TexasBrisket

Vintergrilling

2 innlegg i emnet

Flott forum.

noen som har grillet brisket i vinter?

starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Lignende innhold

    • Av tellirg
      Nedskjæring av brisket fra skrott
       
      For spesielt interesserte kansje
      Ikkje så vanlig i Norge, fikk spørsmål hva eg skulle bruke dette til når eg bestillte dette ved nærmeste slakter for litt siden.
      Dei brukte dette hovedsaklig til karbonadedeig forøvrig, evt. bog stykker m/bein.
    • Av Julius
      Er det short ribs? 
    • Av ReneR
      ser det har vært en del interesse for brisket den senere tid, så da kan jeg dele noen linker med god info. 
       
       
      Dette er trimming til det ekstreme, ikke for "husbruk" men fremgangsmåten er den samme. 
       
      Mye fint lesestoff om brisket. 
      http://amazingribs.com/recipes/beef/texas_brisket.html
    • Av ChristianA
      Hei,
       
      I helgen hentet jeg 7 kg med Brisket i vårt naboland Sverige. Bestilte dette fra MaxiMat Nordby og dette er kjøtt som er slaktet og kuttet i USA også sendt over. Så dette er US Brisket
       
      Betalte 99kr kg'n for Brisket
       

       
      Her er linken jeg fikk av mannen på Maximat hvor man kan bestille kjøtt fra:
       
      http://issuu.com/gourmetfoodab/docs/sortimentskatalog_nr6/22?e=3404560/4882214