84mm

Medlem
  • Innholdsteller

    251
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

476 Utmerket

Om 84mm

  • Rang
    Smokehead
  • Bursdag 06. mars 1966

Kontaktmetoder

  • Lenke til Nettside
    http://bbqpitboys.com/

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Saltnes

Nylige profilbesøk

3 643 profilvisninger
  1. Er det burgerene fra danish prime?
  2. Baconstuffet svinefilet idag..
  3. Den der så fin ut!
  4. Gratulerer med dagen.

    1. olela

      olela

      Takk takk :D

       

  5. Velkommen til grillet.no
  6. En slakter burde vite hva picanha er.. Jeg har dessverre ikke prøvd det selv ennå.. Ser din lokasjon er Moss, stikk innom Ertnes kjøtt, de vet nok..
  7. Det høres fint ut! Og takk! Den boken ser interessant ut..
  8. Får håpe resultatet blir bra da.. :-)
  9. Hotsmoked Bacon GB style Tried GB’s recepie for homemade bacon and I must say it was really good. Recommend everyone to smoke their own bacon coz you can’t compare it with store-bought bacon. The curing process; 1 cup course seasalt 1 cup sugar (white/brown) 1 teaspoon nitrite salt Mix it all together and apply on the porkbelly. Vacuum and put in a fridge for a week. Turn the pack every day. (once every 24 hrs) After 7 days rinse off meat and soak in water for a minimum of an hour, 4 or 5 hours is better. Dry meat off and put on a rack in the fridge uncovered for a few hours. Smoke at 200°F-225°F until meat is around 155°F and golden brown. I used chunks of hickory. Cool down the bacon immediately by running under cold water. Dry the bacon off, bag it and place in fridge until the next day. Cut to desired thickness and cook. Please check Green Bastards YT-channel; https://www.youtube.com/channel/UCWrPKq5WQHAPWx8rUJUAlRw
  10. Kaldrøyker laks..
  11. http://verdensmat.no/ har også endel kryddere
  12. Ser ut til at det dabber av her på grillet.no?!

    1. yetiman

      yetiman

      ja...... 

      Vår egen Facbook-side må vel ta skylden for det!

      har du noen ideer ift. hva som skal til for å få opp aktiviteten?

       

      Henning

    2. 84mm

      84mm

      Tja må jo være å skrivi i forumet det da.. :-) 

      Jeg bruker ikke fjaseboka så det er ikke et alternativ for meg.

      Kjetil

    3. yetiman

      yetiman

      Det var jo med Facebook at aktiviteten her forsvant.....

      Skal denne siden fortsette å leve, så må vi nok dreie aktiviteten vekk fra FB, og brukerne må finne det bryet verdt å legge turen innom her for å sjekke om noe nytt har skjedd.

       

      Lager brukerne blogginnlegg her, så blir det jo søkbare aktiviteter som man enkelt kan finne tilbake til, på FB blir går det bare over i historien.

       

      Henning

  13. Anbefaler å prøve den.. Du vil ikke bli skuffet.