado Joe, Big Joe. Jeg fikk inntrykk av at kamado-griller var allsidige og høvelig god til det meste. Jeg så behovet for å kunne grille større stykker, samt få stor nok grillflate til å kunne grille tilbehør sammens med hovedingrediensen. Kommer sikkert med flere spørsmål etter hvert.
 22. Er det burgerene fra danish prime?
 23. Ja den tube smokeren er beregnet til pellets, skal gi opptil 4 timer med røyk. Jeg la den over brenneren jeg brukte og da ble det ca 2 timer med ganske bra røyk! Kan vel brukes på røykere og kullgrill til å gi mer røyk når det trengs også. Og man kan kaldrøyke.
 24. Ånei. Så det var pellets der, men du bruker det kanskje til å lage røyk med?
 25. Ingen vifte
 26. Åssen flisvifte har du? Treager?
 27. Tube smoker, masse pellets og to traeger rubs. (Tror de er gode) Hvis ikke så er det veldig fine bokser å ha egen rub på!
 1. Last mer aktivitet