McBBQ

13x9x2 (33X23X5 cm) stekebrett

1 kopp melis

1/2 kopp lys maissirup

1/4 TS salt

1/2 kopp varmt vann

1/2 kopp kalt vann

1 TS vaniljeekstrakt

2 egg

2 kopper sukker

Kaldt vann i en stor bolle, 4 poser gelatin, sett den bort, ikke rør

1 kjele, ta i sukker, varmt vann, maissirup, salt, sett på lav varme på plate, IKKE rør. La koke i 2 minutter

Smør stekebrettet med litt olje, ta litt av melisen og dryss den rundt i formen til den er dekket med et jevnt lag.

Skill eggehviten fra plommen

Hell i den kokte sirupen i bollen med gelatin og vann, rør til gelatinen er oppløst fullstendig.

Bruk miksmaster til massen er hvit og er 3 ganger i størrelse.

Stivpisk eggehvitene.

Ha i vanilje og stivpiskede eggehviter og rør til alt er mikset sammen, ikke miks for mye.

Hell massen i stekebrettet. Sikt et jevnt lag melis over massen og sett i kjøleskap i ca 3 timer til den er stivnet.

Ta den ut og hvelv den ut på bordet og dryss på litt melis for at den skal tørke litt.

Resten av melisen skal i bollen.

Del marshmallowsen med en pizzakutter i passende stykker.

Legg marshmallowsen i bollen sammen med melisen og bland det godt, alle marshmallowen skal være dekket av melis og sett de noen timer i kjøleskapet før servering.

Dette passer perfekt sammen med jordbær på grillspyd!

1 person liker dette




Brukertilbakemelding




Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå