Grillpjokken

Medlem
 • Innholdsteller

  408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

418 Utmerket

Om Grillpjokken

 • Rang
  Smokehead

Kontaktmetoder

 • Lenke til Nettside
  http://grillpjokken.blogspot.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Fredrikstad
 • Interesser
  Grilling, matlaging generelt og Harley-Davidson.

Nylige profilbesøk

2 440 profilvisninger
 1. Kjempebra video! Har kun varmrøyket laks og ørret. Kanskje jeg skulle prøve det der.
 2. Feriegrilling på resort i Vietnam i går
 3. Fet! Gratulerer!
 4. Lammeribbe og entrecote på Weber Q.
 5. Kom nettopp på døra. Heat convection plate. Skal gi jevnere varme i offset-smokeren.
 6. Første test med mat. 10 små babybacks. Litt for fullt kanskje men. De to siste bildene er etter en drøy time og tid for å rotere litt på stykkene. Et jo veldig ujevn temp i disse så har bestilt en heat convection plate for jevnere temp.
 7. Hadde blitt ille nervøs med besøk av en norgesmester! Men det skal prøverøkes på Øssia et sted, torsdag og lørdag, så bare å PM'e. :-)
 8. Blir busy de neste dagene. Får se hvor mye man rekker og hvor mye som blir bra... Er jo den nye smokeren som må prøves. :-)
 9. Vasking og oljing i dag. Snart klar for testing med mat. Får se åssen det går.... Bonden var tom for eikeved, så får kjøre med briketter og noen chunks til å begynne med :-)
 10. Som Rene sier, er det et skikkelig vanskelig spørsmål. For de fleste av oss er jo prisen viktig. Som nevnt, en Weber 57cm er utrolig fleksibel. Der kan du både grille og røke mindre stykker over mange timer. Som en svinenakke på et par kg f.eks. Men i såfall, kjøp en modell med askeoppsamler eller hva det heter. (fastmontert askebøtte under).
 11. Rolig og enkel mandagsgrilling på Hvaler :-)
 12. P.g.a. jobb, etc. har først nå smokeren kommet hjem. Tunge saker men gikk greit uten at noen løftet på seg brokk. Da den har stått ute, har den fått noen sjarmerende rustflekker. Blir vel litt pussing og maling etterhvert. Men er jo en del stål å ruste på, så jeg er ikke så veldig bekymret. Prøver meg med briketter først men må jo få tak i noe eik etterhvert.
 13. Det måtte bli cornbread! Lagd på Modern's Q. Ca 25 minutter på ca 220 grader. Bob's Red Mill Fine Grind Cornmeal. Yum.
 14. Litt usikker på om man kan sende krydder med JetCarrier? https://www.jetcarrier.com/cms/nyttig-info/frakt-og-restriksjoner/ Men jeg har kjøpt både krydder og cornmeal fra USA uten problemer men ikke gjennom JetCarrier. (Slap Ya Mama og Bob's Red Mill).
 15. Ryker litt under oppfyring men når lokket er på og tempen har roet seg er det ikke noe røk å snakke om. Bruker jo litt chunks oppå for røksmak og får bra smak. Har imidlertid hatt på for mange chunks og fått for litt mye røksmak av det noen ganger.... Snakker nå om bruk i WSM altså. Ja dem er ille bra! Bra pris og det der. De har bra gass i Australia og. Det er det vi brenner på motorene nå, 99.8% metan :-)