McBBQ

Medlem
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

179 Utmerket

Om McBBQ

  • Rang
    Helårsgriller

Profilinformasjon

  • Kjønn
    Mann
  • Lokasjon:
    Trosvik, Fredrikstad

Nylige profilbesøk

1 535 profilvisninger
  1. Vet ikke om jeg kan kalle det krydder, saus eller marinade men det er supergodt til grillet kjøtt. 150 gram romtemperert SMØR (kun ekte saker) 1 ss røyket paprika finhakket (15ml) 1 cm habanero eller annen chilli finhakket for smak og bittelitt hete (skal IKKE ta smaken fra paprikaen) Røres godt sammen og settes i kjøleskap helst over natten så det får satt seg Buon appetito!
  2. Da ble det ribbe i dag likevel. Måtte skjære den i skiver på grunn av tidspress.
  3. Pokker! Litt sent. Har hatt ribbe på grillen 3 ganger allerede i juli Tror ikke det blir flere ganger denne måneden Skal se om jeg kanskje får det til en gang til siden den må ligge med krydderblandingen i 3 døgn før grilling
  4. I dag var det burgere av nykvernet entrecôte på grillen Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Holder meg nok også til dette kullet fremover. Stor takk til olela som satte meg på sporet av dette kullet
  6. Vet ikke om det er billigere på Kiwi, de har det ikke her i plankebyen. Det er kun Meny jeg har det kullet her. Kjøpte også "Grillkongen" kullet for to år siden og det var bare støv og elendighet, kommer ALDRI til å kjøpe eller anbefale det kullet til noen jeg kjenner, kanskje til en jeg ikke liker...
  7. Da var det sorte kull i boks. Ringte rundt til butikkene for å sjekke hva de hadde inne så jeg slapp bomturer. Har nå testet Premium restaurant grillkull fra Meny og det svarte til forventningene. Skikkelig temperatur og tempen falt ikke på langt nær så fort som kullet i de gule posene. Variabel størrelse på bitene men ingen var små så de holdt seg både i tennrøret og i grillen uten å falle gjennom ristene. Har endelig funnet mitt "hverdagskull" Det merkelige var at INGEN av butikkene hadde mer enn noen få poser på lager og da mener jeg lager, ingen hadde dem synlige i butikkene, men måtte hentes på lageret.
  8. OK! Det var ikke å finne på Kiwi her i plankebyen. Da skal jeg sjekke litt i de andre butikkene Hvilen størrelse er det på de posene?
  9. Dette er det eneste kullet og brikettene som var tilgjengelig i butikk. Det er gule poser med 2,5Kg innhold
  10. Da har jeg testet grillkullet og brikettene fra Kiwi og jeg må si jeg MEGET skuffet. Brikettene tente fort men grillen ble ikke varmere enn 230 grader og falt til 170 grader etter 90 minutter, etter 2 timer var det ikke nye varme igjen og ubrukelig til grilling. Det eneste positive med disse brikettene var at det var lite aske igjen. Tester grillkullet "as we speak" og ble igjen skuffet. Bitene var utrolig små og det virker som om de brenner fort ut siden det ikke er noen biter med "normal" størrelse, slik kull kaller jeg kruttlapper og mister varmeevnen veldig fort. Oppdatering kommer når jeg er ferdig med å grille. Oppdatering: kullet kom opp i hele 210 grader og falt drastisk derfra til 140 grader etter 30 minutter grilling. Må ut på leting igjen. Kan ikke risikere flere middager
  11. Har vært dårlig med grilling her i gården i helgen. Skikkelig "nybegynnerfeil" å ikke sørge for å ha grillkull og briketter klart for sesongen. Trodde jeg hadde mer men lageret var tomt. Må prøve å smyge meg ut og se om jeg finner noe varmekilde til grillen i dag.
  12. I dag var kona på grillen! Det vil si første gang kona har grillet og det ble entrecote og ytrefilet. Må si meg VELDIG fornøyd med konas innsats til å være første gang hun har grillet selv om kjøttet ble litt tørt.
  13. trekker fra dansk MVA og betaler den norske ved innførsel. Har vært sånn når jeg har tatt inn andre varer så jeg regner med at det er det samme med griller
  14. Da har Weber sluppet en ny serie kullgriller med dobbeltisolert lokk og hev/senkbar kullrist. Den skal være egnet til langtidsgrilling, smoking og vanlig grill. Hva synes grillfolket om denne modellen? Jeg personlig vil vel være mer fornøyd med en slik grill mot en keramisk som kan sprekke (har sett et par som har sprukket) når de står ute i vær og vind hele året. Hadde ikke planer om ny hovedgrill, men interessen ble vekket da jeg så denne. http://www.weber.com/grills/series/summit-charcoal
  15. Da blir det en tur innom Kiwi i morgen. Takk for tipset