MagnusB

Medlem
 • Content count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

441 Utmerket

About MagnusB

 • Rank
  Helårsgriller
 • Birthday 02/03/1986

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Lillesand

Recent Profile Visitors

1,544 profile views
 1. Kyllingklubber fra her om dagen!
 2. Litt kyllingklubber fra i går.
 3. Nå vet ikke jeg hvilken grill du har, men jeg har laget pulled pork på en weber grill. 57cm kullgrillen, performer. Fungerte det altså, men det er vanskelig å få jevn temperatur over lang tid i det nedre sjiktet der og man må gjerne etterfylle til stadighet. Men om man har hele dagen fri og kan pusle i hagen og følge litt med på grillen så lar det seg gjøre med den i hvert fall. Er det en litt mindre sag så begynner det kanskje å bli vrient. Fikk meg en WSM etterhvert og der går jo røyking som en lek. Har fyrt den opp nå faktisk og skal ha på en 4,1kg svinenakke som skal serveres i morgen kl 17:00 så jeg håper den er klar til da Blir noen timer. Nå kjenner ikke jeg til disse pottene så godt så der må noen andre svare.
 4. Grilling = Pølse, hamburger og biff BBQ = Pulled pork, brisket, spare ribs
 5. Velkommen. Ser frem til masse bilder fra grilling til sjøs! Lite av det her.
 6. Kjøttdeig og kjøtt som kan kvernes kan jeg heldigvis lett få tak i, så denne måneden er det ingen unnskyldning!!
 7. Mye god mat her 84mm Skulle gjerne hatt litt lettere tilgang på ribs kjenner jeg.... (furte furte). Ble dessverre ikke noe bilde, men var full pølsefest med litt grillspyd på performeren her i går. Var 10 stk så ble litt mat på den. Utrolig kjekk grill og det samme må jeg si noe om de nye brikettene til Weber.
 8. Hehe. Tror jeg har hatt 3 forskjellige sekker av "Grillkongen" sitt, 1 av dem var ganske bra med stort sett store biter, men 2 av dem har vært fulle av flis. Begge sekkene jeg nå har hatt av dette Premiumkullet fra Norgesgruppen har vært sjef. Så jeg vil nok fortsette med det, billig er det jo også. 172kr for 10kg uten frakt og lett tilgjengelig
 9. Hadde et gjensyn med det kullet i går, kjøpte på Meny til 69kr posen. Er det billigere på f.eks Kiwi? Helt kanon kull for prisen syns jeg. Var store biter i min også, bedre enn Rema sin "Grillkongen" jeg hadde før denne. Ble noen fantastiske biffer og annet snacks på grillen i går. Super varme
 10. Jeg har vasket grill også kjørte vi 1,1kg entrecôte etterpå. Har ikke helstekt så mye entrecôte før, men det skal gjøres oftere. Mulig vi var heldig med kjøttet bare, men mørt var det!!
 11. Ifølge Weber Danmark kommer ikke modellen med bord til Europa. Vet ikke om de mente nå, eller for alltid. Kanskje greit å spare de pengene og snekre et utebord selv og få en blikkenslager til å ordne en rustfri topp. Sikkert billigere og større bord for pengene.
 12. 20 min unna fergen og superspeeden tar vel under 3 timer tror jeg Tihi Får se mot sommeren. Om noen uker er det sikkert masse brukererfaringer ute på nett også.
 13. Jeg er temmelig overbevist om at dette er en fantastisk sak. Smarte løsninger er det også. Spørs om ikke jeg skal selge de grillene jeg har og gå for den med bord. En god keramikk i tilsvarende størrelse med bord og utstyr er også mye penger med dagens kronekurs. For bare se hvordan den nye jobben barker i vei. Lønn etter innsats så kan jo stå på litt ekstra Den danske prisen, må man betale 25% på toppen i moms? Eller trekker man fra dansk moms først?
 14. Heihei! Lenge siden jeg har postet noe her nå. Vært mye som har skjedd siste halvåret. Mistet jobben pga "oljesmellen", fått ei ny datter så nå er vi tobarnsforeldre og jeg fikk nå ny jobb i går etter 6 måneder med jobbsøking! Da måtte det feires med et fint stykke ytrefilet på grillen! Ser frem til ny sesong og kommer sikkert til å henge her litt mer fremover!
 15. Bare å tilsette litt i flytende format vettu Liquid smoke osv....