EspenH

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Utmerket

About EspenH

 • Rank
  Allværsgriller
 • Birthday 04/03/1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Asker
 • Interesser
  37 år, gift, bor i Heggedal og jobber på Gardermoen. Liker alt som har med mat å gjøre med fokus på stæsj!

Recent Profile Visitors

1,203 profile views
 1. Vet at Ultra kan skaffe dette, ligger vakumpakket i kjøledisk. (I hvertfall Ultra Sandvika) De legger den også noen timer i vannbad for og lette steke/grilltiden noe for kokken og den sultne horde. Husker ikke kilosprisen her. Jeg bestilt kjaker fra Ultra en gang og mener å huske at jeg betalte 60-70,- pr, kilo. Gikk vel under betegnelsen skoltekjøtt. En hver butikk med ferskvare kjøttavdeling burde vel kunne skaffe slike ting tror jeg, eller finn en bonde i lokalområdet eller nabokommunen man kanskje kan kjøpe av det er fullt lovlig og handle rett fra produsent.
 2. Hei og velkommenm!
 3. Litt sent innpå her men det bildet så jo bare helt fantastisk ut. Good presentation!
 4. Enten innvandrersjapper, din lokale slakter (han burde strengt tatt klare det), ebay eller disse.
 5. Har lest at en del folk fukter ferdige planker som de deretter fryser, tiner de 10 min i varmt vann før bruk. Gnis så inn med urter for å avgi smak under grilling.
 6. Velkommen hit!
 7. Tuller du? Er den fjernet pga lovgivningen? Har ikke tenkt på at jeg ikke finner den i hylla.
 8. Texmexheaven her. Lette etter chipotle ting.
 9. Tok meg en liten halvtime nå og tittet gjennom disse nettsidene som det har blitt linket til. Tenna mine løper i vannnn her over utvalget de har, krydderia toppet kakaen med mest variasjon selv om en god del der kan fåes i innvandrerbutikker. Grillhagen skuffet litt, med mangfoldet/utvalget, selv om jeg liker veldig godt "Pain is good" serien. De andre sidene var jo bare helt fantastiske! Sånn, nå kommer jo snart feriepenger..
 10. Hey kult takk skal du ha for linkene Rene
 11. Er ganske ny for denne delen, er det det man spør etter når man bestiller det eller har det et mer norsk navn? Det er ikke bringe?
 12. Så ganske digg ut det der da!
 13. hehe
 14. Så langt jeg kan se fra denne linken er det vel nesten bare divideren som man setter i askeristen på Primoen det som skiller disse så og si.
 15. Med så mange utbygningsmuligheter til primoen kan man lage mye mat til veeldig mange mennesker. Litt av at et leketøy