Ragnhild

Medlem
 • Content count

  933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

525 Utmerket

About Ragnhild

 • Rank
  Grill-a-holic

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Lokasjon:
  Fredrikstad
 • Interesser
  Mat. Reiser. Familien min.

Recent Profile Visitors

10,688 profile views
 1. @yetiman har pelletsgrill, kanskje han har tips?
 2. Vi har kjøpte weber q 3200 da den fortsatt het q320, så det begynner å bli noen år siden. Jeg tipper 6, men det kan også være 7.. VI har vært veldig fornøyd med den, og selv om bestanden av griller har.. eh.. skal vi si at den har økt "noe" på de årene, så er gassgrillen fortsatt veldig kjekk å ha. Den er enkel å rengjøre - ingen skarpe kanter innvendig hvor det kan samle seg fett - det er et stort pluss i mine øyne. Nå er vi på trekk nr 3 til den (nei, nr 4, det var et trekk som ble borte en natt det var skikkelig møkkavær- så et tips er å dra en stropp eller strikk eller no rundt grillen med trekket på.. klok av skade, kan man sikkert si) Grillristen ble etter hvert utslitt, så vi kjøpte ny i fjor. Grillen er fortsatt like god
 3. velkommen! Det er bare å dele "kløning på høyt nivå", er ikke sikkert det er så ille som du tror
 4. April, og på tide med årets første runde med Månedens råvare. Siden det snart er påske, så falt valget på Lam denne gangen. Utfordringen er enkel - lag hva du vil på grillen, men det må inneholde lammekjøtt. Resultatet av utfordringen kan du poste her - og legg gjerne med et eller to bilder av prosessen. En av de som deltar i utfordringen blir trukket ut til å velge råvare for mai Lykke til - gleder meg til å se hva dere finner på!
 5. spørsmålet mitt er enkelt og greit - er det stemning for at vi kjører i gang med månedens råvare igjen, fra og med april?
 6. velkommen! Håper du vil trives her
 7. @yetiman , du har jo kjøpt det - vet du om det er det samme som gråpapir?
 8. de ser gode ut, olela!
 9. hei og velkommen!
 10. Ørret med sitrongress, hvitløk, vårløk, ingefær og lime. Tilberedt på gassgrillen. Funke!
 11. hei og velkommen til oss! Håper du vil trives, og at du kan plukke opp et og annet tips! (kom gjerne med tips og erfaringer etter hvert selv også!)
 12. baby back ribs har de inne (til de plutselig finner ut at grillsesongen er slutt) Short ribs fra black angus har jeg sett at de har av og til, så med litt flaks finner du det. Brisket må bestilles.
 13. Med skolestart i morgen, fyller jeg opp fryseren med polarbrød. Fra grillen jada, jeg kan også grille
 14. 100% grovt gir kompakte brød ja - men det så jo veldig digg ut! Jeg må prøve en dag.. vi har jo bakesten Foreløpig har vi bare brukt den til pizza - denne mnd utfordring er en gylden anledning til å prøve andre ting!
 15. takk for tilbakemelding. Har et oppfølgingsspørsmål.. 87 grader? er det ikke deigete enda da? Jeg trodde brød trengte en kjernetemperatur på 96-97 grader..