msteiro

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Nøytral

About msteiro

 • Rank
  Finværsgriller

Profilinformasjon

 • Kjønn
 • Lokasjon:
  Oslo
 1. Skjønte det etter litt lesing på nett. Tenker jeg bestiller BBQRS Delight pellets hos Grillhouse.se fremover, kan få levert på hytten, så kan jeg ta med litt brisket hjem i samme slengen En del av Trager pelletsene er ren eik kun tilsatt aromastoffer. Unødvendig når man kan få ren lønn eller hickory til samme pris.
 2. Takker, sykt fornøyd foreløpig! Sjekket på Jernia, men de hadde ikke, kanskje noe de tar inn spesielt pp butikkene som selger Trager etc... Kan man bruke vanlig energipellets til direkte grilling etc, eller er de tilsatt noe som ikke egner seg? Har tilgang på et par tonn, så kunne vært fint å ha en sekk stående som backup.
 3. Ble nylig den lykkelige eier av en Memphis Pro, og tenkte kjøpe litt pellets å ha "på lager". Vet at BBQShop har, men litt upraktisk ift åpningstider og trafikk, lurte derfor på om det er noen andre steder de selger det? Greit å ha backup i tilfelle.. Første ladning med ribs kom fra Sverige i går, elgentrecote ligger på nå, og blir nok en bestilling hos Maximat neste uke
 4. Great minds think alike
 5. Ja, er noe sånt som den ringen jeg er ute etter. Men siden den blir fylt og tømt fra toppen tenkte jeg kurv er lurt.
 6. Noen tips til hvor man får kjøpt stål/rist til å lage kullbøtte til en UDS? Tenker lage en som et lite prosjekt i helgen, men finner ikke noe bra rist/gitter noe sted å bruke.