tellirg

Medlem
  • Innholdsteller

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

48 Utmerket

Om tellirg

  • Rang
    Allværsgriller

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Sunnmøre

Nylige profilbesøk

812 profilvisninger
  1. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
  2. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
  3. Hei, og velkommen! Kamado Joe/Big Joe er et "fornuftig" alternativ, synest du bør gå for den
  4. Velkommen i "Big Joe klubben"
  5. Har erfaring med denne, og grillet litt på en slik men da fra Jula hvor den selges denne under merket: Axley Og den er langt unna i kvalitet/finish/etc. fra for.eks. Kamado Joe og Monolith som eg har meir kjennskap til. Dette er Kamadoenes "Lada" i mine øyne Eg anbefaler deg heller Kamado Joe, spesielt 2017 oppgraderingen/modellen Kamado Joe har vært meir innovativ en andre merker på pakninger, hengsler og fleksibilitet(Divide & Conquer) Har ikkje hatt min BJ meir enn 3-4 måneder, men før dette har eg en Monolith Junior(samme keramikk som Kamado Joe) som eg har brukt ekstremt mykje siste 3-4år. Er veldig fornøgd så langt.
  6. Velkommen!
  7. Har selv også en Q3000, har fungert godt til mitt bruk og holdbarheten/kvaliteten er veldig bra. Om forskjellen på 500,- er verdt det avhenger om du har behov for lys og en varmehylle. Personlig hadde eg gått for Q3200. Varmehylle er greit å ha (den koster forøvrig 589,- på Coop visst du skal kjøpe den for seg selv) En Genesis er nok litt meir fleksibel mtp. direkte/indirekte grilling da Q3000 har en brenner i midten av grillflaten og en brenner som går i ytterkant.
  8. En anbefaling om IKKJE å kjøpe Rasket med en 2,5kg pakke fra Kiwi for å prøve, har ingen bilder av kullet men desidert dårligste kullet eg har kjøpt noken gang. Kun små fliser og støv heile posen. Legger ved bilde av pose
  9. feil posting(kan slettes av mod.)
  10. Har også sansen for Mallmann, skal bestille Mallmann on fire. Fint lesestoff mellom grillingen
  11. Prøvde dette: Weber trekull 5kg Merket med opphav fra EU Første bildet er noken kull biter som eg plukket ut, men jevnt over bra størrelse og lite støv (i den posen eg hadde ihvertfall)
  12. Ja, var fin på brødskiva den der
  13. Kald røykt laks
  14. Noen "nye" tilkomster av kulltyper som er å anbefale? Har brukt endel Weber steakhouse kull, men finner lite av det på nett/butikker. Muligens på vei ut? Ellers så har det blitt brukt endel Premium restaurant kull som nevnt over her i tråden (synest førovrig dette har inneholdt vesentlig mindre biter i og masse støv en tidligere)
  15. Nedskjæring av brisket fra skrott For spesielt interesserte kansje Ikkje så vanlig i Norge, fikk spørsmål hva eg skulle bruke dette til når eg bestillte dette ved nærmeste slakter for litt siden. Dei brukte dette hovedsaklig til karbonadedeig forøvrig, evt. bog stykker m/bein.