tellirg

Medlem
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Utmerket

About tellirg

 • Rank
  Allværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon:
  Sunnmøre

Recent Profile Visitors

1,335 profile views
 1. Var på tide med nytt termometer: Thermapen 4 Fra kitchentime.no for 822,- inkl. frakt
 2. -Snubar støpejerns halvmåne fra Kamado Joe -Weber kombinert rib rack/stek holder -Weber style rustfri grillplate + Weber forkle og weber termometer. Alt fra Amazon.com
 3. Hei og velkommen i "klubben"
 4. Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse. Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" Men tilbake til spørsmålet ditt : Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd)
 5. Kamado Joe kommer med en oppdatering av griller for 2019 Kamado Joe - Big Joe III Største forandringen eg ser er at den har blitt endel høyere, og inkluderer det som Kamado Joe kaller: Hyperbolic insert (for å skape virvel bevegelse på den stigende varmluften) Ellers av forandringer: -Ny vogn/understell -Aluminium sidehyller -Kull korg Vekten for Big Joe er forøvrig oppgitt til 487 lbs. eller ca. 220kg
 6. Hei, for høgere temperatur må du nok fylle opp begge sidene på firebox divideren. Har vel sett max. på en 220-240 grader med kull på bare en side her, ved pizza steking bruker eg begge sider og en temp. på ca 350 grader uten problem. For searing som du nevner kan du flytte risten et hakk ned, og få en vesentlig høgere strålings temperatur en på termometeret i lokket.
 7. Ser det har kommet en oppgradert versjon med lengre rekkevidde: Meater+ Noken som har prøvd den nye, evt. den orginale? Enda meir intressant kansje, er Meater block som kommer første kvartal 2019. Med 4 prober som sender bluetooth til Wifi.
 8. Helt Texas, BBQ på norsk 393,- olje pesos fra Haugen bok: Helt Texas, BBQ på norsk Og lysten på en offset smoker presser seg stadig fremover.
 9. Aaron Franklins bbq bok Fra engelsk ebay, 200-ish riksdaler inkl. frakt.
 10. Okse ribbe 6 timer på 135 grader. Inndirekte. Grov kvernet pepper og maldon salt, og sprayet med eplejuice 1 t ca. før ferdig/kvile.
 11. Svinenakker=pulled pork (Før folie pakking)
 12. Hei og velkommen! Har også en Kamado Big Joe. Veldig fornøgd med den så langt, og tipper du og blir det
 13. Hei, og velkommen! Kamado Joe/Big Joe er et "fornuftig" alternativ, synest du bør gå for den
 14. Velkommen i "Big Joe klubben"
 15. Har erfaring med denne, og grillet litt på en slik men da fra Jula hvor den selges denne under merket: Axley Og den er langt unna i kvalitet/finish/etc. fra for.eks. Kamado Joe og Monolith som eg har meir kjennskap til. Dette er Kamadoenes "Lada" i mine øyne Eg anbefaler deg heller Kamado Joe, spesielt 2017 oppgraderingen/modellen Kamado Joe har vært meir innovativ en andre merker på pakninger, hengsler og fleksibilitet(Divide & Conquer) Har ikkje hatt min BJ meir enn 3-4 måneder, men før dette har eg en Monolith Junior(samme keramikk som Kamado Joe) som eg har brukt ekstremt mykje siste 3-4år. Er veldig fornøgd så langt.