All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Last week
 3. Hei, alle! Registrerte meg her idag i jakten på en god støpejernsform på 57 cm diameter /rund til min Weber Master Touch 57. Innviet den 17. mai og resultatet ble perfekt. Jevn og fin varme over det hele og lett og forutsigbar å jobbe med :-) Kullgrill er min greie men ser at gass og andre typer kan være kjekt i sine sammenhenger. Noen som har tips om ren 57 cm støpejernsrist til min weber? Har også vurdert GBS risten med mulighet for innsats av 30 cm Ø indre grillrist. Tips mottas med takk : )
 4. Earlier
 5. Hei, hvordan får dere best resultat på kyllinglår med kull/briketter ?? Pakker dere den inn ? Eller bare i aluform og direkte eller indirekte varme ? Eller bare rett over varmen ? Fant ut at den sku være ferdig ved rundt 66grader, men syns den så fortsatt veldig rå/rosa ut der den lå på grillen. Så æ lot den ligge litt ekstra, pluss at den hvilte i 10min. Har en 57 kulegrill. (Landmann) Venter spent...
 6. Kjøpt meg Slow.n Sear 2,0
 7. -Snubar støpejerns halvmåne fra Kamado Joe -Weber kombinert rib rack/stek holder -Weber style rustfri grillplate + Weber forkle og weber termometer. Alt fra Amazon.com
 8. Hei og velkommen i "klubben"
 9. Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse. Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" Men tilbake til spørsmålet ditt : Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd)
 10. Det er ingen her... .alt skjer på faceook.. https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ har laget en del brisket, bruker ikke mer en 10-12 timer på 110 grader..
 11. Flott forum. noen som har grillet brisket i vinter? starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.
 12. Hei Ny bruker av Kamado kullgrill etter en år rekke med gassgriller fra Weber har jeg nå gått til anskaffelse av en Kamado grill i tillegg til Weberen
 13. Kamado Joe kommer med en oppdatering av griller for 2019 Kamado Joe - Big Joe III Største forandringen eg ser er at den har blitt endel høyere, og inkluderer det som Kamado Joe kaller: Hyperbolic insert (for å skape virvel bevegelse på den stigende varmluften) Ellers av forandringer: -Ny vogn/understell -Aluminium sidehyller -Kull korg Vekten for Big Joe er forøvrig oppgitt til 487 lbs. eller ca. 220kg
 14. Hmm.. Ikke mye aktivitet.. 

 15. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
 16. vanskelig å se hva du gjør feil uten bilder. spør også på https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ det er der vi er ...
 17. Hei, håper jeg kan få litt hjelp her med et problem jeg har med min Kamado Joe Big. Jeg sliter med å få skikkelig varme på grillen! Har tidligere grillet på en Weber Ø47 med briketter og da hadde jeg ikke sjans å holde handa nær grillrista, mens på kamadoen kan jeg holde handa nesten nede på rista. Sliter med å få en skikkelig "searing" på grillen og det blir mer som en komfyr. Jeg har grillet sikkert i overkant av 10-12 ganger, men har sålangt ikke fått mer enn 200 grader på termometeret. Da snakker jeg om det som er i lokket på grillen. Jeg har brukt Gastronaut grillkull, både med store biter og med mindre biter. Jeg har typisk fylt opp et opptenningsrør med kull (standard rør fra weber), men også brukt mer kull og tennbriketter. Bruker altid firebox divider og fyller opp ene siden. Jeg har spjelet helt oppe både i topp og bunn. Noen som har tips til hva jeg bør tenke på for å få skikkelig varme på kullet? Trenger jeg mer kull?
 18. Hei Er det mulig å få fatt i sånt i Norge, har søkt litt rundt men klarer ikke å finne. Noen erfaringer med dette utstyret?
 19. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
 20. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
 21. Aaron Franklins bbq bok Fra engelsk ebay, 200-ish riksdaler inkl. frakt.
 22. Hei Dette er gode griller som kan brukes til mye. Hovedforskjellen mellom de du nevner er formen. Den ene rund og den andre oval. Det er en smaksak hva man foretrekker, men jeg liker runde bedt. Har du også sjekket ut Kamado Joe? Jeg hadde kjøpt en slik dersom jeg skulle handlet i dag. Alle disse er kullfyrte, vet ikke hvordan resultatet blir om man bruker ved dessverre.
 23. Har noen erfaring med Big Green Egg XL, evt. Primo Oval XL, eller vet noe om forskjellen på disse modellene? Og er det noen som kan si litt om evt. fordeler/ulemper i forhold til ordinære kullgriller? Og til sist, jeg har sett Andreas Viestad snakke varmt om bruk av ved i stedet for kull - det skulle jeg gjerne testet ut. Er det noen som vet om disse keramiske ovnene har plass for ved?
 24. Hei Velkommen skal du være. Flott grill og super mat du har der gitt! Husk at du også finner oss på Facebook. Det er mere aktivitet der for tiden...
 25. Da den gamle grillen jeg kjøpte på europris for 79,90 ble kassert av fruen, etter fire år i trofast tjeneste, ble den gjort en investering i skikkelig grill. Grilling er lidenskap og hobby for livet. Jeg griller hver anledning jeg får, av fruen. Det blir jo da mye forskjellig som går på grillen, det elsker jeg. Er bosatt på Karmøy, Rogaland. Er ikke velsignet med så mye oppholdsvær som mange andre, til gjengjeld har vi alltid gode klær. 25 år gammel, sjømann og elsker grilling og alt som hører med. Sent fra min SM-G965F via Tapatalk
 26. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 27. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 28. Nei egentlig ikke. Det har vært den innvendige keramikken, men den er jo forbedret på den nye kj.
 1. Load more activity