olela

Administrator
 • Content count

  3,147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,398 Utmerket

1 Follower

About olela

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/12/1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Skien

Recent Profile Visitors

10,468 profile views
 1. Hei Dette er gode griller som kan brukes til mye. Hovedforskjellen mellom de du nevner er formen. Den ene rund og den andre oval. Det er en smaksak hva man foretrekker, men jeg liker runde bedt. Har du også sjekket ut Kamado Joe? Jeg hadde kjøpt en slik dersom jeg skulle handlet i dag. Alle disse er kullfyrte, vet ikke hvordan resultatet blir om man bruker ved dessverre.
 2. Hei Velkommen skal du være. Flott grill og super mat du har der gitt! Husk at du også finner oss på Facebook. Det er mere aktivitet der for tiden...
 3. Nei egentlig ikke. Det har vært den innvendige keramikken, men den er jo forbedret på den nye kj.
 4. Velkommen. Er det en Big Joe 2 du har kjøpt deg? Har hatt en Big Joe tidligere jeg også. Nå har jeg kun en Joe Jr igjen. Knallgode griller, og fantastiske garantiordninger. Dersom du får behov for garantien, ta kontakt med Grakka direkte. Det er mye mer smidig enn å gå via forhandler i Norge. Grakka sender direkte med DHL/TNT til din adresse, nye deler på 3-7 dager. Forhandler venter helst på at de skal ha andre varer fra Grakka, også må de sende det videre til deg etter de har fått det. -Og da vil de helst ha betalt for frakten i Norge. Nye deler på 1-2mnd er min erfaring.
 5. Ånei. Så det var pellets der, men du bruker det kanskje til å lage røyk med?
 6. Åssen flisvifte har du? Treager?
 7. Tror kanskje det er en Innova grill av ett eller annet slag? Veldig mange fellestrekke med denne, selv om den ikke er helt lik eller... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122164373
 8. Sorry. Da får du forsøke å se på nettet om du finner en som ligner.
 9. Nei, da er det ikke lett. Det står ikke noe i termometeret eller?
 10. Dro med meg en Spirit 2 fra COOP OBS Bygg her om dagen. Syntes den virker veldig bra så langt, og ett klart skritt i riktig retning i forhold til min gamle Spirit. Veldig stødig konstruksjon, god varme og gode rister. Så får vi se om det blir bruk for Weber sin 10 års garanti underveis Det eneste negative så langt er at det var mye montering, men helt klart overkommelig. Nesten hver minste lille del måtte skrues fast. Brukte ca 1,5 time, men det kunne nok godt på en time tenker jeg dersom ungene lot meg være i fred. Q3000/Q3200 krever nok ikke så mye jobb å få ferdig ville jeg tro!?
 11. Dersom du skal oppgradere fra en weber kulegrill er det nok helt klart Big Joe jeg også hadde satset på. Knallgod grill og det beste kjøpet i klassen syntes jeg. Den største fordelen med Kamado er et de nærmest kan brukes til alt. Lav og høy temperatur om hverandre.
 12. Det står ikke en merkelapp inne i skapet ett sted? Med navn og modell.
 13. Helt enig at det er lettere å finne frem her ja. Men folk flest syntes dessverre fb er enklere, og på en måte forstår jeg det. Det er ikke få forum som har gått dukken pga Facebook tror jeg.
 14. Forskjell er det selvfølgelig. Men er den verdt nesten dobbelt pris?? Jeg tviler. Både Spirit II og Genesis II leveres med GBS rister. Flavorizer bars burde vært i rustfritt/syrefast. De ruster bort uansett etter noen år. Men disse er kanskje like på begge utgavene? En annen forskjell er vel at Genesis har dobbelt lokk? Det ser ut til at det er mindre prisforskjell i USA, og da stiller det seg selvfølgelig litt annerledes. Ser forresten Weber USA reklamerer med 10 års garanti på ALT nå på Spirit II. Gjelder dette i Norge også tru? Men så var det Broil King da...
 15. Dersom man begynner å strekke budsjettet til opp i de klassene der er ikke jeg i tvil om hva jeg hadde gått for i alle fall. Kamado Joe, garantert. Alt du trenger er inkludert, og en vannvittig god garantiordning.