All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Siste uke
 2. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 3. Nei egentlig ikke. Det har vært den innvendige keramikken, men den er jo forbedret på den nye kj.
 4. Tidligere
 5. Stemmer, er en Big Joe 2. Takk for tipset med Grakka. Har bare såvidt fått den i hus så håper det er en stunn til jeg trenger å bytte noe. Er det noe som kan kalles "slitedeler" på en Big Joe?
 6. Velkommen. Er det en Big Joe 2 du har kjøpt deg? Har hatt en Big Joe tidligere jeg også. Nå har jeg kun en Joe Jr igjen. Knallgode griller, og fantastiske garantiordninger. Dersom du får behov for garantien, ta kontakt med Grakka direkte. Det er mye mer smidig enn å gå via forhandler i Norge. Grakka sender direkte med DHL/TNT til din adresse, nye deler på 3-7 dager. Forhandler venter helst på at de skal ha andre varer fra Grakka, også må de sende det videre til deg etter de har fått det. -Og da vil de helst ha betalt for frakten i Norge. Nye deler på 1-2mnd er min erfaring.
 7. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 8. Hei, så flott å finne et forum for grillere! Har har hatt en Ø47cm Weber kulegrill som jeg har hatt mye glede av, men fant ut at jeg ville utvide og gikk nettop til innkjøp av en Kamado Joe, Big Joe. Jeg fikk inntrykk av at kamado-griller var allsidige og høvelig god til det meste. Jeg så behovet for å kunne grille større stykker, samt få stor nok grillflate til å kunne grille tilbehør sammens med hovedingrediensen. Kommer sikkert med flere spørsmål etter hvert.
 9. Er det burgerene fra danish prime?
 10. Ja den tube smokeren er beregnet til pellets, skal gi opptil 4 timer med røyk. Jeg la den over brenneren jeg brukte og da ble det ca 2 timer med ganske bra røyk! Kan vel brukes på røykere og kullgrill til å gi mer røyk når det trengs også. Og man kan kaldrøyke.
 11. Ånei. Så det var pellets der, men du bruker det kanskje til å lage røyk med?
 12. Ingen vifte
 13. Åssen flisvifte har du? Treager?
 14. Tube smoker, masse pellets og to traeger rubs. (Tror de er gode) Hvis ikke så er det veldig fine bokser å ha egen rub på!
 15. Hei, På Maximat på Svinesund selger de jo store pakker med burgere. Men, med disse burgerne så sliter jeg med fettbrann i grillen... Gjorde det med forrige grillen jeg hadde og har akkurat kjøpt meg ny grill og det samme skjer. Fettet fra disse burgerne tar fyr... Ikke store flammer med det brenner... Er det noen måte å forhindre dette på??
 16. Fint å dele gode tilbud. Coop obs har denne uken tilbud på rå spareribs, 100kr/kg. Det er det billigste jeg har sett spareribs i norge, tror ikke disse har vært fryst. Ser ut som fine stykker i god kvalitet! Dette tilbudet gjelder i Trondheim og steinkjer tror jeg. Men vanlig pris på disse er 120kr/kg, forøvrig fortsatt mye billigere og bedre kvalitet en ferskvaredisker på meny, bunnpris, mega osv..
 17. Ja den var veldig lik, tror du har helt rett Da får jeg begynne å lete etter forhandlere Takk skal du ha!
 18. Tror kanskje det er en Innova grill av ett eller annet slag? Veldig mange fellestrekke med denne, selv om den ikke er helt lik eller... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122164373
 19. Jeg solgte min q3000 når jeg kjøpte spirit II, den ble solgt på dagen for 2000kr selv om den var 6 år gammel, det var flere som ville kjøpe den. Den har vært mye brukt og stått ute året rundt (under trekk), men etter en skikkelig rengjøring så den veldig bra ut, ingen deler som var i nærheten av å være utslitt. Hadde jeg sandblåst støpejernsristen hadde den sett helt ny ut (støpejernsrist uten emalje). Så kudos til weber og q serien!
 20. Gratulerer med ny grill! Sikkert noen som steiler fullstendig av denne kommentaren men jeg synes den er stødigere enn genesis II, kanskje ikke så rart når genesis har 4 hjul mot 2 på spirit. Det var litt montering ja, et helt arbeid bare å pakke ut alt. Jeg hadde nylig en større rengjøring av grillen, den er veldig grei å rengjøre. Kjøpte plastskrapen som er til q modellene, den er veldig praktisk. Jeg har også hatt langtids steking 9 timer på 110 grader, den holder temperaturen veldig bra og det er veldig lett å gjøre små temperaturjusteringer. En annen ting jeg liker veldig godt er opphenget til flasken, og de store hjulene. Det gjør det veldig enkelt å flytte på grillen.
 21. Sorry. Da får du forsøke å se på nettet om du finner en som ligner.
 22. Nei desverre...
 23. Nei, da er det ikke lett. Det står ikke noe i termometeret eller?
 24. Dro med meg en Spirit 2 fra COOP OBS Bygg her om dagen. Syntes den virker veldig bra så langt, og ett klart skritt i riktig retning i forhold til min gamle Spirit. Veldig stødig konstruksjon, god varme og gode rister. Så får vi se om det blir bruk for Weber sin 10 års garanti underveis Det eneste negative så langt er at det var mye montering, men helt klart overkommelig. Nesten hver minste lille del måtte skrues fast. Brukte ca 1,5 time, men det kunne nok godt på en time tenker jeg dersom ungene lot meg være i fred. Q3000/Q3200 krever nok ikke så mye jobb å få ferdig ville jeg tro!?
 25. Står ingen merket eller modell noe sted...men all skriften på fremsiden står på norsk, om det sier noen noe?
 26. Skal sjekke når jeg kommer hjem. Grunnen til jeg lurer er fordi jeg ønsker å prøve å få tak i sidebord til den
 1. Last mer aktivitet