tellirg

Medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

56 Utmerket

Om tellirg

 • Rang
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Sunnmøre

Nylige profilbesøk

936 profilvisninger
 1. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
 2. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
 3. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
 4. Aaron Franklins bbq bok Fra engelsk ebay, 200-ish riksdaler inkl. frakt.
 5. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 6. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 7. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 8. Hei, og velkommen! Kamado Joe/Big Joe er et "fornuftig" alternativ, synest du bør gå for den
 9. Velkommen i "Big Joe klubben"
 10. Har erfaring med denne, og grillet litt på en slik men da fra Jula hvor den selges denne under merket: Axley Og den er langt unna i kvalitet/finish/etc. fra for.eks. Kamado Joe og Monolith som eg har meir kjennskap til. Dette er Kamadoenes "Lada" i mine øyne Eg anbefaler deg heller Kamado Joe, spesielt 2017 oppgraderingen/modellen Kamado Joe har vært meir innovativ en andre merker på pakninger, hengsler og fleksibilitet(Divide & Conquer) Har ikkje hatt min BJ meir enn 3-4 måneder, men før dette har eg en Monolith Junior(samme keramikk som Kamado Joe) som eg har brukt ekstremt mykje siste 3-4år. Er veldig fornøgd så langt.
 11. Velkommen!
 12. Har selv også en Q3000, har fungert godt til mitt bruk og holdbarheten/kvaliteten er veldig bra. Om forskjellen på 500,- er verdt det avhenger om du har behov for lys og en varmehylle. Personlig hadde eg gått for Q3200. Varmehylle er greit å ha (den koster forøvrig 589,- på Coop visst du skal kjøpe den for seg selv) En Genesis er nok litt meir fleksibel mtp. direkte/indirekte grilling da Q3000 har en brenner i midten av grillflaten og en brenner som går i ytterkant.
 13. En anbefaling om IKKJE å kjøpe Rasket med en 2,5kg pakke fra Kiwi for å prøve, har ingen bilder av kullet men desidert dårligste kullet eg har kjøpt noken gang. Kun små fliser og støv heile posen. Legger ved bilde av pose
 14. feil posting(kan slettes av mod.)
 15. Har også sansen for Mallmann, skal bestille Mallmann on fire. Fint lesestoff mellom grillingen