All Activity

This stream auto-updates   

  1. Last week
  2. Beklager sent svar. Her blir kylling grillet indirekte til den er klar, ingen innpakking nødvendig
  3. Var på tide med nytt termometer: Thermapen 4 Fra kitchentime.no for 822,- inkl. frakt
  4. Earlier
  5. Det er stor aktivitet og kunnskap på Amazingribs.com Forumet her er nærmest brakk.. Velkommen forresten @Steinarlofnes
  6. Det er stor aktivitet og kunnskap på Amazingribs.com Forumet her er nærmest brakk.. Velkommen forresten @VegardLofnes
  7. Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking». Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt. Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket. Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!
  8. Hei Vi er to brødre som i mange år har elsket matlaging og spesielt grilling. Vi har hatt flere gøye prosjekter med grilling av store stykker kjøtt over åpen flamme. Så bygget vi oss en svær smoker (røykboks) der vi lagde vår første brisket. Det var stor suksess! Vi er helt i startgropen, men er blitt hektet på smoking. Vi må lage brisket igjen.. og alle de andre klassikerne. Men det er søren ikke lett å få tak i de rette kjøttstykkene her i Norge. Så mens jeg googlet rundt fant jeg dette forumet. Endelig noen i fedrelandet som forstår hva vi snakker om.
  9. Velkommen @Marius Dessverre så er dette forumet ganske dødt.. og de henviser videre til sin FjaseBok side.. Men du har et godt utgangspunkt med de to grillen dine.. Kjetil
  10. God kveld! En liten presentasjon av meg som er ny på forumet. Jeg er 26 år og er voldsomt intressert i grill og grilling. Grillene mine for tiden er 1stk weber 57cm master touch. Dette er min favoritt å jeg bruker den mye til "low snd slow" åsså har jeg weber q2000 for de dagene det må gå litt fortere Jeg er aktiv på Instagram under navnet: seland_bbq
  11. Hei, alle! Registrerte meg her idag i jakten på en god støpejernsform på 57 cm diameter /rund til min Weber Master Touch 57. Innviet den 17. mai og resultatet ble perfekt. Jevn og fin varme over det hele og lett og forutsigbar å jobbe med :-) Kullgrill er min greie men ser at gass og andre typer kan være kjekt i sine sammenhenger. Noen som har tips om ren 57 cm støpejernsrist til min weber? Har også vurdert GBS risten med mulighet for innsats av 30 cm Ø indre grillrist. Tips mottas med takk : )
  12. Hei, hvordan får dere best resultat på kyllinglår med kull/briketter ?? Pakker dere den inn ? Eller bare i aluform og direkte eller indirekte varme ? Eller bare rett over varmen ? Fant ut at den sku være ferdig ved rundt 66grader, men syns den så fortsatt veldig rå/rosa ut der den lå på grillen. Så æ lot den ligge litt ekstra, pluss at den hvilte i 10min. Har en 57 kulegrill. (Landmann) Venter spent...
  13. Kjøpt meg Slow.n Sear 2,0
  14. -Snubar støpejerns halvmåne fra Kamado Joe -Weber kombinert rib rack/stek holder -Weber style rustfri grillplate + Weber forkle og weber termometer. Alt fra Amazon.com
  15. Hei og velkommen i "klubben"
  16. Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse. Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" Men tilbake til spørsmålet ditt : Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd)
  17. Det er ingen her... .alt skjer på faceook.. https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ har laget en del brisket, bruker ikke mer en 10-12 timer på 110 grader..
  18. Flott forum. noen som har grillet brisket i vinter? starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.
  19. Hei Ny bruker av Kamado kullgrill etter en år rekke med gassgriller fra Weber har jeg nå gått til anskaffelse av en Kamado grill i tillegg til Weberen
  20. Kamado Joe kommer med en oppdatering av griller for 2019 Kamado Joe - Big Joe III Største forandringen eg ser er at den har blitt endel høyere, og inkluderer det som Kamado Joe kaller: Hyperbolic insert (for å skape virvel bevegelse på den stigende varmluften) Ellers av forandringer: -Ny vogn/understell -Aluminium sidehyller -Kull korg Vekten for Big Joe er forøvrig oppgitt til 487 lbs. eller ca. 220kg
  21. Hmm.. Ikke mye aktivitet.. 

  22. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
  23. vanskelig å se hva du gjør feil uten bilder. spør også på https://www.facebook.com/groups/324720514273386/ det er der vi er ...
  24. Hei, håper jeg kan få litt hjelp her med et problem jeg har med min Kamado Joe Big. Jeg sliter med å få skikkelig varme på grillen! Har tidligere grillet på en Weber Ø47 med briketter og da hadde jeg ikke sjans å holde handa nær grillrista, mens på kamadoen kan jeg holde handa nesten nede på rista. Sliter med å få en skikkelig "searing" på grillen og det blir mer som en komfyr. Jeg har grillet sikkert i overkant av 10-12 ganger, men har sålangt ikke fått mer enn 200 grader på termometeret. Da snakker jeg om det som er i lokket på grillen. Jeg har brukt Gastronaut grillkull, både med store biter og med mindre biter. Jeg har typisk fylt opp et opptenningsrør med kull (standard rør fra weber), men også brukt mer kull og tennbriketter. Bruker altid firebox divider og fyller opp ene siden. Jeg har spjelet helt oppe både i topp og bunn. Noen som har tips til hva jeg bør tenke på for å få skikkelig varme på kullet? Trenger jeg mer kull?
  25. Hei Er det mulig å få fatt i sånt i Norge, har søkt litt rundt men klarer ikke å finne. Noen erfaringer med dette utstyret?
  26. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
  27. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
  1. Load more activity