Hild

Medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Nøytral

About Hild

 • Rank
  Finværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Lokasjon:
  Skien
 1. Hei Ivar! Kjøpte nylig kamadoen du nevner fra Badebutikk1, elendig service btw, men billig var den! Det er ikke en Pit Boss som de skriver, men de lages vel på samme fabrikk... Etter å ha lest på div. forum og sett videoer var det kun å tette ventilene med filt/pakning som trengtes for å "matche" de kjente merkene. Ringte derfor og forhørte meg om bla dette og selgeren sa at det var en "rist" innenfor den nederste ventilen og at luftlekkasjer ikke var noe problem... "Risten" manglet og ventilene var ikke tette, bombe Kjøpte "Pakning til Primo" på BBQshop (kr 259,-) og fikset problemet, nå funker den som den skal og jeg er storfornøyd. MEN, om du har litt til å legge inn ville jeg ikke vært i tvil, gå for Kamado Joe!!!
 2. Takk for det! Så gøy at du bor her også, er rimelig nyinflyttet Erfaringsdeling og spørsmål kommer nok Servicen hos Badebutikk1 var elendig, men kjøpte filt for å tette ventiler og er så langt fornøyd med "billigversjonen". Er forøvrig storfornøyd med BBQshop, super service, supre produkter og rask levering Følger FB gruppen, men når man leter etter spesifikke ting er forumet bedre, håper det tar seg opp igjen! God grillsommer!!!
 3. Hei og takk for mye interessant lesning allerede! Har aldri eid noen form for grill så å lese andres erfaringer er gull verd. Kamado fanget min interesse med en gang jeg bestemte meg for å kjøpe grill. Har lest mye og sett mange videoer så nå klør jeg i fingrene etter å få den hjem, lære den å kjenne og sette i gang. Siden det er min første grill tok jeg ikke kjangsen på BGE eller KJ i tilfelle interessen dabber av. Fant mye positivt om Pit Boss på diverse forum og Youtube så jeg bestilte fra Badebutikk1. Kommer nok noen spørsmål etter hvert... Igjen, takk for mange tips!