3 innlegg i emnet

Hei jeg har akkurat kjøpt meg en Memphis Advantage Plus Smoker og prøver den for første gang nå, tar gjerne i mot tips....har Short Ribs fra Anni's i den nå...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@yetiman har pelletsgrill, kanskje han har tips? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Velkommen og gratulerer med ny grill. 

Skulle jeg hatt pelletsgrill hadde det blitt Memphis på meg også. En helt annen grill enn de andre som flest kjøper.

Å putte en svinenakke på blir vel aldri feil? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Lignende innhold

    • Av haavardk
      Hei!
       
      Trenger litt hjelp her:
      Jeg får levert et helt lam i morgen, som jeg skal tilberede på søndag. Det er 10-15 kg.
      Hva gjør jeg? Noen som har gjort noe lignende før?
       
      Maten skal være klar i 16 tiden på søndag.
       
      Min foreløpige plan:
      -Lørdag morning: Rub
      -Lørdag kveld: fyr opp smokeren på 110C og legg på lammet.
      -Søndag 02:00: dynke med noe saus (har en liten gutt som våkner da likevel)
      -Søndag 0700: Opp å stå, dynke med mer saus.
      -Søndag 11:00: Skru opp tempen litt?
      -Søndag 1600: Ta av lammet, skjære, kutte, servere
       
      Andre forberedelser? lage snitt noe sted? surre med hyssing?
      Snu dyret underveis?
      Hvilken saus bør jeg dynke med?
      Tips til rub?
      Tid temperatur?? (F.eks lørdag kl 2200 - søndag 1530 = 17,5 timer @  110C) Er det litt vel lenge?
       
      Legger ut fine bilder underveis
       
       
    • Av Kim
      Hei.  Er blitt en heldig eier av en yoder durango.  Så no skal det bli masse gode fine helger fram over.   

    • Av Grillpjokken
      Ja så har man endelig fått seg en offset smoker. Joe's Barbeque & Grill Chuckwagon 16" fra tyske Rumo. Kan nesten regnes som et impulskjøp, og jeg holder René helt og fullt ansvarlig, da det var han som delte en link fra finn.no med denne til salgs.  Har hatt lyst på noe sånt lenge og gleder meg til å se den etter endt tur ombord på jobb.... 
       
      Den er ikke like stor i diameter som Henning's Yoder, ei heller så stort grill/røkeareale i hovedkammeret som René's Klose men den er i hvertfal laget av tysk panserstål på 1/4" tykkelse. Samme tykkelse som bl.a. Yoder. Og den har jo er røketårn eller hva man skal kalle det.
       
      Er det noen her som har erfaring med denne type smoker?
      Hvordan blir tempen i tårnet hvis man f.eks har ca 120 grader i det horisontale hovedkommeret?
      Erfaringer med fyring med kull og kun ved på en slik eller offset smoker generelt?
       
      Alt av interesse.
       
      Jeg venter i spenning. 
       
       
       

    • Av KnudB
      Selger en Rebel smoker 45 cm. Tilsvarer Weber smokey mountain. 2*45 cm grillflate  Lagret innendørs når ikke i bruk.  
      Har en sekk mesquite røykeved, noen sekker Weber grill briketter og trekk som følger med.
      Smokern selges grunnet overgang til Traeger grill.
       
      750 kr + frakt eller bud. 
       
      Befinner seg i Hordaland.
    • Av msteiro
      Noen tips til hvor man får kjøpt stål/rist til å lage kullbøtte til en UDS?
      Tenker lage en som et lite prosjekt i helgen, men finner ikke noe bra rist/gitter noe sted å bruke.