tellirg

Medlem
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Utmerket

About tellirg

 • Rank
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Sunnmøre

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. Rotisserie til Big Joe, fra Usa for ca. 2200,- inkl frakt (Bruker en 100kr`s spennings omformer)
 2. Var på tide med nytt termometer: Thermapen 4 Fra kitchentime.no for 822,- inkl. frakt
 3. -Snubar støpejerns halvmåne fra Kamado Joe -Weber kombinert rib rack/stek holder -Weber style rustfri grillplate + Weber forkle og weber termometer. Alt fra Amazon.com
 4. Hei og velkommen i "klubben"
 5. Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse. Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" Men tilbake til spørsmålet ditt : Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd)
 6. Kamado Joe kommer med en oppdatering av griller for 2019 Kamado Joe - Big Joe III Største forandringen eg ser er at den har blitt endel høyere, og inkluderer det som Kamado Joe kaller: Hyperbolic insert (for å skape virvel bevegelse på den stigende varmluften) Ellers av forandringer: -Ny vogn/understell -Aluminium sidehyller -Kull korg Vekten for Big Joe er forøvrig oppgitt til 487 lbs. eller ca. 220kg
 7. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
 8. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
 9. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
 10. Aaron Franklins bbq bok Fra engelsk ebay, 200-ish riksdaler inkl. frakt.
 11. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 12. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 13. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 14. Hei, og velkommen! Kamado Joe/Big Joe er et "fornuftig" alternativ, synest du bør gå for den
 15. Velkommen i "Big Joe klubben"