Soanca

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Soanca

  • Rang
    Hobbygriller
  • Bursdag 30. april 1972

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Bergen
  1. Takker Ser gruppen finnes på FB også, så jeg ser frem til å "grille" med dere
  2. Takk, Julius
  3. Takk, Anthony! Det skal jeg gjøre!
  4. Takk for det, yetiman! Ja, enig - Weber er nok ofte et felles referansepunkt for de som fordyper seg i BBQ-ens mystikk og mysterier!
  5. Takk Nei, det var det... Jeg visste ikke om 67'en engang før ETTER kjøpet 57'en, hehe
  6. Heisann! Nå har jeg allerede laget et innlegg (se nedenfor) før jeg presenterer meg, håper det er greit Jeg har vel grillet omtrent hele livet, men da vanlig grilling, varmt og raskt. Nå i litt mer moden alder har jeg fått smaken på bbq og low 'n slow! NAM! Har bodd i Bergen siden 1996, men vokste opp i Haugesund. Jeg (vi) har i tillegg til utepeisen m/grillrist en Weber Performer 57 cm med gasstenner. Gasstenneren var grei nok, men har sluttet å bruke den da jeg synes det er greiere å fyre opp med tennposer/-briketter. Bbq-er stort sett store stykker av storfe og gris, men også en del kyling hvis jeg bare har en times tid å lage maten på. Røyker med knyttenevestore bjørkevedbiter. Satser på å kjøpe en sekk eikeved i stedet før vedsesongen slutter. Fikk ikke fyrt opp Weberen i januar, men har grillet to ganger i februar, så grillsesongen 2017er i gang for min del Siden tilstrekkelig antall griller (n) visstnok følger formelen n + 1, så er jeg på jakt etter en eller annen kamado (tror jeg). Jeg har tidligere vurdert Traeger og Yoder, men jeg ser for meg at jo mer elektromekanisk, jo mer feil og problemer vil oppstå i fuktig vestlandsvær ved bruk av pellets. Kull og briketter er nok veien jeg går videre. Håper på mange gode innspill og inspirasjon fra likesinnede Jeg finnes også på Instagram under navnet soanca (kun bbq og annen matlaging, så langt ) Mvh André