2 innlegg i emnet

Der var det faktisk en del bra ja. Takk for tipset :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av aujla
   Hei
    
   Jeg kom bort i en artikkel nylig om en kul vedgrill som heter OFYR (www.ofyr.no). Det er noe av det råeste jeg har sett av en grill. Har noen noe erfaring med den? Den virker helt ny i Norge. Hva synes dere om den her på forumet?
  • Av MrLofthus
   Hei!
    
   En kar som er glad i mat men har fått øynene opp for god grillmat i det siste årene. Bare hatt gassgrill så ikke blitt optimalt.
   Er nå på utkikk etter gode oppskrifter og tips, og ikke minst hvilken smoker eller kullgrill jeg skal kjøpe!
  • Av Raymond
   Hvilke størrelse på gass grill, når man skal grille til 4 voksne, og 4-6barn?
    
   Skal ha en ny gass grill i Spania.
  • Av Martin
   Hejsan! Jag ramlade in på detta forumet när jag skulle undersöka vad brisket egentligen är för stycke på norska, så ville bara introducera mig! Jag har älskat barbeque otroligt länge men det är först i år jag bestämt mig för att ta steget att börja grilla själv. Kul att se att det finns fler entusiaster i Norge.
  • Av McBBQ
   På grunn av månedens råvare som er pizza har det blitt litt frem og tilbake med stein, stål og uten noe. Jeg har selv stekt min andel pizzaer rett på rist og har da hatt kull/briketter rundt kanten og ikke noe på midten. Noen ganger når jeg har laget "pizza" uten å lage pizza, det vil si pizzabunn og servert den som brødtilbehør til grillmaten, da har jeg lagt inn en liten stekeplate og satt denne på tre brusbokser for å få det litt opp i høyden så toppen får like mye varme som bunnen.
   Dere som bruker pizzastein/stål, har dere kull/briketter under steinen/stålet eller har dere kullet/brikettene rundt kanten og ikke noe på midten. Bare lurer siden jeg vurderer å kjøpe pizzastein
    
   NB! Jeg griller ALLTID MED lokk så det tar jeg som en selvfølge!