tbag

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Utmerket

About tbag

 • Rank
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Tiller (Trondheim)

Recent Profile Visitors

871 profile views
 1. Prøver en siste gang her:) Har endel sekker til overs med primo kull som jeg tenkte å selge. Selges for 350kr pr sekk. Dette er 100% kull fra Eik og Hickory og ikke noe tilsetninger og annet tull. http://www.bbqshop.no/produkt/primo-natural-lump-charcoal-9-kg/ Må hentes i Trondheim (Tiller hvor jeg bor) Tlf : 92 48 58 35
 2. Hei. Har kjøpt 41 sekker med kull fra BBQSHOP, men får ikke plass til mer enn 30 sekker så da må 11 sekker ut. Har da 11 sekker som selges for 200 kr pr sekk. Koster 259 kr i butikk så slipper du frakt også:) http://www.bbqshop.no/produkt/t-ranch-charcoal-10-kg/ Må hentes i Trondheim (Tiller) hvor jeg bor. Sender ikke da det koster mer enn alle sekkene tilsammen. Mobil: 92 48 58 35 Mail: kimakerholdt@gmail.com
 3. Brisket er oksebryst, men brisket du får kjøpt i Norge er ikke så bra med tanke på at de tynner ut masse av fettet som er.
 4. Hvor mye rabatt fikk du? Kjøpte selv Oval XL og er meget fornøyd så langt. Syns ikke at den er for stor i det gele tatt så veldig glad jeg valgte den og ikke jr eller large. Fryktelig lett å holde temperaturen når man først skjønner hvordan den funker. Går også overraskende fra man tenner på kullet til det er klart til å grille.
 5. Da har jeg endelig fått Primo Oval XL i hus:)
 6. Kullet var i full fart, men har lest mye på at man ikke skal ha noe hvit røyk som helst, men bare blå tynn røyk (så det brenner mest mulig rent og IKKE blir en bitter smak på det hele) Ble blått og fint etterhvert. Måtte også få justert ventilene litt riktig og få holdt varmen nede så kom det. Bruker ikke flis,men hadde et par små chunks (fra epletreet i hagen vi hadde før) og det funket veldig fint. Mye mer fornøyd med eple enn eik som jeg har prøvd før. Er ikke sykt fan av skikkelig røykt smak selv så da var eple midt i blinken.
 7. Prøvde meg på Baby Back ribs for første gang igår. Overraskende greit selv om jeg må innrømme at jeg sleit litt med å få blå røyk på weber 57 cm kulegrillen. Morsomt var det ihvertfall:) Var litt tungt for magen å ha spist hele selv kl.22 på kvelden:)
 8. Noen som har peil på om disse er bra? http://grill-butikken.no/stopejernsrister/127-3-delt-rist-til-alle-57cm-grills Er det akkurat det samme som Craycort sine greier i USA som har fått bra rykte på seg? http://www.cast-iron-grate.com/ Ingen vits å kjøpe fra Usa hvis det er like bra greier. Det er vel akkurat litt billigere å kjøpe fra grill-butikken også.
 9. Kjøpte en sekk Heat Beads for tre uker siden og da koster den 130kr. Tror det er fast pris.
 10. Hva slags tretype bruker du til forskjellig kjøtt og hvorfor? Kjøper du dette noe sted (hvor kjøper du fra) eller hugger du/kjenner du naboen som har litt forskjellig?
 11. Tenker eventuelt å kjøpe en grill og ikke en smoker. Hvis jeg går for denne vil den koste 25.000kr levert på døren. http://bbqpits.com/backyard_grills/20x36grill_chef_grill2013.htm Primo oval xl kan jeg få for ca 13.000kr med stålbord etter sesongen er over. Kan da få 2 stk primo til samme som David klose grillen. Hvorfor velger folk da David Klose (stål) grill da? Er mest gira på en David Klose grill, men syns primo også er virker som kjempe kule greier. Prøver bare å få mest mulig informasjon / fakta før jeg gjør noe så kom gjerne med masse innspill:)
 12. Syns det er meget vanskelig å bestemme seg for hvilken siste grill jeg skal kjøpe. Blir ikke alltid så mye klokere av å lese på nett. Så mye forskjellige meninger og erfaringer. Kikket først endel i vinter på Primo grillene og fant ut at jeg heller ville ha Primo enn de andre keramiske grillene, men så begynte jeg å kikke på Yoder sin charcoal grill og griller fra David Klose som Craig Whitson importerer direkte fra de i Texas. Hvis dere her skulle valgt hva ville dere ha valgt av disse? Primo: http://www.gastronaut.no/no/grill/Primo+Keramisk+Kullgrill.9UFRjM0L.ips Yoder: Den øverste grillen som heter THE CHARCOAL GRILL: http://www.gastronaut.no/no/grill/Yoder+Smoker.9UFRjK0N.ips David klose: Litt samme type som denne: http://bbqpits.com/backyard_grills/20x36grill_chef_grill2013.htm Vet at det er flere her som har Primo,Big green +++ så veldig interessant å høre hva folk tenker.
 13. Gastronaut.no har 5 forskjellige skikkelig kull. Dit burde du dra eller bestille fra. De har : Primo,B&B,Wicked good,josper og sitt eget gastronaut kull.