Harry

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Harry

  • Rang
    Finværsgriller
  1. https://www.bbqshop.no/produkt/tel-tru-bbq-termometer-hvit-skive/ I pdf filen er der nr to fra toppen du finner i shoppen BBQSHT03.pdf Husk å montere den i høyde med risten, det er jo der kjøttet ligger, ikke oppe ved taket.
  2. Må nok se seg slått av denne.
  3. https://www.bbqshop.no/produkt/traeger-butcherpaper/
  4. Hei jeg heter Harald, men det var opptatt ,så det ble Harry Har grillet i mange år, (med gass) elsker å eksperimentere. Fugl, fisk, svin, storfe og grønnsaker. Det siste året har jeg "bodd" på youtube for å lære BBQ og Smoking. Funnet mange kanaler som driver seriøs forklaring av begrepet, har også chattet med et par av dem(Texas) Brisket, beefribb, og pulled pork er noe som står på listen " must do". Å tillage pullpork i 12 timer på en gassgrill tror jeg blir vanskelig med tanke på jevn temperatur, da gassgriller er full av hull og sprekker Er nå på jakt etter en smoker. Jeg er her for å dele av det jeg kan, og lære ting fra dere. Det som er det største dilemma er hva for type smoker jeg skal velge Pellet grill eller Offset Smoker Håper noen her inne er ihuga bbqère som kan gi meg de beste tipsene. Harald