ReneR

Heat Beads Briketter

17 posts in this topic

Jeg kan skaffe Heat Beads Briketter.

Etter litt frem og tilbake kan jeg få kjøpt en palle med Heat Beads Briketter fra Danmark

Jeg får de levert til Fredrikstad.

Prisen er kr 120 ink.mva for 10kg

Er det noen som er interessert ?

Jeg kan også sende.

Edited by ReneR
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er 48 sekker på pallen, jeg kan få flere paller.

Fyll inn navn og antall under. "klipp og lim"

Bestilling.

Rener 10 sekker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er 48 sekker på pallen, jeg kan få flere paller.

Fyll inn navn og antall under. "klipp og lim"

Bestilling.

Rener 10 sekker

Henning 15 sekker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er 48 sekker på pallen, jeg kan få flere paller.

Fyll inn navn og antall under. "klipp og lim"

Bestilling.

Rener 10 sekker

Henning 15 sekker

Julius 5 sekker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er 48 sekker på pallen, jeg kan få flere paller.

Fyll inn navn og antall under. "klipp og lim"

Bestilling.

Rener 10 sekker

Henning 15 sekker

Julius 5 sekker

Ole Jakob 5 sekker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er 48 sekker på pallen, jeg kan få flere paller.

Fyll inn navn og antall under. "klipp og lim"

Bestilling.

Rener 10 sekker

Henning 15 sekker

Julius 5 sekker

Ole Jakob 5 sekker.

ArildH 15 sekker (Eller 13 dersom du tar inn en palle).

Share this post


Link to post
Share on other sites

trenger ikke tenke så mye på hvor mange det er på pallen, vi klarer sikkert å dele, og jeg kan ta inn flere/mere senere.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå er de bestilt.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fra leverandøren.

Vi leverer 1 palle Heat Beads grillbriketter á 48 poser til Kolding på onsdag den 14/11

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brikettene står nå hos vår leverandør i Danmark, og venter på neste bil til oss.

Regner med at de kommer i begynnelsen av neste uke.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brikettene skal ankomme mitt lager i morgen Torsdag.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Høres flott ut Rene!

Gleder meg til å prøve disse :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Motatt, pakket og levert/sent.

Gi lyd når dere vil ha mere. så henter vi en palle til.

René

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gi lyd når dere vil ha mere. så henter vi en palle til.

STOR tommel opp for den! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etter å ha brukt disse litt må jeg si de er de beste jeg har prøvd.

De holder til og med formen vist de ikke er helt utbrent, så de kan faktisk brukes om igjen, i motsetting til weber sine som smuldrer opp uansett.

Er det noen som har flere av de til salgs i år?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv bauhaus de skal ha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er det noen som har prisen på heat beads i år? 135 i 2014 hvis jeg husker korrekt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Similar Content

    • By grillcaines
      Hei, alle!
       
      Registrerte meg her idag i jakten på en god støpejernsform på 57 cm diameter /rund til min Weber Master Touch 57. Innviet den 17. mai og resultatet ble perfekt. Jevn og fin varme over det hele og lett og forutsigbar å jobbe med :-) 

      Kullgrill er min greie men ser at gass og andre typer kan være kjekt i sine sammenhenger. Noen som har tips om ren 57 cm støpejernsrist til min weber? Har også vurdert GBS risten med mulighet for innsats av 30 cm Ø indre grillrist. Tips mottas med takk : )
    • By KJoe
      Hei, håper jeg kan få litt hjelp her med et problem jeg har med min Kamado Joe Big. Jeg sliter med å få skikkelig varme på grillen!
      Har tidligere grillet på en Weber Ø47 med briketter og da hadde jeg ikke sjans å holde handa nær grillrista, mens på kamadoen kan jeg holde handa nesten nede på rista. Sliter med å få en skikkelig "searing" på grillen og det blir mer som en komfyr.
      Jeg har grillet sikkert i overkant av 10-12 ganger, men har sålangt ikke fått mer enn 200 grader på termometeret. Da snakker jeg om det som er i lokket på grillen.
      Jeg har brukt Gastronaut grillkull, både med store biter og med mindre biter. Jeg har typisk fylt opp et opptenningsrør med kull (standard rør fra weber), men også brukt mer kull og tennbriketter. Bruker altid firebox divider og fyller opp ene siden. Jeg har spjelet helt oppe både i topp og bunn. Noen som har tips til hva jeg bør tenke på for å få skikkelig varme på kullet? Trenger jeg mer kull?
    • By Sissel
      Har noen erfaring med Big Green Egg XL, evt. Primo Oval XL, eller vet noe om forskjellen på disse modellene? Og er det noen som kan si litt om evt. fordeler/ulemper i forhold til ordinære kullgriller? Og til sist, jeg har sett Andreas Viestad snakke varmt om bruk av ved i stedet for kull - det skulle jeg gjerne testet ut. Er det noen som vet om disse keramiske ovnene har plass for ved? 
    • By svar
      Yo
      Jeg ser at butikker som bbqshop har mest røykved i pelletsform.
      Er dette likt å bruke som eks flis eller kubber? Blande det bare sammen med kullet?
    • By Eirikwn
      En kompis av meg skal ha fest i hagen, og har spurt om jeg kan hjelpe til med å grille en gjøkalv.
      Har lyst til å prøve, men har ikke gjort dette før.
      Har noen av dere noen tips til hvilken type grill og hvor man kan få lånt/leid denne?
      Hvor lang tid bør vi beregne med et "steama" dyr?
      Hvor får man tak i gjøkalven?