tellirg

Medlem
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

47 Utmerket

Om tellirg

  • Rang
    Allværsgriller

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Sunnmøre

Nylige profilbesøk

750 profilvisninger
  1. feil posting(kan slettes av mod.)
  2. Har også sansen for Mallmann, skal bestille Mallmann on fire. Fint lesestoff mellom grillingen
  3. Prøvde dette: Weber trekull 5kg Merket med opphav fra EU Første bildet er noken kull biter som eg plukket ut, men jevnt over bra størrelse og lite støv (i den posen eg hadde ihvertfall)
  4. Ja, var fin på brødskiva den der
  5. Kald røykt laks
  6. Noen "nye" tilkomster av kulltyper som er å anbefale? Har brukt endel Weber steakhouse kull, men finner lite av det på nett/butikker. Muligens på vei ut? Ellers så har det blitt brukt endel Premium restaurant kull som nevnt over her i tråden (synest førovrig dette har inneholdt vesentlig mindre biter i og masse støv en tidligere)
  7. Nedskjæring av brisket fra skrott For spesielt interesserte kansje Ikkje så vanlig i Norge, fikk spørsmål hva eg skulle bruke dette til når eg bestillte dette ved nærmeste slakter for litt siden. Dei brukte dette hovedsaklig til karbonadedeig forøvrig, evt. bog stykker m/bein.
  8. Velkommen! Berre å måke av snøen og fyre opp!
  9. Grill bok fra Francis Mallmann Tar for seg teknikker, oppskrifter, etc. og godt illustrert med fine bilder. Fra Ebay for ca. 230,- inkl. frakt
  10. Satser på det! Skal prøve endel varianter fremover (både mtp. oppdretts og vill laks/ørett + salt og sukkermengde, etc.) God kanal du har forresten
  11. Etter inspirasjon fra Elton`s BBQ-pit på youtube vart det handlet inn: Webers kaldrøkningsform og spon Så no blir det røyking av laks til uken
  12. Ja, fungerer godt. Var tilfeldig at det vart prøvd Ørskog heiter kommunen
  13. Etter å tatt knekken på 2 Looftlighters i løpet av 3 sesonger, så var det på tide å prøve noke annet... Var i utgangspunktet ute etter en Mapp brenner, men da eg såg ugress brenneren på Biltema tenkte eg den kunne egne seg til jobben. Brenner riktignok ikkje så varmt som en mapp brenner, men meir en tilstrekkelig til å fyre på kullet. Har brukt den en god del og egner seg godt. Ugress brenner: Ugress brenner på Biltema til 119,- Der er fleire gass flasker/beholdere som passer, eg gikk for denne: Gassbeholdere på Biltema til 39,- og 59,-
  14. Da har det blitt en 8-10 grill økter siden eg fikk grillen for en god uke siden, og er knall fornøgd så langt Oppgraderingene fungerer godt, Meget anvendelig og lett grill å bruke.
  15. Ivation trådsløs termometer (samme som Maverick-732 etter det eg kan sjå) Legger ved link til tilsvarende på Ebay. Kom på ca. 400 Nkr inkl. frakt (dette vil variere pga. valutakura) Ivation termometer