Kubiskisk

Medlem
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 Utmerket

About Kubiskisk

 • Rank
  Helårsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Larkollen og Oslo

Recent Profile Visitors

1,054 profile views
 1. Her er et par bilder av hvordan denne gamle modellen av denne størrelse Traeger ser ut med vippebordet forran og hyllen under. Var bra kaldt nå på kvelden så jeg triller den inn i stuen.
 2. Hentet et halvt svin i dag, bare å finne fram kniven og vakuumpakkeren. Andre året vi gjør dette, kjempefornøyd smaken på svin som har gått fritt rundt ute.
 3. Lagde en liten lunchpizza, med glutenfri kjøpt bunn. Avskjær fra svin vi deler opp i dag, paprika, kapers, oregano fra hagen, hvit geitost og bbq saus. Første test av 13" pizzastenen til Primo i Primo Jr og dette fristet til gjentagelse.
 4. Kjøpt en stein, hovedsakelig til Primoen, litt pellets og to hyller til Traegeren. Pizza i morgen kanskje.
 5. Det var det min kom opp i også under innkjøringen, 235 var vel det høyest jeg så. Har du noen tips om de forskjellige pelletstypene, eller er det bare å velge ut i fra det man synes passer tilsvarende om man bruker flis eller chunks i en kullfyrt grill?
 6. Flott erfaring du delte! Denne ligner veldig på den jeg kjøpte i går, men er kanskje en annen modell enn min Lil Tex siden jeg bare kommer opp i 230 grader?
 7. Jeg kom, jeg så, jeg klarte ikke motstå fristelsen. Tror denne blir stående i Oslo. Har ikke pellets så jeg får avente testingen.
 8. Ville bedt om "an offer I cant refuse" om de ikke rekker å gi deg et uten at du spør :-). Jeg har selv en forhøyningsrist og klarer meg med det til Jr,, mulig det er mere spennende med en forhøyningsrist til på en større grill? Har to deflektorplater med ristene og kullfordelingsplaten også. Ikke alltid jeg bruker deflektorplatene selv om jeg ønsker indirekte varme, bruker du kullfordeleren og har kull på bare den ene siden så får du fort en sone med indirekte varme selv på en Jr, ville nok hatt platene likevel. Selv vår jr. holder ut 16-18 timer på 110 grader uten påfylling av kull, jeg pleier ikke å etterfylle røykflis. Benytter jeg flis så sprer jeg det otover kanten, ellers brenner det opp på et blunk. Chunks putter jeg ned i kullet. Jeg mener bestemt at kullet i seg selv også gir smak, det er jo ikke slik at en ikke får en røykring om en lar være å legge noe som gir røyk i kullet. Jeg ville også kjøpt en XL med en gang om jeg ser meg litt tilbake, kanskje bare fordi det er lettere å grille ribs med mere plass.
 9. Jeg mener jeg kjøpte mitt glass med "Sweet Molasses" i en helsekostbutikk som foreslått. Benytter alltid litt av dette når jeg lager saus.
 10. Denne så jo spennende ut nå når man nå ser etter en grill til. Du har kanskje sett min Primo omtalt som sprukket, den sprukne delen ble byttet på garanti og Primoen er om mulig bedre enn ny.
 11. Vi har hatt en Primo Oval Jr. i nøyaktig to år. Den er for oss komfyr nr. 2, også om vinteren. Fungerer helt glimrende, men det er som flere sier en jr. så litt lang mat, eller to veldig store nakker og den er for liten. Jeg har dog laget mat til 20 på den i en batch, en brisket og en svinenakke. Jeg lurer på å kjøpe en ny grill, og det blir trolig en større kamado.
 12. Du har kjøpt toppen av et strykejern ser jeg, hva er det egentlig :-)
 13. Lenge siden jeg har rukket å være innom her, livet går nå sin gang igjen og ja, jeg er redd det ble karve pulverisert i den rubben. Det er så lenge siden at jeg ikke husker om det ble fantastisk eller ikke, men jeg har tilgode å spise noe vi har grillet som har vært mist velsmakende. I dag ble det burger igjen, blanding av elg, rødkolle og rundbiff fra namibia som vi kvernet selv.
 14. Burgerpresse fra Weber, her er halvfabrikatet den produserer. Blir nok burger i morgen også.
 15. PP i morgen, denne gangen med egenkomponert rub av paprika, salt, sukker, brunt sukker, karve, chilipulver, pepper, cayene pepper. Blir coleslaw også, men den skal naboen lage. Tenkte å legge denne på grillen, den som så nå bare går under navnet sprekken her i huset, sent i kveld til i morgen tidlig. Så blir den nok pakket inn og så ber vi til grillgudene om at det blir mat midt på dagen i morgen. Nakken er på 3+ kilo.