MeatandMetal

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Utmerket

About MeatandMetal

 • Rank
  Hobbygriller
 1. Digger Mallmann. Secven fires er meget bra. Anbefaler også Mallmann on fire
 2. Svineknoke grillet i seks timer. Revet. Kjøttet fikk seg en runde i ovnen for å sprøs litt opp. Servert som taco, med eplesalsa
 3. Lam- og storfesliders i hjemmelagde brød. Litt ost. Litt salat. Litt tomat. Litt blåmuggostdressing. Og en liten bit bibringe ved siden av.
 4. Slang på et par andebryst sammen med baconet. Ble snadderlunsj med couscous, sylta fennikel og litt granskuddsirup Ga det en kjapp runde i panna for sprøtt skinn.
 5. Måtte jo smake litt på bacon i går. 2,5 kg råvekt med bein (tatt av og blir spareribs ) og skinn (også tatt av) ble til 1,7 kg bacon. Det er mye rom for forbedringer, men herregud så godt.
 6. Røyka andebryst og litt bacon. Første gang for begge
 7. muchos gracias!
 8. Heisan folkens, Har søkt og sett og lett, men finner ikke et definitivt svar. Når det er snakk om butcher paper på yankeestansk (altså US-engelsk) er det det samme vårt gråpapir?
 9. Rydder fryseren. Lammelår av villsau. Salt, pepper, rosmarin, mynte, salvie og sitronsaft. Masse hvitløk. Potetterte i bånn. Brukte kirsebærpellets. Og litt sylta fennikel ved siden av.
 10. Jeg kjøpte Sweet Baby Ray I sommer. Synes den var grei til å være en kjøpesaus. Men jeg foretrekker min egen. Og ja, den er svært inspirert av mr Franklin. http://m.fyrogflamme.blogg.no/1461069647_bbqsaus_til_pulled_po.html
 11. Flata en kylling og gned den inn med salt, pepper, estragon, rosmarin og ramsløk. Grilla den med briketter og en blanding av bjørk og rogn.
 12. Takker og bukker for varm velkomst!
 13. Lagde pizza i dag. Sausen ble grillet i går. Eller, alle ingrediensene fikk seg en tur på grillen før de ble saus.
 14. Takk for det! Og hyggelig at du liker bloggen min. Den oppdateres med ujevne mellomrom. Men med den nye Traegeren på plass, blir det nok diverse innlegg om kokkelering på den.
 15. Måtte ordne litt plass i fryseren...