Jørgen

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Utmerket

About Jørgen

 • Rank
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Trøndelag

Recent Profile Visitors

1,126 profile views
 1. 2 lammesteiker på Webern. Forsmak på påska.
 2. Skal man bli skuffet, må man ha forventninger. Spiste en tilsvarende i fjor, og det var ikke akkurat noen højdare nei.
 3. Kyllinglår. Frosne fra Solvinge. Vellykket.
 4. Kyllingfilet sammen med svinefilet på hyttegrillen.
 5. Lagde beer-can burger forrige dagen. Brukte karbonadedeig. Hadde ikke egg, så droppet det. Hang like godt sammen uten. Glemte å ta bilde. Fylte med det jeg fant, løk og hvitløk, toppet med hhv og Blue castello- og cheddar-rest. Egentlig trykket jeg ut med et melkeglass, men milk-glass burger høres ikke så kult ut.
 6. I helga som var ble det burger av selvlagd kjøttdeig. Kjørte høyrygg i foodprosessoren. Digg.
 7. Pulled Purken rakk selvsagt ikke å komme seg i fryseren. En dag senere var det borte. Niste til ungene, frokost, lunch, middag, mauling, og en liten slant til bikkja. PP blir aldri gammelt.
 8. Og 8 timer senere. Nok til middag også i morgen og noen porsjonspakker i frysen. Bli bra med ribbe. Men nakke er å foretrekke. Gir en egen tilfredstillelse å plukke noe nederste i fryseren. Føles som gratis mat.
 9. To stk familieribber som har ligget i fryseren siden jul skal bli ril pulled pork. Tente grillen 0600.
 10. Klippfisk til de voksne og kyllingfilet til barna.
 11. Konfirmasjin i går. Andebryst på Pekingand-vis til forrett og lammelår til hovedrett.
 12. Butikkene er fulle av billig lettsalta svineknoke. Noen som har erfring med å grille dette? Burde være potensiale for low and slow.
 13. Jeg hadde en gang hansker av griseskinn. Men er kanskje for sent.
 14. Lammelår på grillen 3. Juledag. i følge tradisjonen pleier jeg å grille lammelår 2. Dag, men geunnet snøstorm feiga jeg ut og utsatte 1 dag til en strålende klar vinterdag.
 15. Sikkerstikk i dag. Lammelår på grillen og fløtepoteter i ovnen. Det gøyeste er nesten å lage kraft av avskjæret som base til sause.