olela

Administrator
 • Innholdsteller

  3 115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 393 Utmerket

Om olela

 • Rang
  Administrator
 • Bursdag 12. mars 1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Skien

Nylige profilbesøk

4 712 profilvisninger
 1. Hei Velkommen og gratulerer med ny grill. Skulle jeg hatt pelletsgrill hadde det blitt Memphis på meg også. En helt annen grill enn de andre som flest kjøper. Å putte en svinenakke på blir vel aldri feil?
 2. Fortsatt Q3200 som er å anbefale i mine øyne. Spirit serien til Weber er ikke noe spesielt å trakte etter i mine øyne. Da er det andre merker som lager tilsvarende griller bedre... Men for all del, Spirit er helt sikkert en OK grill det også. Men i alle fall ikke mitt førstevalg i denne kategorien/prisklassen.
 3. Q3200, helt enig med Renè...
 4. Enig med Rene. Bedre enn enhver gassgrill. Denne kunne jeg faktisk tenkt meg selv Trenger kanskje en liten vask, og mulig nye rister!?
 5. Nei, jeg ville KUN brukt pellets som er beregnet til formålet...
 6. Ah... Memphis ville jeg også hatt dersom jeg skulle ha pellets! Gratulerer! Jernia har ja. Ellers finnes det noen lokale rundt forbi som har slikt også. Smart Fritid ville jeg tro, Seljord Varme.... Må bare leite litt blant spesialforretningene så finner du det nok
 7. Der var det faktisk en del bra ja. Takk for tipset
 8. Slow and Sear var ny for meg. Jeg hadde Smokinator tidligere og den virker omtrent på samme måte, funket fint det.
 9. Fornuftig valg. Du kan lage det aller meste med en 67cm. Det er mange gode tips på low and slow på kulegriller på det store internett...
 10. Stemmer i med Rene på denne. Hvis jeg var det ville jeg også kikket på 2017 modellene til Kamado Joe. De ser veldig bra ut med blant annet nye hengsler, livstids garanti på pakning og delt firebox for å unngå sprekker.
 11. Hei, og velkommen Det er med low and slow det virkelig blir gøy, så du har gått i riktig retning syntes jeg. For å svare på spørsmålene dine...: Nei, en WSM er ikke egnet til pølser og hamburgere. Det lar seg nok gjøre, men ikke noe jeg ville anbefalt. Denne er kun laget for lav temperatur over lang tid. Dersom jeg skulle ha kun en stk Weber kullgrill ville nok valget falt på den som er 67cm i diameter. Her KAN man kjøre på lav temperatur, men den vil nok være litt ustabil og må passes på for å ikke bli for varm eller slukke. Eller den nye Summit Charcoal, men vet ikke om den er i Norge ennå?? Jeg ville hatt en kulegrill ved siden av dersom jeg skulle hatt en offset smoker ja. På mange kan man nok grille direkte over brennkammeret, men jeg tror det vil være enklere å fyre opp en kulegrill de gangene man har bruk for dette. Har du kikket på keramiske griller?? De kan både low and slow, OG høye temperaturer...? Kamado Joe og Primo er to gode merker å se på her.
 12. Styr unna Spirit. Jeg har en og skulle gjerne vært foruten. Q3000/3200 er en mye bedre grill i mine øyne.
 13. Nice.....
 14. Off topic, men hvem forhandler Green Mountain??
 15. Hei, og velkommen skal du være De alle fleste av oss har nok startet med en Weber. Men rart med det, plutselig får man lyst på noe mer.... Hadde en Performer selv, og den gasstenningen syntes jeg ikke noe om, så da gjorde jeg som deg. Angrer ennå på at jeg ikke kjøpte en 67cm i stede.... De kostet vel omtrent det samme tror jeg.