FredrikHornEriksen

Medlem
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223 Utmerket

About FredrikHornEriksen

 • Rank
  Helårsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Sandvika

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. Lenge siden sist. Grillet marinert lammecoulette i kveld. Må kjøre på hardt for å få svor, men dette ble fantastisk godt.
 2. Grillede skiver av nyskåret ananas med en skikkelig god vaniljeis er fantastisk god dessert. Ikke hermetisert, men fersk vare.
 3. Jeg bruker også en variant av den sausen til glace på ribbe. Man kan også variere den sausen veldig mye. For eksempel kan man kutte chilien, og legge i hakket mango eller appelsinkjøtt.
 4. Grillet hummer Asia style. Brun honning, tilsett soyasaus, lime, chili, garlic, ingefær og ketjap manis. Grill klørne litt lengre enn halen, pill klør, legg de i skallet. Hell saus over. Serveres med en god hvit og litt ris. Home alone middag i boks. Jeg griller klørne litt lengre enn halen. Husk også å bruke rå hummer, den ferdigkokte blir litt viskelær.
 5. Skal se hva jeg får til
 6. Blogg?
 7. Grillet havabbor. Servert med nøttesmør, chips av søtpotet og fennikel .
 8. Griller en del ribbe, men da uten å rulle den. Min favoritt er asiatisk stil med soyasaus, honning, chili, risedikk, ingefær og annet som er tilgjengelig. Ribbe er fantastisk for low and slow. Med asiatisk blir det uten svor.
 9. På en sånn rull kan man vel beholde svoren?
 10. Enig i at det trenger godt med salt og pepper.
 11. Kje er nydelig, og jeg syns man skal væreforsiktig med både marinering og røyk. Selv foretrekker jeg salt, pepper og litt friske urter. Grilles indirekte, men prøv å få skinnet sprøtt mot slutten med litt direkte grilling.
 12. Grusomt
 13. Boksen på høyre siden over siste innlegg viser når tråden i sin tid ble startet, ikke når det sist var aktivitet. Det ville jeg endret på. Ellers mye bra her.
 14. Pensles med salt smør og limesaft.
 15. Stor forskjell på varmrøkt og kaldrøkt fisk. Men også stor forskjell på kvaliteten på kaldrøkt laks. I Oslo er det en som røyker fantastisk laks. http://www.osloby.no/Skrei-maset-undergraver-den-virkelig-gode-fisken-7847009.html Mye av den laksen som selges i dagligvarebutikkene er ikke røkt, men de har sprøytet på syre. Tragisk at det kan kalles røkelaks.