ReneR

Medlem
  • Innholdsteller

    1 539
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 025 Utmerket

Om ReneR

  • Rang
    KCBS-CBJ
  • Bursdag 30. juli 1971

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Begby Fredrikstad
  • Interesser
    BBQ og low'n slow

Nylige profilbesøk

7 722 profilvisninger
  1. ingen tvil.. kjøp 3200, det er den beste grillen i den prisklassen.
  2. Hva med denne. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99265772
  3. Jernia har.
  4. forumet har like mange meninger som medlemmer... men noe kan jeg si. Mitt bidrag for å gjøre forvirringen total Levetid, innkjøpspris, tilgang til deler og vedlikehold: Alt dette er merkebasert. Weber, BGE Kamado Joe, Primo har god tilgang på deler og lang levetid. Kamadoer av rimelig type er noe mer uvisst, men det virker som de fleste rimelig kommer fra samme fabrikk "Auplex" for de ser identiske ut. Siden prisen er så grei på de hadde jeg nok kjøpt med en ekstra rist eller 2. " selv hadde jeg i dag gjerne kjøpt en av de. Stålgriller av ymse merker må man se på som sesonggriller, de kaster man nå noe går i stykker eller risten er rustet bort. Begrensninger, muligheter, variasjon og utvikling av personlige egenskaper bør vektlegges for ny bruker. Vanlig kulegrill kan gjøre det meste, men å lykkes med low'n slow på de er ikke lett. Det er i hovedsak en grill. En kamado er: grill, Smoker og pizzaovn i en og samme "grill" og siden de er superstabile er det lett å lykkes. Det eneste minuset jeg kan se med de er at blir de for varme tar det laaaang tid å få ned temperaturen. Til slutt synes jeg "wow" egenskapen er viktig, men utstyret bør ikke bli oppfattet av omgivelsene som latterlig. De fleste sier WOW bare du nevner at du bruker kull. Gassgriller med 8-20 brenner er for å imponere naboer. = latterlig. Mitt klare råd er, kjøp en kamado og en Weber 57. så har du mer å leke med og 2 griller nå du har mange gjester Weber 67 har jeg ikke savnet, da jeg heller fyrer opp 2 griller nå jeg lage mat til mange, for da har jeg en grill for direkte grilling og en for indirekte. Du ble sikkert ikke noe klokere av dette, for det finnes ingen fasit.
  5. Hadde heller brukt pengene på en 55cm kamado til 6990,- så har du en ordenlig smoker, grill og pizzaovn.
  6. Hei og velkommen. Som eneste smoker hadde jeg ikke valgt Joe BBQ, men en type kamado. Å bruke en offset krever så mye av deg, man må sitte og følge med konstant. Man bruker også lang tid på å lære seg å bruke de. "men det er gøy" Selv har jeg begge deler. men skulle jeg kun hatt en, så hadde jeg beholdt min Primo Oval XL. Weber Summit Charcoal har kommet og selges i 3 norske fortetninger. "kan nesten virke som at man må være medlem av en hemmelig klubb for å kjøpe de"
  7. Hei og velkommen her får du kjøpt en som er veldig lik for en 1000 lapp mindre en den på rusta, vil anta at det er den samme. Selv ville jeg kjøp den på 55 cm. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=93165876
  8. Er veldig fornøyd med Q-a mi, den er nå 6-7 år gammel og like fin.. Ta en titt oppunder lokket på de og tenkt vasking... da kjøper du Q-a garantert...
  9. Skal du ta skrittet videre så er keramikk veien å gå, da er det lettere å lykkes. Espegard kjenner jeg ikke til, men hadde ikke hvert redd får å kjøpe den, bare ikke kjøp for liten... Den største er et minimum Ser ut som disse også kommer fra samme fabrikk https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=78301163
  10. O3200 har: Elektrisk tenning, lys i håndtak og Varmehylle.
  11. Glemte nesten eget bidrag. Lammeskank.
  12. Velkommen skal du være.. Smoke on...
  13. Har ikke hørt noe enda. Prøv og spør på FB siden til NBBQF
  14. De kan sende med DHL til servicepiont på EUROCASH SVINESUND så kan dere hente der. https://fspa.dhl.com/LocatorWeb/