Ragnhild

Hva har du på grillen i dag?

1 156 innlegg i emnet

Jeg sitter og sliter med å bestemme meg for om jeg skal grille noe i dag, og eventuelt hva jeg skal grille..

Har mørbrad på lur, men det er for flott kjøtt til hverdags. Svinefilet kanskje? Eller så har jeg lyst på både fisk og kylling - kanskje dette er dagen for å prøve en av delene? Jeg kjøpte en ceder planke til fisk for en tid tilbake, den har ikke blitt testet enda. (til den som måtte "lure", joda, det hender jeg handler til grillen jeg og.. )

 

Oppdatering med hva valget falt på kommer - men hva har du på grillen i dag?

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

i dag - lokket :D

 

Forøvrig - en veldig artig trådstart!

 

Henning

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble kylling :) og siden jeg tester ny oppskrift, så er jeg meget spent på resultatet!

Bilde kommer, hvis det ikke blir 100% mislykka :)

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her kommer bilde - jeg brukte en oppskrift fra "Ingen røyk uten grill". Det var godt, veldig mild kryddersmak - og av og til kan jo det være godt det og!

Servert med nybakt foccacia - og bakte bønner (sistnevnte bare fordi jeg hadde tid og lyst til å prøve en oppskrift. Salat hadde passet bedre - men det er jo så!)

 

post-31-0-45399100-1377016109_thumb.jpg

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette ser skikkelig godt ut Ragnhild!

Jeg for min del har spist det samme som Henning i dag. .....lokk.... :)

Håper på å komme sterkt tilbake i morgen dersom tiden tillater det :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Må dessverre svare lokk her også! :(

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Godt dere har lært at de meste skal grilles med lokket på  :D

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nakkekoteletter med bakte poteter. Tok meg faktisk tid til å fyre opp kullgrillen, på tross av sulten kjerring  :ph34r:

5 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hey og velkommen hit Logaren! :D

Godt å høre at kullgrillen er å foretrekke! ;)

Og en ting til.... vi er veldig gla i bilder her!! :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Velkommen hit, Logaren! Nakkekoteletter er godt på grillen :)

 

Her har lokket vært på grillen, og jeg TROR det blir slik i morgen også - men det vil tiden vise.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Velkommen Logaren :)

 

Nakkekoteletter blir aldri feil det :)

 

Har dessverre ikke grillet i dag eller, men i morgen satser jeg på at det blir noe kvelds-snacks på grillen :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

post-431-0-96188400-1377192782_thumb.jpg

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I dag ble det en sekk kull fra biltema, ikke noe mat.. :P Prøvde å svi ren risten på min nye/brukte performer. 

Men må nok kjøpe en ny rist i morgen, den var gjennomrustet. :(

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke hatt noe på grillen i dag eller. Men jeg regner med at jeg har hatt ei flue eller to i grillen på bilen, dersom det teller ;)

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her var det mixed grill! Grillspyd, mini burgere og entrecote! ;)

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Barna hadde kjøpt koteletter, ikke mindre en 12 stk. det var jo ta 3 betal for 2... 

Men noe tilbehør hadde de ikke kjøp  :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mmmm... Kjøtt er bedre enn tilbehør ;)

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er freddan, så her fyrer jeg i to rør før 4 pizzaer skal på grillen!

Henning

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

De slapp ikke helt unna 

 

post-28-0-60838600-1377271844_thumb.jpg

4 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Burde vel bli noe godt ut av dette??

post-1-0-11686100-1377277059_thumb.jpg

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@olela Slutt å herme!!  :(

post-431-0-78358200-1377283065_thumb.jpg

 

Marinaden er hjemmelaget, paprika, chili, cayenne, hvitløk, hvit pepper, jack, olje.

Har på flis også, er spent på dette ja.

 

------

En stund senere:

post-431-0-25342700-1377285346_thumb.jpg

Endret av svar
3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingenting på grillen i dag.., kun forberedelser til i morgen.., 8 stk nakker fra 2,5 til 2,7kg skal på i morgen ettermiddag.., 6 stk på WSM57 og 2 stk på Keramikken.., 

 

Arild

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Indrefilet av svin med noe attåt...

 

Chilifilet

 

post-28-0-08810200-1377365289_thumb.jpg

Endret av ReneR

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

... Og den svinefileten har ført til en aldri så liten diskusjon om hva som er "riktig" kjernetemperatur på svin.. (Vi blir nok ikke helt enige heller!)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den av dere som sier den laveste temperaturen har uansett rett. :)

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå