EspenH

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EspenH

 1. Finnes det noen foretrukket termometer å bruke ved grilling, gjerne trådløse? Vi hadde sist helg et stuntgrillet lammelår (3kg) med bålgrop, gravde oss 30-40cm ned, haugevis(!) med ved og toppet det hele opp med 5 kg grillkull..for good measure. Kjøttet ble kjempegodt men jeg skulle gjerne hatt det litt mere rosa. Vet at termometerene skal tåle og stå i ovn osv. men lurte på hva brukere her på forumet benytter?
 2. Vet at Ultra kan skaffe dette, ligger vakumpakket i kjøledisk. (I hvertfall Ultra Sandvika) De legger den også noen timer i vannbad for og lette steke/grilltiden noe for kokken og den sultne horde. Husker ikke kilosprisen her. Jeg bestilt kjaker fra Ultra en gang og mener å huske at jeg betalte 60-70,- pr, kilo. Gikk vel under betegnelsen skoltekjøtt. En hver butikk med ferskvare kjøttavdeling burde vel kunne skaffe slike ting tror jeg, eller finn en bonde i lokalområdet eller nabokommunen man kanskje kan kjøpe av det er fullt lovlig og handle rett fra produsent.
 3. Hei og velkommenm!
 4. Litt sent innpå her men det bildet så jo bare helt fantastisk ut. Good presentation!
 5. Enten innvandrersjapper, din lokale slakter (han burde strengt tatt klare det), ebay eller disse.
 6. Har lest at en del folk fukter ferdige planker som de deretter fryser, tiner de 10 min i varmt vann før bruk. Gnis så inn med urter for å avgi smak under grilling.
 7. Velkommen hit!
 8. Tuller du? Er den fjernet pga lovgivningen? Har ikke tenkt på at jeg ikke finner den i hylla.
 9. Texmexheaven her. Lette etter chipotle ting.
 10. Tok meg en liten halvtime nå og tittet gjennom disse nettsidene som det har blitt linket til. Tenna mine løper i vannnn her over utvalget de har, krydderia toppet kakaen med mest variasjon selv om en god del der kan fåes i innvandrerbutikker. Grillhagen skuffet litt, med mangfoldet/utvalget, selv om jeg liker veldig godt "Pain is good" serien. De andre sidene var jo bare helt fantastiske! Sånn, nå kommer jo snart feriepenger..
 11. Hey kult takk skal du ha for linkene Rene
 12. Er ganske ny for denne delen, er det det man spør etter når man bestiller det eller har det et mer norsk navn? Det er ikke bringe?
 13. Så ganske digg ut det der da!
 14. Hvor mange griller har medlemmene her? Holder det med én? Har en Landmann gassgrill som er moden for utbytting. Etter at jeg ble medlem her fikk jeg lyst på kullgrill også
 15. hehe
 16. Så langt jeg kan se fra denne linken er det vel nesten bare divideren som man setter i askeristen på Primoen det som skiller disse så og si.
 17. Med så mange utbygningsmuligheter til primoen kan man lage mye mat til veeldig mange mennesker. Litt av at et leketøy
 18. Hva er startprisen på disse keramiske eggene?
 19. Har forsåvidt sett at de har Kobe der ja, er redd for å kludre det til at ikke har turt å kjøpe Men jeg blir gressenkemann et par uker i sommer så kanskje jeg skal driste meg utpå da.
 20. Dette får man bestilt på Maximat på Norby..? For en marmorering på oksekjøttet der, den har blitt dulla med! Grei kilospris også kan jeg tenke meg?
 21. ..ser den, skjønner det men paster inn der..oghey fiksa det gitt!
 22. Hvordan lager jeg forkorta linker som ser pene ut?
 23. Hei og velkommen! Kult ghetto-setup på det bildet, ser veldig godt!! Hvor lang tid tok det å få geita ferdig?
 24. Damn straight! Ligger dette lang unna gastronaut mon tro?