Magnus

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Nøytral

Om Magnus

 • Rang
  Finværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Indre Enfold
 1. Da er kjøttet på grillen! Madammen har pensla det med olje, kverna på salt og pepper samt hatt på fersk basilikum og gressløk. Har rigga grillen (57cm Weber) som beskrevet på grillet.no sin facebookside 01.07.15., Har dog litt for høy varme i øyeblikket, men den er synkende og håper på ca 125graderC eller der omkring. Ligger på indirekte varme med lokket på og skal "svi" det litt på dirkete mot slutten av steketida. Blir forhåpentlig bra.... Fint vær og kald øl, er det i hver fall! Da er kjeet fortært og det ble veldig bra! Ble litt høy varme, så det kan justeres ned neste gang. Lå på ca 150 (på rista) hele tida. Når det ble stekt var det rødlig på yttersida, så det var vanskelig å se når det var ferdig. Anbefaler steiketermometer. Det var dog lyst og delikat inni. Litt vanskelig med ulik størrelse på stykkene, samt bein her og der! Brukte for lite salt og pepper. Kjøttet er godt, men trenger litt drahjelp for å bli mer interessant. Vi drakk øl til, men en rødvin hadde nok passet bedre. Vil da satse på en fyldig italiensk en neste gang, som ikke er for tørr. Ellers må jeg si at grillmetoden med en kurv med køl, og det resterende av kølrista dekka med alufolie, funka rimelig bra!
 2. Har fått tak i kjekjøtt. Det er unggeit og er magert, lyst, mørt og mildt i smaken. Veldig godt kjøtt i feks ei gryte, men hvordan kan jeg lage dette på grillen? Det jeg lurer på er krydderier, røyk (?), tilberedningstid, -temperatur, -metode, marinering og tilbehør! Tips mottas med takk!
 3. Jepp, den er fra Danmark. Super måte å bygge om sin Weber til en kombinert smoker og rotissiere!
 4. Selger min ubrukte JBI forlenger med spyd, gafler og motor da dette var noe annet enn jeg hadde trodd. Alt virker som det skal. Passer til Weber sine 57cm griller. Pris 1500,- Sted: 1930 Aurskog Kontakt: tlf 92469436 (sms helst) Hentes av kjøper eller sendes landet rundt for kjøpers regning.