Umuligum

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Utmerket

About Umuligum

 • Rank
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  oslo
 1. Etter å ha forhørt meg med internettbutikker, så kan de ikke selge momsfritt, man får bare momsen igjen når man tar turen ut av landet. Det gjør at regnestykket tipper litt mer feil vei.
 2. Selvfølgelig skal forhandleren tjene penger, men jeg gidder ikke å fø galskapen. Da setter jeg heller penger til side, spinker og sparer, til jeg får råd til en Memphis grill. Nei, dette er jeg helt uenig i. Hvorfor skal nordmenn straffes med høyere prise fordi vi har høyere lønn og handlekraft. Skal det ikke være fri konkurranse? Se hva som skjedde på dekkfronten da Sharif nektet å la seg kue etter gjentatte trusler fra de etablerte dekkimportørene. Konkurransen ble tilspisset, prisene falt. Dette er en naturlig og sunn utvikling i næringslivet. Kan det rett og slett være det at danskene er flinkere forretningsfolk og klarer å presse ned prisene til et riktigere nivå? Hvorfor skal dagligvarer i Norge koste 2 og 3 gangeren i forhold til våre naboland og eu-land? Hva gjorde nordmenn da Lidl skulle etablere seg? Jo, vi kjøpte Lidl-drittpakka som ble servert i media(som i stor grad er eid av...?), og boikotta Lidl slik at de måtte flagge ned.
 3. Oljer inn det nye skinnforkleet

 4. Kinn på mange dyr(kanskje alle?) regnes som det beste. Breiflabbkinn har jeg smakt og de var særdeles nydelige. De var servert av fiskebutikken. Spurte i etterkant om å få kjøpt breiflabbkinn, men det solgte de ikke.
 5. Jeg har ikke sett noen andre.
 6. Fikk bursdagsgave av svigermor, grillforkle i skinn!
 7. Hva må du ut med for svinekjaker? Fikk ikke undersøkt rundt spedgris selv, men skal høre med slakter frivold.
 8. Som er forhandler?
 9. Kjøpte Weber restaurant grillkull og div sprayer. Ble litt overrasket når jeg åpna grillkullboksen, den inneholdt en helt vanlig pose med grillkull.. Jaja, boksen så jo flott ut og nå skal jeg bruke den til å oppbevare grillkull i. Hmm, bildet skulle ikke være den veien..
 10. Jeg er helt fullstedig uviten, så det du sier er at røyking av spegris er en dårlig ide?
 11. Legger ikke skjul på det engang ;-)
 12. Er det bare spesielle steder som selge spegris? Tenkte å røyke en spegris første gang jeg skal røyke noe som helst. :-)
 13. For å si det slik, det ikke jeg som bestemte at Webergrillen skulle være hvit :-D Fruen kan ikke ha noe stort sort monster. Det er vel kompromisset jeg må inngå :-)
 14. Skrev en Mail tidligere i dag og fikk et hyggelig svar. Spurte om de ville ha noe høstsalg i år. Det var ikke sikkert, men de kunne gi rabatt på advantage plus. Hvor mye vet jeg ikke, men det er jo ingen tvil at det er pro-versjonen jeg helst vil ha, men den er jo utrolig høyt over mitt budsjett. Men hva mener dere røykere ang temperaturintervallene? Er det noe vits at grillen går helt ned til 80 grader? Til steking av biff er vel pelletsovner suboptimale, selv om Memphis ovnene har flavourizer som gir direkte flammer.
 15. Fy søren, Danskene kaster hva som helst på grillen for tida!