haavardk

Medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Godt

About haavardk

 • Rank
  Finværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Lokasjon:
  oslo
 1. Har ikke undersøkt forskjellige merker enda, men jeg snakket med en Traeger representant da jeg var i USA, han sa at de kunne sende Skal sjekke litt priser først.
 2. Hei! Noen som har vurdert å bestille større mengder pellets for å få en bedre pris? Jeg synes det er i overkant dyrt med 240kr for 9 kg. Når jeg lager en svinenakke så går det gjerne med en hel sekk, da havner kjøttet på ca 200kr, og brensel på 240kr. Noen som er med på å spleise på en pall fra USA eller lignende?
 3. Nei ikke steamet..
 4. Hei! Trenger litt hjelp her: Jeg får levert et helt lam i morgen, som jeg skal tilberede på søndag. Det er 10-15 kg. Hva gjør jeg? Noen som har gjort noe lignende før? Maten skal være klar i 16 tiden på søndag. Min foreløpige plan: -Lørdag morning: Rub -Lørdag kveld: fyr opp smokeren på 110C og legg på lammet. -Søndag 02:00: dynke med noe saus (har en liten gutt som våkner da likevel) -Søndag 0700: Opp å stå, dynke med mer saus. -Søndag 11:00: Skru opp tempen litt? -Søndag 1600: Ta av lammet, skjære, kutte, servere Andre forberedelser? lage snitt noe sted? surre med hyssing? Snu dyret underveis? Hvilken saus bør jeg dynke med? Tips til rub? Tid temperatur?? (F.eks lørdag kl 2200 - søndag 1530 = 17,5 timer @ 110C) Er det litt vel lenge? Legger ut fine bilder underveis
 5. Hei! Jeg driver å lager litt svin i dag. Starta med en stor svinebog/pork shoulder. Tok av skinnet, rubba grisen og slang den på grillen på 120 grader Nå sitter jeg å lurer på hva jeg skal gjøre med skinnet.. Tenkte å prøve meg på Scratchings, men det er sikkert mye man kan bruke det til? Har en kraft på gang her, med oksehaler.. Kan jeg slenge litt skinn oppi der kanskje?
 6. hei igjen! Nå har vi akkurat flytta, og grillen er aktiv igjen! Fant en fin ribbe på butikken, og brukte det jeg fant hjemme. I formen: søtpotet, gulrot, eple, løk.Vann, eddik honning, presset sitron, salt, pepper og litt rub. På toppen, ribbe med espresso rub fra Torshov slaktern. 2.5 time på 180C, og halvtime på 240C Ribba ble veldig bra, og grønnsakene ble helt nydelig
 7. Hei! Har grillet på Weber kulegrill i alle år.. Kjøpte med en Traeger pelletsgrill på fredag Siden da har jeg laget Pulled pork 2 ganger bacon entrecote høyrygg bringe Fornøyd så langt!