olela

Administrator
 • Innholdsteller

  3 122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 395 Utmerket

1 følger

Om olela

 • Rang
  Administrator
 • Bursdag 12. mars 1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Skien

Nylige profilbesøk

5 021 profilvisninger
 1. Klokt valg! Q serien virker som bedre griller i mine øyne. Det er vel egentlig samme grillen, men 3200 er en litt mer pimpet utgave. Så spørs det om du syntes det er verdt 500kr. De lager like god mat tror jeg.
 2. Gratulerer med dagen.

  1. olela

   olela

   Takk takk :D

    

 3. Velkommen skal du være! Håper du finner oss på facebook også. For tiden skjer det nok noe mer der
 4. Da har jeg plassert deg. Kona kommer fra Herøy så er ofte der oppe på ferie
 5. God og billig løsning det der ja. Se mange på utenlandske forum gjør det på samme måte. Forresten... Hvor på sunnmøre er du fra?
 6. Ja, en i utgangspunktet god grill har bare blitt bedre. Helt klart min favoritt blant kamadoene.
 7. En offset må nok passes mye bedre på ja. En kamado er nok det mest fornuftige valget med tanke på alt du kan bruke den til. Primo er topp, men sjekk også ut den nye modellene til Kamado Joe. De ser skikkelig flotte ut! Jeg har solgt kamadoen min til fordel for en Yoder 640 pelletsgrill nå nylig. En helt annen måte å bruke grill på, men maten smaker heldigvis like godt. Det går noen år så har du lyst å prøve noe nytt uansett... Bare kjøp det du har lyst på nå
 8. Velkommen skal du være! Når du sier du er fra Ulsteinvik tar jeg det vel nesten som en selvfølge at du har vært på Madelyns i Fosnavåg?? Pulled Pork eller Hybrid-burgeren er fast på menyen hver gang vi er hos svigers som bor på Moltustranda
 9. Hei Velkommen og gratulerer med ny grill. Skulle jeg hatt pelletsgrill hadde det blitt Memphis på meg også. En helt annen grill enn de andre som flest kjøper. Å putte en svinenakke på blir vel aldri feil?
 10. Fortsatt Q3200 som er å anbefale i mine øyne. Spirit serien til Weber er ikke noe spesielt å trakte etter i mine øyne. Da er det andre merker som lager tilsvarende griller bedre... Men for all del, Spirit er helt sikkert en OK grill det også. Men i alle fall ikke mitt førstevalg i denne kategorien/prisklassen.
 11. Q3200, helt enig med Renè...
 12. Enig med Rene. Bedre enn enhver gassgrill. Denne kunne jeg faktisk tenkt meg selv Trenger kanskje en liten vask, og mulig nye rister!?
 13. Nei, jeg ville KUN brukt pellets som er beregnet til formålet...
 14. Ah... Memphis ville jeg også hatt dersom jeg skulle ha pellets! Gratulerer! Jernia har ja. Ellers finnes det noen lokale rundt forbi som har slikt også. Smart Fritid ville jeg tro, Seljord Varme.... Må bare leite litt blant spesialforretningene så finner du det nok
 15. Der var det faktisk en del bra ja. Takk for tipset