TexasBrisket

Vintergrilling

3 posts in this topic

Flott forum.

noen som har grillet brisket i vinter?

starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Synd det er lite aktivitet her, liker personlig bedre forum formatet mtp. lettere å finne tilbake til tråder/ting av interesse.

Men ser det er samme trenden på andre forum eg følger, spesielt dei som har litt smalere "nedslags felt" 

 

Men tilbake til spørsmålet ditt :D: Har ikkje grillet brisket i vinter, men har kjørt en del okse ribber (som eg kan anbefale om du ikkje har prøvd) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Similar Content

    • By VegardLofnes
      Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking».
       
      Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt.
       
      Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket.
       
      Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!
    • By tellirg
      Nedskjæring av brisket fra skrott
       
      For spesielt interesserte kansje
      Ikkje så vanlig i Norge, fikk spørsmål hva eg skulle bruke dette til når eg bestillte dette ved nærmeste slakter for litt siden.
      Dei brukte dette hovedsaklig til karbonadedeig forøvrig, evt. bog stykker m/bein.
    • By Julius
      Er det short ribs? 
    • By ReneR
      ser det har vært en del interesse for brisket den senere tid, så da kan jeg dele noen linker med god info. 
       
       
      Dette er trimming til det ekstreme, ikke for "husbruk" men fremgangsmåten er den samme. 
       
      Mye fint lesestoff om brisket. 
      http://amazingribs.com/recipes/beef/texas_brisket.html