VegardLofnes

Den andre broren ➡️ «Bbq-brødre hektet på smoking».

2 posts in this topic

Andre halvdel av «Bbq-brødre hektet på smoking».

 

Har elsket matlaging lenge, og siden det ble kombinert med flammer har jeg vært solgt.

 

Har gjort endel prosjekter på gefühlen (lam på åpen flamme etc), og laget en smokebox med min bror der vi forsøkte oss på brisket.

 

Men vil ta steget videre, og få tips og lære av andre som har holdt på med dette lengre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er stor aktivitet og kunnskap på Amazingribs.com 

Forumet her er nærmest brakk.. Velkommen forresten @VegardLofnes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Similar Content

    • By Steinarlofnes
      Hei Vi er to brødre som i mange år har elsket matlaging og spesielt grilling. Vi har hatt flere gøye prosjekter med grilling av store stykker kjøtt over åpen flamme. Så bygget vi oss en svær smoker (røykboks) der vi lagde vår første brisket. Det var stor suksess! Vi er helt i startgropen, men er blitt hektet på smoking. Vi må lage brisket igjen.. og alle de andre klassikerne. Men det er søren ikke lett å få tak i de rette kjøttstykkene her i Norge. Så mens jeg googlet rundt fant jeg dette forumet. Endelig noen i fedrelandet som forstår hva vi snakker om.
    • By TexasBrisket
      Flott forum.
      noen som har grillet brisket i vinter?
      starter grillinga til fredad kl 1800. Er ferdig lørdag kl 1900 da gjestene ankommer.
    • By ecount
      Hei,
       
      Jeg arvet nettopp denne grillen av min far, og lurer på om noen av dere kjenner til hvilket merke det er? HAr snakket med landmann på telefon, og de kunne fortelle at det ikke var en av deres modeller. 
       
      Takk for hjelp!