Sorgen

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Nøytral

About Sorgen

 • Rank
  Finværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Buskerud
 1. Da har jeg fått svar fra flust.no om hvorfor de tar 505,- nok mer enn veiledende pris på Napoleon griller: "Hei Det er fordi vår pris er inkl frakt hjem. Mvh Flust kundeservice" Hoho...
 2. Interessant at prisen for Napoleon NK-22CK-C Pro (foreslått modell av ReneR) er 505,- NOK over veiledene pris på nettbutikken Flust.no... Siden de er eneste nettbutikk som fører denne grillen, så har de dog billigste prisen på nett... Time will show.
 3. Tips på butikker/kjeder som har Weber og Napoleon? (Gjerne til fornuftige priser).
 4. Takk for gode råd, ser at erfaringene med denne grillen er ganske minimal her på forumet. Har nå i 4 år klar meg fint med Eva Solo sin bordgrill. Det jeg liker er at den er meget holdbar (like fin den dag i dag med unntak av bordskåneren). Ulempen er at den er totalt blottet for regulerering av varme eller mulighet indirekte grilling. Kapasiteten er jo forståelignok også minimal, særlig da familien teller 5. Olela: Jeg får den med kulelokk med innebygget termometer. Har tenkt meg en tur innom Gastronaut en dag i neste uke, så får vi se hva det bringer. Hvem som har Eva Solo kullgrill i stor størrelse (Ø59cm) vet jeg ikke, noen som har sett denne utstilt? Napoleon-modellen så jo fin ut den ReneR.
 5. Holder til mot Hurumlandet, far til 3 og blir dermed grillet rett som det er. Fyrer til vanslig opp en Eva Solo bordgrill med plass til kanskje to steker eller 4 pølser - ser at dette kan være noe av grunnen til at jeg selv blir grillet av resten av familien... Sikter større nå:-) Beste grillopplevelse innebar seilas med frossent ur-sau-lam (beitet i fjære vinterstid) fra Hitra seilende to dager nord-nord-øst til Jøa, hengende på fremfre toalett til tining/modning. Vel fremme ble lammet grillet på beste vis surrende et halvt døgn over glørne jevnlig overøset av urtemarinade med basis av øl.
 6. Det er på tide med ordentlig kullgrill, og vi vurderer å kjøpe Eva Solo sin kullgrill med diameter 59cm (stor utgave) http://www.evasolo.com/Grill/Kulgrill/571056/ Veiledene pris er nesten 9000,- , men er mulig å få tak i for 6500,- på nettet. Er det noe her på forumet som har erfaringer med denne grillen? Skjønner at den koster litt mer enn standarden (Weber), men vi liker designen (tar relativt liten plass) og muligheten for å ha bålplass på kvelden. Har googlet etter erfaringer uten å finne særlig info. Har lest test av samme grill i gassversjon på norsk nettsted: http://www.klikk.no/bolig/kjokken/article452891.ece Denne testen oppsummerer med at den er en god grill, men svært kostbar i forhold til andre modeller (11.000,-) Noen synspunkter/erfaringer?