Julius

Nyttårsmenyen

6 posts in this topic

Hva legger dere på risten i dag da folkens?

Her blir det hel okseindrefilet og entrecoteburgere!

Bakte poteter, snackpaprika med ost og bacon, maiskolber, fylte sjampinjonger og peppersaus! :D

post-2-0-24758300-1388494736_thumb.jpg

Godt nytt grillår! :D

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her bliver det oksefiletbøffer med pommesfrites, bearnaise, ærter og flutes (drengenes favoritmenu)  :lol:

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har parkert grillen for i år. :rolleyes: 

Blir reker i kveld. Får heller komme sterkere tilbake neste år. :lol:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalkunen står i ovnen - sausen koker inn as we speak 

til dessert blir det karamellpudding (litt spent på resultatet, for jeg glemte å etterfylle vann i vannbadet mitt i går kveld) - og gele til hun som helst ikke skal ha så mye melk. 

Svigermor snakket om å ta med kake også, så vi blir nok gode og mette før dagen er over. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her har det faktisk vært noe så spennende som ferdig-pizza i dag.

Hadde planene om en flæskesteg i dag, men syke barn gjorde at jeg glømte å ta kjøttet ut av fryseren i går.

-Men da blir det selvfølgelig flæsketseg 1 januar i stede ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det ble trangt på performer'n etterhvert!

post-2-0-82611200-1388525286_thumb.jpg

Men det ble da mat til slutt! Litt funky farger grunnet dårlig lys og bare ipad til å ta bilde med!

post-2-0-44637000-1388525247_thumb.jpg

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Similar Content

    • By VegardLofnes
      Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking».
       
      Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt.
       
      Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket.
       
      Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!
    • By Steinarlofnes
      Hei Vi er to brødre som i mange år har elsket matlaging og spesielt grilling. Vi har hatt flere gøye prosjekter med grilling av store stykker kjøtt over åpen flamme. Så bygget vi oss en svær smoker (røykboks) der vi lagde vår første brisket. Det var stor suksess! Vi er helt i startgropen, men er blitt hektet på smoking. Vi må lage brisket igjen.. og alle de andre klassikerne. Men det er søren ikke lett å få tak i de rette kjøttstykkene her i Norge. Så mens jeg googlet rundt fant jeg dette forumet. Endelig noen i fedrelandet som forstår hva vi snakker om.
    • By ecount
      Hei,
       
      Jeg arvet nettopp denne grillen av min far, og lurer på om noen av dere kjenner til hvilket merke det er? HAr snakket med landmann på telefon, og de kunne fortelle at det ikke var en av deres modeller. 
       
      Takk for hjelp!



    • By SAS
      Hei
       
      Ny griller her. Kom over denne siden mens jeg prøver å finnevut hvilken kamado grill jeg skal fåeg. Tidligere hatt en gassgrill. 
    • By 84mm
      Kom over denne siden.. Ser bra ut.. 
      https://hankstruebbq.se/