Sign in to follow this  
Followers 0

1 post in this topic

Hei, alle!

 

Registrerte meg her idag i jakten på en god støpejernsform på 57 cm diameter /rund til min Weber Master Touch 57. Innviet den 17. mai og resultatet ble perfekt. Jevn og fin varme over det hele og lett og forutsigbar å jobbe med :-) 

Kullgrill er min greie men ser at gass og andre typer kan være kjekt i sine sammenhenger. Noen som har tips om ren 57 cm støpejernsrist til min weber? Har også vurdert GBS risten med mulighet for innsats av 30 cm Ø indre grillrist. Tips mottas med takk : )

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By KJoe
      Hei, håper jeg kan få litt hjelp her med et problem jeg har med min Kamado Joe Big. Jeg sliter med å få skikkelig varme på grillen!
      Har tidligere grillet på en Weber Ø47 med briketter og da hadde jeg ikke sjans å holde handa nær grillrista, mens på kamadoen kan jeg holde handa nesten nede på rista. Sliter med å få en skikkelig "searing" på grillen og det blir mer som en komfyr.
      Jeg har grillet sikkert i overkant av 10-12 ganger, men har sålangt ikke fått mer enn 200 grader på termometeret. Da snakker jeg om det som er i lokket på grillen.
      Jeg har brukt Gastronaut grillkull, både med store biter og med mindre biter. Jeg har typisk fylt opp et opptenningsrør med kull (standard rør fra weber), men også brukt mer kull og tennbriketter. Bruker altid firebox divider og fyller opp ene siden. Jeg har spjelet helt oppe både i topp og bunn. Noen som har tips til hva jeg bør tenke på for å få skikkelig varme på kullet? Trenger jeg mer kull?
    • By Sissel
      Har noen erfaring med Big Green Egg XL, evt. Primo Oval XL, eller vet noe om forskjellen på disse modellene? Og er det noen som kan si litt om evt. fordeler/ulemper i forhold til ordinære kullgriller? Og til sist, jeg har sett Andreas Viestad snakke varmt om bruk av ved i stedet for kull - det skulle jeg gjerne testet ut. Er det noen som vet om disse keramiske ovnene har plass for ved? 
    • By Formann
      Skal kjøpe ny grill å tenkte weber pga kvalitet.
       
      Så litt på nye Genesis 2 med 3 brennere, men etter å ha sjekket litt på nett ser det ut til at Q serien gir bra valuta for penga?
       
      Q3000 går for 5500,- samt finnes over alt, Q3200 går for 6000,- samt at jeg må lete etter en plass som selger disse i området.
       
      Så spørsmålet er vel om man bare skal gå for den Q3000?
    • By Harry
      Hei jeg heter Harald, men det var opptatt ,så det ble Harry
      Har grillet i mange år, (med gass) elsker å eksperimentere. Fugl, fisk, svin, storfe og grønnsaker.
      Det siste året har jeg "bodd" på youtube for å lære BBQ og Smoking.  Funnet mange kanaler som driver seriøs forklaring av begrepet, har også chattet med et par av dem(Texas) 
      Brisket, beefribb, og pulled pork er noe som står på listen " must do". Å tillage pullpork i 12 timer på en gassgrill tror jeg blir vanskelig med tanke på jevn temperatur, da gassgriller er full av hull og sprekker  Er nå på jakt etter en  smoker.  Jeg er her for å  dele av det jeg kan, og lære ting fra dere.
      Det som er det største dilemma er hva for type smoker jeg skal velge Pellet grill eller Offset Smoker 
      Håper noen her inne er ihuga bbqère som kan gi meg de beste tipsene.
      Harald

    • By Nyerfaren
      Hei!vi skal kjøpe gassgrill for første gang.har funnet 2 stk som vi liker.står mellom Weber q3200 eller spirit 310.hva anbefaler dere?