IvarS

Medlem
  • Innholdsteller

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

332 Utmerket

Om IvarS

  • Rang
    Helårsgriller

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Sandnes

Nylige profilbesøk

1 328 profilvisninger
  1. Velkommen.
  2. Burgere:
  3. Denne måneden er oppgaven ganske enkelt fugl. Ingen restriksjoner på merke eller modell. PS: Egg er ikke fugl Lykke til!
  4. Real burger med ost og bacon. Og sylteagurk og ketchup. Og påmmfrii. Ikke lenger sulten ;-)
  5. Velkommen!
  6. Bilder sier mer enn tusen ord [emoji6]
  7. Stort skjærebrett, 40x50 cm. En drøm å bruke! Men det blir litt søl når det skal vaskes for detaljer ikke i oppvaskkummen, så jeg er glad jeg ikke kjøpte større. Ps: nakkene er 2,3 kg hver.
  8. Velkommen! Sent fra min GT-N8010 via Tapatalk
  9. Det ser godt ut! Vi fikk en a-ha opplevelse første gang vi stekte en hel kylling på grillen - det er jo SÅ mye bedre enn det man får kjøpt ferdig "grillet" hos diverse butikk-kjeder. Har grilla/røyke hel kylling mange ganger og det gir kjemperesultat. En fordel med å ha den hel og ikke "flat" er at det blir plass til flere...
  10. Har prøvd med ikke tørr nok eik. Det krevde mye ved for å oppnå litt røyksmak.
  11. Burgere fra i går.
  12. Spatchcock kylling, plomme til røyk. Ca en time på 160-170 grader. Servert med asparges, salat med avokado, tomat og basilikum, og ovnsstekte poteter. Kyllingen var fabelaktig og det blir ikke siste gang jeg lager den sånn.
  13. Grillribbe , løk og potet/kålrabi/gulerotmos.
  14. Interessant. Hva slags grill bruker du? Kom tilbake med resultat/erfaring.
  15. Velkommen!