aujla

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om aujla

  • Rang
    Finværsgriller

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Oslo
  1. For min del ser det som mye damp fra plata og litt røyk. I alle fall, jeg går for OFYR og "moving on" og ønsker lykke til med kommende grillsesong. Jeg fortsatt synes den ser vakker ut og fungerer veldig bra. Etter deres kommentarer, sjekket jeg dette enda nøye og ser at OFYR er allerede solgt til mer enn 45 land på veldig kort tid, så det er noe som har kommet for å bli og helt sikkert ikke noe hjemmesnekret opplegg. De gutta har sikkert gjort leksene sine før de fikk den ut. Jeg tester og kommer med feedback
  2. De som kan ikke brenne bål trenger selvfølgelig røykbriller eller de kan bruke de samme de bruker hjemme under peisfyring. Glad for at jeg må ikke bruke røykbriller da jeg kan nemlig brenne bål og har sjelden hatt røykutvikling under peiskos
  3. Noen bilder av maten lagd på OFYR. Håper dette kjøttet er stort nok Her ser man en kjent belgisk kokk - Guy Wets.
  4. olela Jeg har nå brukt noen timer på analyser. OFYR er nederlandsk med flotte estetiske linjer, så det ser fint ut og det er også viktig. Jeg skal kjøpe en grillrist - http://www.ofyr.no/pdf/Grill.pdf Espegard er en dårlig etterligning, ser jeg. Men men, det viktige for meg er noe som fungerer og ikke minst ser fint ut. Da blir det OFYR Island på meg med masse kos til våren. yetiman Ja, spatula er en slags stekespade/skraper som du bruker for både matlaging og rengjøring.
  5. Lokk får man ikke på den, nei. Men så er det jo alltid et flott syn å se på maten bli lagd og fettet brenne Plata sier de vinkler fint innover mot bålet slik at olje og fett renner sakte men sikkert i ilden. Det blir ikke noe søl på utsiden med mindre man roter selv da. Det som er av matrester på plata kan skrapes rett inn i ilden med et redskap de selger som heter "spatula" og deretter en runde med fuktig klut så er den ren som ny. Spatula er noe som kan brukes for både matlaging og rengjøring. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe OFYR Classic 100/100 til kr. 20900,- eller OFYR Island 100/100 til kr. 26900,-. OFYR Island er veldig pen, synes jeg. Slik ser den ut - http://www.ofyr.no/pdf/OFYR-Island.pdf Man kan jo greie seg med vanlig ovn også, så her er det mye mer som telles. Jeg synes at kombinasjon av god design, ild, enkelthet og mulighet for helårsbruk uten noe særlig vedlikehold er kanon.
  6. Jeg var i kontakt med OFYR og fikk vite at den har ulike soner med temperatur. Innerst er det høyest temperatur og ytterst er det lavere. Dette sier de er mulig pga den runde formen blant annet. Jeg så på videoer og det ser så kult og sosialt ut. Denne må jeg bare ha
  7. Hei Jeg kom bort i en artikkel nylig om en kul vedgrill som heter OFYR (www.ofyr.no). Det er noe av det råeste jeg har sett av en grill. Har noen noe erfaring med den? Den virker helt ny i Norge. Hva synes dere om den her på forumet?