Julius

iGrill mini!

4 posts in this topic

Jeg har sett den der ja... Fiffig sak, og jeg kunne godt tenkt meg ett par stk. Ganske OK pris også, og så  er det bare å kjøpe et par stk så kan man ha en til kjøtt, en til grilltemperatur osv... Bare å koble opp så mange man har behov for.

Jeg har den "gamle" utgaven, og er egentlig ganske fornøyd med den. Enkel å bruke, og med appen er det veldig enkelt å se hvordan det bærer i veg med temperaturen. Ganske artig å se på grafen, og det gjør det en del enklere å anslå når maten er ferdig blant annet. Også ganske fiffig å se konsekvensene av f.eks å ta av lokket, vind, regn osv.

Klart ikke noe gadget man MÅ ha, men fortsatt ganske nyttig. -Og klart jeg vil ha ;)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor lang rekkevidde er det på iGrillen du har Ole Jakob?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja, si det... Den funker i alle fall fint når jeg går rundt inne i huset. Mulig den har mistet kontakt når jeg er i andre siden av huset, men den kobler seg automatisk opp igjen når jeg er nær nok i alle fall :)

Så jeg ser ikke det som noe stort problem. Skulle jeg hatt en natt-grilling ville jeg nok sikret meg med Maverick'en, men så lenge jeg er i nærheten syntes jeg det duger i massevis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

 • Similar Content

  • By olela
   Kom over denne artige saken på kickstarter.com... Et termometer som faktisk er helt uten en tråd... Går over Bluetooth, men kan også sende signaler via en repeater til wifi.
   Fiffig sak.... Hva syntes dere?
   https://www.kickstarter.com/projects/1977846026/meater-the-first-truly-wireless-smart-meat-thermom?ref=discovery
  • By EspenH
   Finnes det noen foretrukket termometer å bruke ved grilling, gjerne trådløse? Vi hadde sist helg et stuntgrillet lammelår (3kg) med bålgrop, gravde oss 30-40cm ned, haugevis(!) med ved og toppet det hele opp med 5 kg grillkull..for good measure. Kjøttet ble kjempegodt men jeg skulle gjerne hatt det litt mere rosa. Vet at termometerene skal tåle og stå i ovn osv. men lurte på hva brukere her på forumet benytter?
  • By olela
   ETI har også kommet med ett trådløst thermometer. Dette er vel noe ala Maverick og iGrill. Den kom vel egentlig i 2013, men jeg har i alle fall ikke sett den før nå...
    
   Den sender med bluetooth, slik at du kan følge temperaturen på telefon, nettbrett og PC.
   Den har 2 prober, og kan fås i ett eget "BBQ-kit".
    
   http://thermometer.co.uk/1002-bluetooth-thermometer-bluetherm-duo.html
    
  • By olela
   Ennå en ny iGrill... iGrill2...
    

    
   Men plass til 4 sensorer burde vel de fleste behov være dekket med denne??
   Med tanke på at jeg klarte å sette batteriene feil i iGrillen min i går samt at Mavericken har tatt kvelden, passer det jo godt med en oppgradering...
    
   Og noe nesten alle dere kommer til å sette pris på, må jo være den nye iLP sensoren. Den sier i fra om du snart går tom for gass
    
   http://store.idevicesinc.com/igrill2/
    
   http://www.amobil.no/artikler/dagens-dings-idevices-igrill-2/155584
   http://appadvice.com/appnn/2014/01/calling-all-foodies-new-ios-compatible-igrill-accessories-are-on-this-years-menu