MeatandMetal

Butcher paper - gråpapir?

5 innlegg i emnet

Heisan folkens,

Har søkt og sett og lett, men finner ikke et definitivt svar. 

Når det er snakk om butcher paper på yankeestansk (altså US-engelsk) er det det samme vårt gråpapir?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@yetiman , du har jo kjøpt det - vet du om det er det samme som gråpapir? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Lignende innhold

    • Av BBQking
      Hei, savner å grille og kom over denne fine siden. Ser ut til å være en side for likesinnede som meg som liker livets grillgleder. Har en XL green egg som jeg er utrolig fornøyd med. Legger ved et par bilder, det ene fra i sommer og  ja, dessverre slik det ser ut ute for øyeblikket. 


    • Av Harry
      Hei jeg heter Harald, men det var opptatt ,så det ble Harry
      Har grillet i mange år, (med gass) elsker å eksperimentere. Fugl, fisk, svin, storfe og grønnsaker.
      Det siste året har jeg "bodd" på youtube for å lære BBQ og Smoking.  Funnet mange kanaler som driver seriøs forklaring av begrepet, har også chattet med et par av dem(Texas) 
      Brisket, beefribb, og pulled pork er noe som står på listen " must do". Å tillage pullpork i 12 timer på en gassgrill tror jeg blir vanskelig med tanke på jevn temperatur, da gassgriller er full av hull og sprekker  Er nå på jakt etter en  smoker.  Jeg er her for å  dele av det jeg kan, og lære ting fra dere.
      Det som er det største dilemma er hva for type smoker jeg skal velge Pellet grill eller Offset Smoker 
      Håper noen her inne er ihuga bbqère som kan gi meg de beste tipsene.
      Harald

    • Av Soanca
      Heisann!
       
      Nå har jeg allerede laget et innlegg (se nedenfor) før jeg presenterer meg, håper det er greit
       
      Jeg har vel grillet omtrent hele livet, men da vanlig grilling, varmt og raskt. Nå i litt mer moden alder har jeg fått smaken på bbq og low 'n slow! NAM!
       
      Har bodd i Bergen siden 1996, men vokste opp i Haugesund. Jeg (vi) har i tillegg til utepeisen m/grillrist en Weber Performer 57 cm med gasstenner. Gasstenneren var grei nok, men har sluttet å bruke den da jeg synes det er greiere å fyre opp med tennposer/-briketter. Bbq-er stort sett store stykker av storfe og gris, men også en del kyling hvis jeg bare har en times tid å lage maten på. Røyker med knyttenevestore bjørkevedbiter. Satser på å kjøpe en sekk eikeved i stedet før vedsesongen slutter. Fikk ikke fyrt opp Weberen i januar, men har grillet to ganger i februar, så grillsesongen 2017er i gang for min del  
       
      Siden tilstrekkelig antall griller (n) visstnok følger formelen n + 1, så er jeg på jakt etter en eller annen kamado (tror jeg). Jeg har tidligere vurdert Traeger og Yoder, men jeg ser for meg at jo mer elektromekanisk, jo mer feil og problemer vil oppstå i fuktig vestlandsvær ved bruk av pellets. Kull og briketter er nok veien jeg går videre.
       
      Håper på mange gode innspill og inspirasjon fra likesinnede
       
      Jeg finnes også på Instagram under navnet soanca (kun bbq og annen matlaging, så langt )
       
      Mvh André
       
       
       
       
    • Av MeatandMetal
      Heisan folkens,
      Ny på forumet her, men ikke når det gjelder grilling.
      Bruker en Espegård bålpanne på hytta, fyrt med en blanding av briketter og egenfelt ved.
      Hjemme er jeg så heldig at jeg fikk en Traeger Pro 34 til 40 årsdagen min nylig. 
      Å lage mat med ild, enten det er ved, kull eller pellets er en av mine store lidenskaper. 
      I bokhylla står bøker av Francis Mallmann (den store helten), Aaron Franklin og Meathead Goldwyn.
      Og som så mange andre tenåringsjenter har jeg også en blogg: fyrogflamme.blogg.no
      Vi talast!
    • Av Grillpjokken
      Ja så har man endelig fått seg en offset smoker. Joe's Barbeque & Grill Chuckwagon 16" fra tyske Rumo. Kan nesten regnes som et impulskjøp, og jeg holder René helt og fullt ansvarlig, da det var han som delte en link fra finn.no med denne til salgs.  Har hatt lyst på noe sånt lenge og gleder meg til å se den etter endt tur ombord på jobb.... 
       
      Den er ikke like stor i diameter som Henning's Yoder, ei heller så stort grill/røkeareale i hovedkammeret som René's Klose men den er i hvertfal laget av tysk panserstål på 1/4" tykkelse. Samme tykkelse som bl.a. Yoder. Og den har jo er røketårn eller hva man skal kalle det.
       
      Er det noen her som har erfaring med denne type smoker?
      Hvordan blir tempen i tårnet hvis man f.eks har ca 120 grader i det horisontale hovedkommeret?
      Erfaringer med fyring med kull og kun ved på en slik eller offset smoker generelt?
       
      Alt av interesse.
       
      Jeg venter i spenning.