Grillisten

Kommersiell aktør
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Godt

About Grillisten

 • Rank
  Allværsgriller
 • Birthday 02/20/1963

Kontaktmetoder

 • Lenke til Nettside
  http://www.grillisten.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Namsos
 • Interesser
  Helårsgriller. Holder en del grillkurs, griller i selskaper og diverse. Forutenom grillinteressen har vi 4 hunder som tar litt tid. Bor på feil plass av landet, Namsos, i forhold til grillvær.

Recent Profile Visitors

1,052 profile views
 1. Ja det er en stund siden jeg har hvert her inne. Men det har jo skjed mye siden sist jeg var her. NMtittel i grilling av kylling bla. Det var gøy det. Også har det hvert en travel sommer med grillkurs og grilling, og besøk av diverse aviser. Men her bakes det titt og ofte. Og her bakes det i en Monolith kermis grill så klart.
 2. Ja si det Henning !!! He he. Påvirkning fra meg ! Han kunne ikke dyseg da han fikk vite at jeg hadde skaffet meg en. Så da måtte han bare ha.
 3. Helt topp. Utrolig gøy grill dette. Og de kjøttbollene så fantastisk gode ut.
 4. Fordelene er flere. Grillen bruker veldig lite trekull, holder godt på temperaturen, lett og stille temperaturen slik at en kan grille fra 70-til 390 grader. Mann kan røyke i den. Gå inn på www.monolith-grill.no og kikk.
 5. Da er den kjeramiske grillen Monolith å få kjøpe i de fleste Byggmakkerbutikkene. Jeg har hatt min i en uke nå. Veldig fornøyd må jeg si.
 6. Da har det blitt laget viltpølser her i heimen. Oppskriften fikk jeg fra Danmark. Skal høre om jeg får legge den ut etterhvert. Og i kveld var jeg og fikk slaktet meg en gris på 13 kg. Den skal grilles på fredag. Da skal det være et lite julebord her i hagen.
 7. Så kom det inn en bestilling på grillselskap til 120 personer i Mai 2013. Helgrilling av gris og litt annet stæsj. Gleder meg.
 8. Ferdigmarinert kjøtt skulle hvert forbudt, sammen med engangsgriller. Uting!!
 9. Jeg har aldri likt Webers plassering av brennerne. Og Weber er kun aktuell når en kommer opp i Genisisutgavene. Men så steike dyr da. Ja ja, skal jo ikke si noe på det med pris jeg da, som hadde en GrandHall til 13000,-. Det er jo 1000 kr dyrere enn Genisisen.
 10. Ja det er synd med alle disse spesialforetningene som forsvinner. Koser meg når jeg er med Amazonas i de Danske butikkene. Skulle bare hatt en større bankkonto når jeg er der.
 11. Da er elghjertet og tunga saltet på. Hjertet skal jeg prøve og varmrøyke i kamadoen etter hvert.
 12. Grillen skal holdes varm hele vinteren!!
 13. Solgt
 14. Hei, jeg har kjøpt meg en hjort. Men en hel hjort er jo ganske mye kjøtt (67 kg) så jeg tenkte å selge den ene halvparten. Jeg parterer og deler den opp og pakker. Jeg skal til Sverige den 27. sept og oppbevarer kjøttet i frys til da og kan ta det med på veien ned hvis noen er interesert. 100 kr pr kg ca 33 kg. Så blir vi enig om møteplass på vei nedover en eller annen dal, Lillestrøm området feks.
 15. Vanskelig dette! Tror jeg hadde byttet ut dama da! Jeg har blitt glad i Kamadoen , men jeg tror jeg har satt opp denne listen: GrandHall Maxim m 5 brennere og sidebrenner og spyd m motor. Stor plass til det meste. På andreplass kommer Primo Kamadoen Xl , artig grill m mange muligheter. Mitt tredjevalg Weber genisis ett eller annet.