Martin

Nybliven grill entusiast!

7 posts in this topic

Hejsan! Jag ramlade in på detta forumet när jag skulle undersöka vad brisket egentligen är för stycke på norska, så ville bara introducera mig! Jag har älskat barbeque otroligt länge men det är först i år jag bestämt mig för att ta steget att börja grilla själv. Kul att se att det finns fler entusiaster i Norge. :)

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkommen Martin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkommen skal du være :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkommen

smoke on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tack tack! Tänkte jag skulle börja med landmanns tennessee smoker, möjligheten för cold och hotsmoke ser väldigt bra ut! Gläder mig till att sätta igång. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

 • Similar Content

  • By VegardLofnes
   Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking».
    
   Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt.
    
   Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket.
    
   Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!
  • By Steinarlofnes
   Hei Vi er to brødre som i mange år har elsket matlaging og spesielt grilling. Vi har hatt flere gøye prosjekter med grilling av store stykker kjøtt over åpen flamme. Så bygget vi oss en svær smoker (røykboks) der vi lagde vår første brisket. Det var stor suksess! Vi er helt i startgropen, men er blitt hektet på smoking. Vi må lage brisket igjen.. og alle de andre klassikerne. Men det er søren ikke lett å få tak i de rette kjøttstykkene her i Norge. Så mens jeg googlet rundt fant jeg dette forumet. Endelig noen i fedrelandet som forstår hva vi snakker om.
  • By ecount
   Hei,
    
   Jeg arvet nettopp denne grillen av min far, og lurer på om noen av dere kjenner til hvilket merke det er? HAr snakket med landmann på telefon, og de kunne fortelle at det ikke var en av deres modeller. 
    
   Takk for hjelp!  • By SAS
   Hei
    
   Ny griller her. Kom over denne siden mens jeg prøver å finnevut hvilken kamado grill jeg skal fåeg. Tidligere hatt en gassgrill. 
  • By 84mm
   Kom over denne siden.. Ser bra ut.. 
   https://hankstruebbq.se/