All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

  1. Tidligere
  2. Da har jeg plassert deg. Kona kommer fra Herøy så er ofte der oppe på ferie
  3. Ja, fungerer godt. Var tilfeldig at det vart prøvd Ørskog heiter kommunen
  4. God og billig løsning det der ja. Se mange på utenlandske forum gjør det på samme måte. Forresten... Hvor på sunnmøre er du fra?
  5. Etter å tatt knekken på 2 Looftlighters i løpet av 3 sesonger, så var det på tide å prøve noke annet... Var i utgangspunktet ute etter en Mapp brenner, men da eg såg ugress brenneren på Biltema tenkte eg den kunne egne seg til jobben. Brenner riktignok ikkje så varmt som en mapp brenner, men meir en tilstrekkelig til å fyre på kullet. Har brukt den en god del og egner seg godt. Ugress brenner: Ugress brenner på Biltema til 119,- Der er fleire gass flasker/beholdere som passer, eg gikk for denne: Gassbeholdere på Biltema til 39,- og 59,-
  6. Hotsmoked Bacon GB style Tried GB’s recepie for homemade bacon and I must say it was really good. Recommend everyone to smoke their own bacon coz you can’t compare it with store-bought bacon. The curing process; 1 cup course seasalt 1 cup sugar (white/brown) 1 teaspoon nitrite salt Mix it all together and apply on the porkbelly. Vacuum and put in a fridge for a week. Turn the pack every day. (once every 24 hrs) After 7 days rinse off meat and soak in water for a minimum of an hour, 4 or 5 hours is better. Dry meat off and put on a rack in the fridge uncovered for a few hours. Smoke at 200°F-225°F until meat is around 155°F and golden brown. I used chunks of hickory. Cool down the bacon immediately by running under cold water. Dry the bacon off, bag it and place in fridge until the next day. Cut to desired thickness and cook. Please check Green Bastards YT-channel; https://www.youtube.com/channel/UCWrPKq5WQHAPWx8rUJUAlRw
  7. Ja, en i utgangspunktet god grill har bare blitt bedre. Helt klart min favoritt blant kamadoene.
  8. Da har det blitt en 8-10 grill økter siden eg fikk grillen for en god uke siden, og er knall fornøgd så langt Oppgraderingene fungerer godt, Meget anvendelig og lett grill å bruke.
  9. Ivation trådsløs termometer (samme som Maverick-732 etter det eg kan sjå) Legger ved link til tilsvarende på Ebay. Kom på ca. 400 Nkr inkl. frakt (dette vil variere pga. valutakura) Ivation termometer
  10. Det kan være, regnet med fleire av den harde kjerne hadde "sett lyset" Synd med forumet, for egen del liker eg forum formatet bedre enn FB m.t.p søkbarhet, etc. Skal prøve å bidra meir på forumet ihvertfall
  11. Trur ikke det er noen som har den nye enda. så du er nok den føste. og det meste skjer på facebook nå. https://www.facebook.com/groups/324720514273386/
  12. Lite respons og laber aktivitet her på forumet om dagen, så svarer meg sjøl: Du vil snart finne det ut
  13. En offset må nok passes mye bedre på ja. En kamado er nok det mest fornuftige valget med tanke på alt du kan bruke den til. Primo er topp, men sjekk også ut den nye modellene til Kamado Joe. De ser skikkelig flotte ut! Jeg har solgt kamadoen min til fordel for en Yoder 640 pelletsgrill nå nylig. En helt annen måte å bruke grill på, men maten smaker heldigvis like godt. Det går noen år så har du lyst å prøve noe nytt uansett... Bare kjøp det du har lyst på nå
  14. Velkommen skal du være! Når du sier du er fra Ulsteinvik tar jeg det vel nesten som en selvfølge at du har vært på Madelyns i Fosnavåg?? Pulled Pork eller Hybrid-burgeren er fast på menyen hver gang vi er hos svigers som bor på Moltustranda
  15. Hei og velkommen. Personig hadde jeg startet med en kamado. de er mye enklere å lykkes med. En offset krever lidenskap, da den må passes på hele tiden og man må legge inn en kubbe hver halvtime. dog er det ikke mye som slår en offsett i lage god BBQ. Selv har jeg en Primo oval XL og en medium stor offset. Primoen er den jeg bruker desidert mest, da jeg sjelden har 16 timer til å passe på smokeren. En kamado fungerer som en grill, smoker og pizzaovn.
  16. https://www.bbqshop.no/produkt/tel-tru-bbq-termometer-hvit-skive/ I pdf filen er der nr to fra toppen du finner i shoppen BBQSHT03.pdf Husk å montere den i høyde med risten, det er jo der kjøttet ligger, ikke oppe ved taket.
  17. Må nok se seg slått av denne.
  18. https://www.bbqshop.no/produkt/traeger-butcherpaper/
  19. Hei jeg heter Harald, men det var opptatt ,så det ble Harry Har grillet i mange år, (med gass) elsker å eksperimentere. Fugl, fisk, svin, storfe og grønnsaker. Det siste året har jeg "bodd" på youtube for å lære BBQ og Smoking. Funnet mange kanaler som driver seriøs forklaring av begrepet, har også chattet med et par av dem(Texas) Brisket, beefribb, og pulled pork er noe som står på listen " must do". Å tillage pullpork i 12 timer på en gassgrill tror jeg blir vanskelig med tanke på jevn temperatur, da gassgriller er full av hull og sprekker Er nå på jakt etter en smoker. Jeg er her for å dele av det jeg kan, og lære ting fra dere. Det som er det største dilemma er hva for type smoker jeg skal velge Pellet grill eller Offset Smoker Håper noen her inne er ihuga bbqère som kan gi meg de beste tipsene. Harald
  20. Velkommen, litt lite aktivitet på forumet men facebook er det liv i.
  21. Hei! Nybegynner på det meste med grill her! har grillet i 15 år, men alltid i «blinde» på gassgrill. har forsåvitt fått ganske bra mat, men søker nå ny-viten, siden jeg har kjøpt kamadogrill med endel ekstrautstyr. er kansje litt for opptatt av ting som tar tid. fruen er ganske frustrert av at jeg alltid finner hobbyer som tar x-antall timer for mye. Bakgrunn i triathlon med trening 20+ timer i uken, billakk entusiast 30-40timer pr bil, hjemmebrygger 8-10timer pr batch, å nå i tillegg bbq med x-antall timer. har hatt et usunt forhold til burger å pulled pork etter å ha hatt bevi seafood i New orleans som stamgrill i 5 år. håper på å bli hektet på enda et forum, å selv om dette ser ut som en enklere hobby uten temperaturstyring i en hel garasje, eller vannjusteringer på gram nivå, så har jeg endel å lære. Tar imot alt av tips med stor beundring. På forhånd, takk
  22. Noken som har ervervet og erfaringer med den nye modellen?
  23. Kaldrøyker laks..
  24. http://verdensmat.no/ har også endel kryddere
  25. Hei Velkommen og gratulerer med ny grill. Skulle jeg hatt pelletsgrill hadde det blitt Memphis på meg også. En helt annen grill enn de andre som flest kjøper. Å putte en svinenakke på blir vel aldri feil?
  1. Last mer aktivitet