Ragnhild

Månedens råvare juli ,- vinner kåret

16 posts in this topic

Da er det klart for en ny råvare - denne mnd har jeg valgt Kylling.

 

her er det mange muligheter, dere! Helgrillet kylling, eller deler av kyllingen - alle varianter er velkomne! Gleder meg til å se hva dere finner på 

levert: 
Jørgen x2
84mm
IvarS
DavidRS
ReneR
magnus007 x2
MagnusB
 

 

Edited by Ragnhild
4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. Er det ingen som griller kylling i sommer "varmen"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kommer, det kommer :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllingfilet sammen med svinefilet på hyttegrillen.

 

20160708_211109.jpg

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mixet kylling:

Lårstykker, brystfilet, overvinger/hotwings

cczOLnx.jpg

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllinglår. Frosne fra Solvinge. Vellykket. 20160717_202657.jpg

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

55f688fac5fbe2dac1ba73b149540836.jpg

Spatchcock kylling, plomme til røyk. Ca en time på 160-170 grader.

Servert med asparges, salat med avokado, tomat og basilikum, og ovnsstekte poteter.

Kyllingen var fabelaktig og det blir ikke siste gang jeg lager den sånn.

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 timer siden skrev IvarS:

55f688fac5fbe2dac1ba73b149540836.jpg

Spatchcock kylling, plomme til røyk. Ca en time på 160-170 grader.

Servert med asparges, salat med avokado, tomat og basilikum, og ovnsstekte poteter.

Kyllingen var fabelaktig og det blir ikke siste gang jeg lager den sånn.

Det ser godt ut! 
Vi fikk en a-ha opplevelse første gang vi stekte en hel kylling på grillen - det er jo SÅ mye bedre enn det man får kjøpt ferdig "grillet" hos diverse butikk-kjeder. 

Edited by Ragnhild
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllinglår på Primo i dag.

Indirekte hele veien med begge deflektorplatene i, 220-230 grader i ca 30 minutter. Rubbet med Texas bbq cafe sin rub.

d442469d42f5c7aaec2ea085f2d2579b.jpg

ed9912cb308cd395275371823edd732c.jpg

Saftig og digg resultat.

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitt lille bidrag, da Ragnhild er diskvalifisert :D 

 

DSC_0961.JPG

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

51238d677e2c81ede836b5c900871b37.jpg

Lav og sakte kylling bryst med appelsin juice, smør og worcester mop servert med spansk ris og salat.

Sent from my SM-G900S using Tapatalk

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllingklubber fra her om dagen! 

 

20160720_185806.jpg

 

20160720_185833.jpg

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slenger med ett bidrag til. Spatchcock chicken.

4f8cf0c5dd9715909eeb47757295eba4.jpg

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 timer siden skrev IvarS: 55f688fac5fbe2dac1ba73b149540836.jpg

Spatchcock kylling, plomme til røyk. Ca en time på 160-170 grader.

Servert med asparges, salat med avokado, tomat og basilikum, og ovnsstekte poteter.

Kyllingen var fabelaktig og det blir ikke siste gang jeg lager den sånn.

Det ser godt ut! 

Vi fikk en a-ha opplevelse første gang vi stekte en hel kylling på grillen - det er jo SÅ mye bedre enn det man får kjøpt ferdig "grillet" hos diverse butikk-kjeder. 

Har grilla/røyke hel kylling mange ganger og det gir kjemperesultat. En fordel med å ha den hel og ikke "flat" er at det blir plass til flere...

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4710444356b2b6b6b2f8cdb93404a9fc.jpg

Kyllinglår fra Stange kjøpt i Mathallen i går. Indirekte på Primo hele veien.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da har jeg trukket en vinner - Magnus007

tar du utfordringen med å lage ny oppgave? 

Edited by Ragnhild
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Similar Content

    • By Stephan
      Hei, hvordan får dere best resultat på kyllinglår med kull/briketter ??
       
      Pakker dere den inn ? Eller bare i aluform og direkte eller indirekte varme ?
      Eller bare rett over varmen ?
      Fant ut at den sku være ferdig ved rundt 66grader, men syns den så fortsatt veldig rå/rosa ut der den lå på grillen.
      Så æ lot den ligge litt ekstra, pluss at den hvilte i 10min.
       
      Har en 57 kulegrill. (Landmann)
       
      Venter spent...
    • By Ragnhild
      April, og på tide med årets første runde med Månedens råvare. 

      Siden det snart er påske, så falt valget på Lam denne gangen. 
      Utfordringen er enkel - lag hva du vil på grillen, men det må inneholde lammekjøtt. 

      Resultatet av utfordringen kan du poste her - og legg gjerne med et eller to bilder av prosessen. 
      En av de som deltar i utfordringen blir trukket ut til å velge råvare for mai

      Lykke til - gleder meg til å se hva dere finner på! 
    • By Ragnhild
      spørsmålet mitt er enkelt og greit - er det stemning for at vi kjører i gang med månedens råvare igjen, fra og med april? 
    • By Ragnhild
      vi er litt sent ute med å dra i gang månedens råvare for juni - håper jeg blir tilgitt.. 
       
      Månedens råvare for juni er Kjøttdeig. Eller karbonadedeig. Kverna kjøtt, med andre ord. 
      Og med det håper jeg at vi får se digge hamburgere, og kanskje en og annen hjemmelaga pølse?! Om noen kverner kjøttet selv, så er det et pluss - men det er ikke nødvendig. 
       
      Lykke til, og kos dere med månedens råvare! 
    • By Ragnhild
      Kalenderen viser 1. mai, og mange av dere er godt i gang med grill sesongen. 
       
      Jeg skal ikke påstå at jeg har tenkt "lenge og vel" på hva oppgaven denne gangen bør være - det er rett og slett noe jeg har lyst på selv.. 
       
      Månedens råvare er RIBS 
      enkelt og greit - og veldig, veldig godt.. 
       
      Grill  i vei - gleder meg til å se hva dere får til denne gangen!