84mm

Medlem
  • Innholdsteller

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

468 Utmerket

Om 84mm

  • Rang
    Helårsgriller
  • Bursdag 06. mars 1966

Kontaktmetoder

  • Lenke til Nettside
    http://bbqpitboys.com/

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Saltnes

Nylige profilbesøk

2 989 profilvisninger
  1. Hotsmoked Bacon GB style Tried GB’s recepie for homemade bacon and I must say it was really good. Recommend everyone to smoke their own bacon coz you can’t compare it with store-bought bacon. The curing process; 1 cup course seasalt 1 cup sugar (white/brown) 1 teaspoon nitrite salt Mix it all together and apply on the porkbelly. Vacuum and put in a fridge for a week. Turn the pack every day. (once every 24 hrs) After 7 days rinse off meat and soak in water for a minimum of an hour, 4 or 5 hours is better. Dry meat off and put on a rack in the fridge uncovered for a few hours. Smoke at 200°F-225°F until meat is around 155°F and golden brown. I used chunks of hickory. Cool down the bacon immediately by running under cold water. Dry the bacon off, bag it and place in fridge until the next day. Cut to desired thickness and cook. Please check Green Bastards YT-channel; https://www.youtube.com/channel/UCWrPKq5WQHAPWx8rUJUAlRw
  2. Kaldrøyker laks..
  3. http://verdensmat.no/ har også endel kryddere
  4. Ser ut til at det dabber av her på grillet.no?!

    1. yetiman

      yetiman

      ja...... 

      Vår egen Facbook-side må vel ta skylden for det!

      har du noen ideer ift. hva som skal til for å få opp aktiviteten?

       

      Henning

    2. 84mm

      84mm

      Tja må jo være å skrivi i forumet det da.. :-) 

      Jeg bruker ikke fjaseboka så det er ikke et alternativ for meg.

      Kjetil

    3. yetiman

      yetiman

      Det var jo med Facebook at aktiviteten her forsvant.....

      Skal denne siden fortsette å leve, så må vi nok dreie aktiviteten vekk fra FB, og brukerne må finne det bryet verdt å legge turen innom her for å sjekke om noe nytt har skjedd.

       

      Lager brukerne blogginnlegg her, så blir det jo søkbare aktiviteter som man enkelt kan finne tilbake til, på FB blir går det bare over i historien.

       

      Henning

  5. Anbefaler å prøve den.. Du vil ikke bli skuffet.
  6. Kom over denne siden.. Ser bra ut.. https://hankstruebbq.se/
  7. Baconstuffed svinefilet..
  8. Lagde kaldrøkt laks her om dagen.. med webers kaldrøyk-generator.. Og resultatet ble meget bra..
  9. At sommeren blir en grillhøydare..

  10. Velkommen hit til forumet!
  11. At våren kommer

     

  12. Kylling på kulegrillen i dag..
  13. Dagens grill...
  14. Dagens på wsm'n